ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιστροφή στη βάση για τον Ολυμπιακό που έρχεται Βόλο και αρχίζει… φιλικά

επιστροφή-στη-βάση-για-τον-ολυμπιακό-π-360258

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του ολοκληρώνει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου, που έπειτα από δύο εβδομάδες σκληρής προετοιμασίας με διπλές προπονήσεις στη Σαμαρίνα επιστρέφει στη βάση του, προκειμένου να ξεκινήσει το μοντάρισμα και τα φιλικά.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Έπειτα από 12 ημέρες στο προπονητικό κέντρο στα Γρεβενά, όπου δούλεψαν πάνω στην τεχνική, στη φυσική κατάσταση, αλλά και στο ψυχολογικό κομμάτι, ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Ζιώγας, με τους συνεργάτες του, τους ποδοσφαιριστές, τους φυσιοθεραπευτές και φροντιστές της ομάδας γυρίζουν στο Βόλο, προκειμένου η ομάδα να μπει σε ρυθμούς προπονήσεων, στη φυσική έδρα της, την οποία θα αποτελέσει και τη νέα σεζόν το Πανθεσσαλικό στάδιο, το οποίο θα χρησιμοποιείται από κοινού με τη Νίκη Βόλου.

Οι ερυθρόλευκοι μετά από την τελευταία πρωινή προπόνηση στη Σαμαρίνα θα αναχωρήσουν σήμερα το μεσημέρι για Βόλο, με πρώτο τεστ τον αυριανό φιλικό αγώνα κόντρα στον Παγασητικό, ομάδα που θα αγωνιστεί και φέτος στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΘ.

Ο αγώνας θα φιλοξενηθεί στο κεντρικό γήπεδο του Πανθεσσαλικού στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου με ελεύθερη είσοδο. Ολοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι για το αυριανό παιχνίδι μετά και την άφιξη πριν από λίγες ημέρες του Δημήτρη Σέττου στη Σαμαρίνα και την είσοδό του σε πλήρεις ρυθμούς, ενώ σε ότι αφορά τον Χρήστο Σκανδάλη, που δεν κατάφερε να βρεθεί στο προπονητικό κέντρο της Σαμαρίνας με την υπόλοιπη ομάδα, μετά από συζητήσεις με τον γιατρό που τον παρακολουθεί, θα οριστικοποιηθεί ο χρόνος που θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Σε ότι αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, η διοικούσα επιτροπή και η τεχνική ηγεσία έχουν καθημερινά επαφές, ώστε να αποκτηθούν συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές που είναι ικανοί να κάνουν τη διαφορά, ωστόσο οι προσθήκες δε θα ξεπεράσουν την μία ή δύο, καθώς υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο έμψυχο δυναμικό.

Αλλωστε, το κλίμα στην ομάδα του Ολυμπιακού είναι εξαιρετικό, ενώ παίχτες και προπονητικό τιμ συμπεριφέρονται ως οικογένεια, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Οσον αφορά το αυριανό φιλικό με τον Παγασητικό, σε ανακοίνωση της Δ.Ε. ποδοσφαίρου αναφέρονται τα εξής: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού της ομάδας μας με την ομάδα του Παγασητικού, το Σάββατο 12 Αυγούστου 2017 στις 6 το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Μετά από την προετοιμασία της ομάδας μας στη Σαμαρίνα, η οποία ολοκληρώνεται αύριο (σ.σ. σήμερα) Παρασκευή, οι παίκτες μας αλλά και το προπονητικό team έχουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δώσουν ένα φιλικό παιχνίδι με μια ομάδα της περιοχής μας, που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Α’ Κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΠΣΘ. Το εν λόγω φιλικό εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού Βόλου και θα δώσει τη δυνατότητα στο προπονητικό team να δει την εξέλιξη των παικτών, να εφαρμόσει σημεία της τακτικής και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της δεύτερης φάσης της προετοιμασίας της ομάδας, πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Η Δ.Ε. καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο να βρεθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, να δει από κοντά και να χειροκροτήσει την ομάδα μας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη».

Στη διάθεση τα διαρκείας

Στη διάθεση των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου βρίσκονται από την Τρίτη 8 Αυγούστου τα εισιτήρια διαρκείας και σε ανακοίνωση επισημαίνεται:

«Η περίοδος των προεγγραφών ολοκληρώθηκε, γι’ αυτό και όσοι προεγράφησαν μπορούν να προσέλθουν στα γραφεία της ομάδας για να λάβουν το εισιτήριο διαρκείας τους. Οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να λάβουν απευθείας το διαρκείας τους κατά την έλευσή τους στα γραφεία, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι εξής:

Gold: 250€ (αφορά τα δερμάτινα καθίσματα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και ο κάτοχός του έχει δικαίωμα να παρκάρει το όχημά του στο πάρκινγκ του Σταδίου)

Silver: 80€

Γυναικών: 50€

Νέων: 40€ (αφορά νέους ηλικίας 13 έως 18 ετών)

Να σημειωθεί πως η είσοδος των παιδιών έως και 12 ετών θα είναι ελεύθερη, πάντα με την παρουσία του κηδεμόνα τους. Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν μόνο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (όχι για τα playoffs), αλλά και για το Κύπελλο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του Ολυμπιακού Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, προκειμένου να λάβουν το εισιτήριο διαρκείας τους, Δευτέρα και Τετάρτη από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ και Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Σημεία πώλησης

Οι φίλαθλοι της ομάδας, εκτός από τα γραφεία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια διαρκείας τους (Silver, Ladies και Νέων) και από τα παρακάτω σημεία:

Πρακτορείο ΟΠΑΠ των Δημήτρη Καραντάκου και Παναγιώτη Καψιώχα «Το Γούρικο», Ιωλκού 3Δ (μεταξύ Δημητριάδος και Ιάσονος)

Sports café Da Luz, Δεληγιώργη 4Β

Caps coffee (Καψιώτης Χρήστος), Κασσαβέτη 122Α με Εθνικής Αντιστάσεως».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου