ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Νεϊμάρ στην υπηρεσία των ευάλωτων ομάδων

ο-νεϊμάρ-στην-υπηρεσία-των-ευάλωτων-ομ-351979

Στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών στη Γενεύη βρέθηκε ο Νεϊμάρ, προκειμένου να συμμετάσχει σε μία Neymar προωθητική ενέργεια ως πρεσβευτής για την ΜΚΟ Handicap International. Πριν από την επίσημη έναρξη, ο διάσημος Βραζιλιάνος αστέρας παρακολούθησε την παρουσίαση του γλυπτού «Broken Chair» (Σπασμένη Καρέκλα), που της λείπει ένα πόδι. Είναι ένα έργο διαμαρτυρίας, που δημιουργήθηκε από τον Ελβετό καλλιτέχνη Ντάνιελ Μπέρσετ, ζητώντας την απαγόρευση των ναρκών.

Ο Νεϊμάρ «χρησιμοποιείται» για να στείλει «μήνυμα στα έθνη του κόσμου προκειμένου να είναι στην υπηρεσία της κοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων με ειδικές ανάγκες». Επιπλέον, «ο Νεϊμάρ θέτει τη φήμη του στην υπηρεσία των πλέον ευάλωτων ομάδων: ατόμων με ειδικές ανάγκες, άνθρωποι με ανάγκες στις φτωχές χώρες, θύματα των συγκρούσεων και φυσικών καταστροφών».

Ο Νεϊμάρ τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και να δώσω αυτό το μήνυμα. Είναι μια μοναδική στιγμή στη ζωή μου», τόνισε ο διάσημος Βραζιλιάνος που διατηρεί ομώνυμο ινστιτούτο, που βοηθάει 2.500 παιδιά και συνολικά 10.000 ανθρώπους. «Είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχω κάνει στη ζωή, και κάνω κάτι καλό για τη Βραζιλία», πρόσθεσε ο επιθετικός της Παρί Σ.Ζ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου