ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέο συμβόλαιο για Ίσκο

νέο-συμβόλαιο-για-ίσκο-359163

Τους τελευταίους μήνες αρκετές ήταν οι ομάδες (Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι, Μπάγερν Μονάχου μερικές εξ αυτών) που θέλησαν να προσπαθήσουν να αρπάξουν τον Ίσκο από την Ρεάλ Μαδρίτης, όμως φαίνεται πως οι προσπάθειές τους θα αποδειχτούν όνειρα θερινής νυκτός…

Όπως αποκάλυψε η μαδριλένικη «As», ο Ισπανός διεθνής μεσοεπιθετικός έχει ήδη υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης (το προηγούμενο είχε ισχύ ως το 2018) και οι πρωταθλητές Ισπανίας και Ευρώπης θα κάνουν τη σχετική ανακοίνωση μετά τους δύο αγώνες με την Μπαρτσελόνα για το ισπανικό Super Cup.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Ίσκο ανανέωσε για τέσσερα ακόμα χρόνια, ενώ υπάρχει και οψιόν και για πέμπτο χρόνο συνεργασίας, με τις ετήσιες απολαβές του να ανέρχονται στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 6.000.000 ευρώ.

Η μεγάλη «είδηση» όμως βγαίνει από τη ρήτρα που έβαλε η Ρεάλ στον 25χρονο άσο και η οποία είναι αστρονομική, αφού ορίστηκε στα 700.000.000 ευρώ. Στόχος φυσικά των ανθρώπων των «μερένγκες» είναι να αποθαρρύνουν τους επίδοξους μνηστήρες και να μην την…πατήσουν όπως η Μπαρτσελόνα με τον Νεϊμάρ!

«Δεν υπάρχει παίκτης στην πρώτη ομάδα της Ρεάλ που να έχει ρήτρα κάτω από τα 500.000.000 ευρώ, ενώ υπάρχουν ήδη ποδοσφαιριστές στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ, την Καστίγια, στους οποίους έχουν μπει ρήτρες γύρω στα 300.000.000 ευρώ», αποκάλυψε στο εν λόγω μέσο καλά πληροφορημένη πηγή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου