ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποδείξεις από την πρεμιέρα

αποδείξεις-από-την-πρεμιέρα-504703

Αποδείξεις από την πρεμιέρα της Football League 2 επιθυμεί να δώσει η Νίκη Βόλου. Μπορεί η ομάδα να μην είναι απολύτως έτοιμη, να υστερεί σε φυσική κατάσταση και σε λιγότερο από ένα μήνα από την έναρξη της προετοιμασίας της να ρίχνεται στην «μάχη» του πρωταθλήματος, όμως φιλοδοξία της είναι να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο από τη σημερινή πρεμιέρα στη Σκύδρα, κόντρα στον τοπικό και νεοφώτιστο Αετό.
Το ματς θα ξεκινήσει στις 16.45 και η Νίκη δεν θα είναι μόνη της σε αυτή την προσπάθειά της. Θα έχει στο πλευρό της αρκετούς φιλάθλους της, καθώς και οι δυο οργανωμένοι σύνδεσμοι διοργανώνουν εκδρομή στην Πέλλα για να στηρίξουν την κυανόλευκη ομάδα. Το ιδανικότερο θα ήταν το συγκρότημα της Νέας Ιωνίας να ξεκινήσει με διπλό την διαδρομή του στην τρίτη εθνική κατηγορία. Θετικό αποτέλεσμα και καλοδεχούμενη θα είναι και μια ενδεχόμενη ισοπαλία, με την δικαιολογία όμως και μόνο ότι η ομάδα του Χόρχε Μπάριος δεν είναι ακόμα απολύτως έτοιμη.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, δύο παίκτες έμειναν αναγκαστικά εκτός αποστολής και συγκεκριμένα ο νεαρός Γραμματικόπουλος που τελικά το τράβηγμα στον δικέφαλο δεν του επέτρεψε να συμπεριληφθεί στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας, καθώς και ο Μαλντονάδο, του οποίου δεν έχει φτάσει ακόμα η μπλε κάρτα.
Το προπονητικό τιμ δοκίμασε πολλά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά φαίνεται πως κατέληξε σε σύστημα με τρεις αμυντικούς και ενισχυμένο κέντρο. Η ενδεκάδα με παράταξη 3-6-1, θα αποτελείται εκτός απροόπτου από τον Κόσογλου, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, που αναμένεται να υπερασπιστεί την εστία, ενώ στην άμυνα θα παίξει ως λίμπερο ο Μαϊστρέλλης και τους δυο στόπερ θα αποτελέσουν ο Παπαδήμας δεξιά και ο Σωτρίνης αριστερά. Τις δυο πλευρές θα καλύψουν οι Στουρνάρας και Τσικνίδης, ενώ Διγκόζης και Νάστος θα αποτελέσουν τα δυο αμυντικά χαφ. Ντάνισιτς και Βλάχος όταν θα επιτίθεται η ομάδα θα στελεχώνουν τον μοναδικό προωθημένο Βακουφτσή. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν επίσης και οι Μασίας και Σαμαράς.
Ο Χόρχε Μπάριος επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για την αποστολή, δύο εκ των οποίων θα αποκλειστούν από την τελική 18αδα λίγο πριν τη σέντρα. Συγκεκριμένα ταξίδεψαν χθες για τη Σκύδρα οι ποδοσφαιριστές: Κόσογλου, Τάσσος, Μασίας, Σωτρίνης, Μαϊστρέλλης, Κουτσογιάννης, Παπαδήμας, Τσικνίδης, Βλάχος, Βλαχοκυριάκος, Μασίας, Ντάνισιτς, Διγκόζης, Σαμαράς, Στουρνάρας, Βακουφτσής, Νάστος, Αργύρης, Φλάμος και Πετράς.
Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης στην Πέλλα θα είναι ο Κωνσταντίνος Μπαλατσούκας από την Ηπειρο και βοηθοί του οι Λευτέρης Καραλής και Δημήτρης Τίκας από την ίδια Ενωση. Τέταρτος ορίστηκε ο Αριστείδης Λυμπούδης από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Αετός Σκύδρας
Νεοφώτιστος είναι ο Αετός Σκύδρας, ωστόσο φρόντισε να ξεκινήσει δυναμικά τις επίσημες υποχρεώσεις του και στον αγώνα του Κυπέλλου επικράτησε εκτός έδρας της Καλλονής με 0-1. Αποτελεί αναμφίβολα έναν επικίνδυνο αντίπαλο, που δεν διαθέτει ρόστερ ανάλογο με αυτό της Νίκης, αλλά το γεγονός ότι παίζει πρώτη φορά μπροστά στο κοινό του στην Γ’ Εθνική και η αυτοπεποίθηση που απέκτησαν οι ποδοσφαιριστές από την εκτός έδρας νίκη για το Κύπελλο, τους δίνει πλεονέκτημα έναντι της φιλοξενούμενης ομάδας.

FOOTBALL LEAGUE 2 – 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Γήπεδο: Δημοτικό Σκύδρας
Ωρα: 16.45
Διαιτητής: Μπαλατσούκας (Ηπείρου)
ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
40. ΦΙΡΙΝΙΔΗΣ 31.ΚΟΣΟΓΛΟΥ
5. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ 72.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ
8. ΒΟΤΑΡΗΣ 3.ΤΣΙΚΝΙΔΗΣ
22. ΤΣΑΝΑΞΙΔΗΣ 4.ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ
24. ΚΟΥΛΟΥΚΙΔΗΣ 5.ΣΩΤΡΙΝΗΣ
77. ΤΖΑΒΑΡΑΣ 55.ΜΑΪΣΤΡΕΛΛΗΣ
10. ΝΑΚΑΣ 66.ΔΙΓΚΟΖΗΣ
7. ΛΑΦΑΖΑΝΙΔΗΣ 20.ΝΑΣΤΟΣ
11. ΙΝΕΜΠΟΛΙΔΗΣ 7.ΝΤΑΝΙΣΙΤΣ
17. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 6.ΒΛΑΧΟΣ
88. ΤΖΙΩΡΑΣ 10.ΒΑΚΟΥΦΤΣΗΣ
Προπονητής:
Λεωνίδας ΜΠΙΛΗΣ Χόρχε ΜΠΑΡΙΟΣ

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου