ΤΟΠΙΚΟ

5-1 την Δάφνη η Αγία Παρασκευή

5-1-την-δάφνη-η-αγία-παρασκευή-354922

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής η ομώνυμη ομάδα επικράτησε της Δάφνης με 5-1. Αμφότερες οι ομάδες διανύουν το στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν και αυτό το φιλικό ήταν μια πρώτης τάξης ευκαιρίας για να βγάλουν οι δύο προπονητές χρήσιμα συμπεράσματα. Για τους γηπεδούχους σκόραραν ο Μπόλης δύο τέρματα και από ένα οι Καραγιάννης, Λούμπαρδος και Μεγαγιάννης, ενώ για την Δάφνη ισοφάρισε προσωρινά ο Παπαστεργίου με σουτ εκτός της περιοχής.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: (Μαλακασιώτης) Διαμαντόπουλος, Παναγιώτου, Παπαδήμος, Ηλίας, Κλώθος, Σκλαπάνης, Μπόλης, Λιάτσικος, Καραγιάννης, Μαρμαρινός, Δημακόπουλος.
Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Ζήγρας, Κότογλου, Γιαννούκος Λούμπαρδος, Σιγάλας, Ζάχαρης, Γκρέτσα, Τάκος, Κούκιος, Μεγαγιάννης, Μπούργος.

ΔΑΦΝΗ: (Σταμπουλής) Αβδελάς (30’ Κοντοστάθης, 60’ Ξανθάς), Φιλοσόγλου, Τερλεξής, Χιώτης (70’ Μόσχοβος), Λούκας, Τσαρέλας, Γεωργίου, (25’ Κουσιαλάκης, 65’ Βολιώτης), Μαρέδης, (65΄Σταμπούλογλου), Αυλογιάρης, Δεμερτζής (46’ Ευαγγελός), Παπαστεργίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου