ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σεφτέ στα φιλικά με 10 γκολ

σεφτέ-στα-φιλικά-με-10-γκολ-357364

Φώτο: ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Με εμφανή την διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε με σκορ μαμούθ (10-0) του Παγασητικού, στο πρώτο φιλικό του παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας, που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Ζιώγας έδωσε χρόνο σχεδόν σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, ενώ την εστία του Παγασητικού, ανέλαβε να υπερασπιστεί ο ερυθρόλευκος, Κωσνταντίνου, ο οποίος παρά τα δέκα τέρματα που δέχθηκε ήταν εκ των κορυφαίων του γηπέδου!

Σε κάθε ημίχρονο σημειώθηκαν από πέντε τέρματα, ενώ οι γηπεδούχοι σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες για να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ, έχοντας τον Βαρούχα να ξεχωρίζει με την απόδοσή του.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 2ο μόλις λεπτό ο Ευθυμιάδης προειδοποίησε για το 1-0, πιάνοντας δυνατό αριστερό σουτ, που απέκρουσε σε κόρνερ ο Κωνσταντίνου. Στο 8’ μετά από πλαγιοκόπηση από τα αριστερά ο Ανδρ. Κόκας έκανε συρτή σέντρα με τον Καράνταγλη, στην προσπάθειά του να διώξει, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0. Στο 11’ ο Κωνσταντίνου αποσόβησε το 2-0 σε τετ- α τετ του Σεχολάρι, αλλά τρία λεπτά αργότερα και ύστερα από πάσα του Βαρούχα στον Ευθυμιάδη, ο δεύτερος πέρασε τον τερματοφύλακα, γράφοντας το 2-0. Στο 35’ ο Σεχολάρι βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας του Παγασητικού, πέρασε τον Κωνσταντίνου, πλασάροντας σε κενή εστία για το 3-0. Μέχρι την ανάπαυλα σημειώθηκαν αλλά δύο τέρματα, με τον Βαρούχα στο 38’, πλασάροντας σε τετ-α-τετ τον Κωνσταντίνου και στο 45’ με τον Σεχολάρι, που πέτυχε με δυνατό σουτ το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Στο 60’ παραλήπτης της δεξιάς διείσδυσης του Μέμου έγινε ο Αλαμάνης, που πλάσαρε εύστοχα για το 6-0 και το 7-0 πραγματοποιήθηκε με δεύτερο αυτογκόλ, αυτή την φορά του Τσουκαλά, όταν μετά από δυνατό σουτ του Μέμου, που αρχικά τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 75’ ο Σέττος πέρασε τον Κωνσταντίνου γράφοντας το 8-0, ενώ στο 76’ ο Αγγελής από την άσπρη βούλα έκανε το 9-0. Το τελικό 10-0 διαμόρφωσε ο Μέμος, που βρέθηκε αφύλακτος στο ύψος της περιοχής μετά από ασίστ του Καρβούνη, που επίσης άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: (Ζιώγας) Κούτσικος, Α. Κόκας (52’ Αγγελής), Καραμπάς (47’ Παπαϊωάννου), Βασίλιεβιτς (46’ Δ. Κόκκας), Νόνης (65’ Πατσής), Τόσκας (46’ Λούγκος), Σεχολάρι (46’ Αλαμάνης, 70’ Ζάχος), Ευθυμιάδης (58’ Καρβούνης), Κραγιόπουλος (65’ Φραγκογιάννης), Θέος (58’ Σέττος), Βαρούχας (46’ Μέμος).

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ (Καψιώτης): Κωνσταντίνου, Γκατζούνας, Ξηρομερίτης, Καράνταγλης, Τσουκαλάς, Τσούτσας, Μπραχόλι, Ρούσσας, Μαρούγκας, Καραγιώργος, Σίμος.

Αγωνίστηκαν και οι: Π. Χριστογιαννούλας, Δ. Χριστογιαννούλας, Κυρίτσης, Χαλκίδης, Μαρούφ, Γιαννακόπουλος, Μπαρδής, Βουρδάκης, Ζιώγας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου