ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ετοιμος ο Ολυμπιακός για το 2 στα 2

ετοιμος-ο-ολυμπιακός-για-το-2-στα-2-504739

Το καλύτερο ξεκίνημα έγινε με τη νίκη στην πρώτη αγωνιστική στη Νέα Σμύρνη και σήμερα στο Πανθεσσαλικό ο Ολυμπιακός θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες του, αφού στις 4 μ.μ. υποδέχεται τον Εργοτέλη στη 2η αγωνιστική και στο πρώτο επίσημο για τη Σούπερ Λίγκα ματς στο Βόλο αναμένει και μεγάλη προσέλευση κόσμου.

Ο Ολυμπιακός με τον κόσμο στο πλευρό του θέλει να δώσει μεγαλύτερη αξία στο καλό του ξεκίνημα, με τον Σάκη Τσιώλη να έχει ετοιμάσει τα πλάνα του για το θετικό αποτέλεσμα, χωρίς να έχει αγωνιστικά προβλήματα.

Οι Γιακούποβιτς-Σέλεζι-Ρόκας-Σανκαρέ-Τομάς-Αλβαρεζ-Ρίκκα-Μόνχε-Ουμπίντες-Μπρέσκα-Μάρτιν θα είναι πιθανόν οι 11 σε ένα σύστημα 4-4-1-1, ενώ δεν αποκλείεται στο πιο επιθετικό 4-4-2 θέση στο αρχικό σχήμα να διεκδικεί και ο Καμπάνταης.

Επίσης οι Καπετάνος, Σολάκης, Κάστρο, Ψυχογιός, Γκότοβος, Ζαραδούκας, Πλιάγκας, Ντολεζάι και Ρόκα θα είναι στη διάθεση του Σάκη Τσιώλη.

Το σημερινό παιχνίδι στις 4 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό είναι πάντως το πρώτο επίσημο μετά από 20 χρόνια για τη μεγάλη κατηγορία στο Βόλο και αναμένεται και μεγάλη προσέλευση κόσμου, κάτι που φάνηκε και από την προπώληση των εισιτηρίων…

Ο Σάκης Τσιώλης αισιοδοξεί, αλλά συστήνει προσοχή, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να θέλει πιο έτοιμη την ομάδα και να μη μένει στο ότι ο αντίπαλος προέρχεται από ήττα…

Ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα κέρδισε στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο, ενώ ο Εργοτέλης έχασε στην έδρα του από τον Αστέρα Τρίπολης και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αφού “ψάχνει” την ευκαιρία να ρεφάρει… και έτσι οι ερυθρόλευκοι, θέλοντας να παραμείνει ο ενθουσιασμός από τη νίκη της πρεμιέρας, τώρα στοχεύουν και στην πρώτη νίκη έδρας…

Ο Εργοτέλης θα παίξει με τερματοφύλακα τον Δασκαλάκη, στα άκρα Ρουμπάκη και Γιαλούση, στο κέντρο της άμυνας Αλεξόπουλο και Χίμπλιγκερ, ενώ στα χαφ θα αγωνιστούν Ολίσε και Ρομάνο, μπροστά τους ο Μπέτο ή ο Τζούνιορ, ο Μπουντιμίρ, Λεάλ και στην επίθεση ο Ορφανός

Η αποστολή που έχει σήμερα στο Βόλο ο Νίκος Καραγεωργίου αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές και οι υπόλοιποι είναι οι: Αθανασίου, Σαρρής, Χρυσοφάκης, Βίσιο, Τζούνιορ, Βερπακόφσκις, Φραγκουλάκης, Καρέλης, Μπέτο.

H λειτουργία της μπουτίκ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας της μπουτίκ "Fans Store" από τον σημερινό πρώτο εντός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος Super League με τον Εργοτέλη. H μπουτίκ βρίσκεται απέναντι από το εκδοτήριο της πρώτης πεζογέφυρας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου