ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρεμιέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ

πρεμιέρα-στο-τσάμπιονς-λιγκ-504183

Με τις αναμετρήσεις της πρεμιέρας στους πρώτους τέσσερις ομίλους της διοργάνωσης, αρχίζει σήμερα το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η πρώτη αγωνιστική θα ολοκληρωθεί αύριο Τετάρτη με τους αγώνες για τους ομίλους 5-8.
Ο Παναθηναϊκός έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο, καθώς θα φιλοξενηθεί από την Μπαρτσελόνα, που είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.
Ο Νίκος Νιόπλιας, δεν θα έχει στην διάθεση του, τους Σπυρόπουλο και Σεϊταρίδη, ενώ αντίθετα,.
Ο Νίκος Νιόπλιας δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Σπυρόπουλο, Σεϊταρίδη, Πετρόπουλο και Χριστοδουλόπουλο, ενώ στην αποστολή συμπεριελήφθησαν οι Καραγκούνης και Σισέ .Την αποστολή των «πρασίνων», αποτελούν οι Φερνάντεζ, Τζόρβας, Καρνέζης, Σαριέγκι, Νίνης, Λουίς Γκαρσία, Μαρίνος, Βύντρα, Γκοβού, Λέτο, Σισέ, Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Πλεσί, Ιωαννίδης, Δημούτσος και Μαυρίας.

Ο Ελληνας τεχνικός προσανατολίζεται να παρατάξει τους «πράσινους» με 4-5-1 που θα μετατρέπεται σε 4-3-2-1 ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.
Από την πλευρά τους, οι Καταλανοί που προέρχονται από εντός έδρας ήττα-σοκ με 2-0 από την Χέρκουλες για την πριμέρα ντιβιζιόν, θέλουν τους τρεις βαθμούς έτσι ώστε να μπουν νικηφόρα στην κορυφαία διοργάνωση.
Στον άλλο αγώνα του 4ου ομίλου, η Κοπεγχάγη θα υποδεχθεί την Ρούμπιν Καζάν με στόχο την νίκη που θα την διατηρήσει στο παιχνίδι της πρόκρισης, όμως τον ίδιο στόχο έχουν και οι Ρώσοι που είναι πιο έτοιμοι αγωνιστικά και διαθέτουν παίκτες με περισσότερη εμπειρία από τους Δανούς.

Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις, ξεχωρίζει το ντέρμπι του 1ου ομίλου ανάμεσα στην Βέρντερ Βρέμης και την Τότεναμ, ενώ για τον 2ο όμιλο θα αναμετρηθούν η Λιόν και η Σάλκε που απογοητεύουν σε σαμπιονά και μπουντεσλίγκα, αντίστοιχα.
Ακόμη, στο πλαίσιο του 3ου ομίλου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται στο βρετανικό ντέρμπι την Ρέιντζερς, ενώ η «νεοφώτιστη» στην διοργάνωση Μπουρσασπόρ θα φιλοξενήσει την Βαλένθια σε μία εξαιρετικά ανοικτή αναμέτρηση.
Τέλος, από το πρόγραμμα της Τετάρτης, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι αγώνες Μπάγερν-Ρόμα (5ος όμιλος), Μαρσέιγ-Σπαρτάκ Μόσχας (6ος), Μίλαν-Οσέρ (7ος) και Αρσεναλ-Μπράγκα (8ος).
Το πρόγραμμα της πρεμιέρας, έχει ως εξής:
1ος ΟΜΙΛΟΣ Τβέντε-Ιντερ και Βέρντερ Βρέμης-Τότεναμ
2ος ΟΜΙΛΟΣ Λιόν-Σάλκε και Μπενφίκα-Χαποέλ Τελ Αβίβ
3oς ΟΜΙΛΟΣ Μάντσεστερ Γιουν.-Ρέιντζερς και Μπουρσασπόρ-Βαλένθια
4ος ΟΜΙΛΟΣ Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός και Κοπεγχάγη-Ρούμπιν Καζάν
5ος ΟΜΙΛΟΣ Μπάγερν-Ρόμα και Κλουζ-Βασιλεία
6ος ΟΜΙΛΟΣ Μαρσέιγ-Σπαρτάκ Μόσχας και Ζίλινα-Τσέλσι
7ος ΟΜΙΛΟΣ Ρεάλ Μαδρίτης-Αγιαξ και Μίλαν-Οσέρ
8ος ΟΜΙΛΟΣ Αρσεναλ-Μπράγκα και Σαχτάρ Ντόνετσκ-Παρτιζάν

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου