ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νοκ άουτ για έξι εβδομάδες ο Γιακουμάκης

νοκ-άουτ-για-έξι-εβδομάδες-ο-γιακουμάκ-362880

Νοκ άουτ για έξι εβδομάδες ο Γιακουμάκης

Για μεγάλο χρονικό διάστημα θα μείνει εκτός δράσης ο Γιώργος Γιακουμάκης, καθώς η επιστροφή του προσδιορίζεται μετά τις 20 Σεπτεμβρίου. Ο επιθετικός της ΑΕΚ που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Κυριακής (6/8) υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο που έδειξε θλάση ορθού μηριαίου. Ο εκτιμώμενος χρόνος απουσίας του είναι τουλάχιστον έξι εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι χάνει τις αναμετρήσεις με τη Μπριζ για τα playoffs του Europa League και σίγουρα τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της Super League. Αυτές είναι κατά σειρά με Παναιτωλικό, ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΕΛ και Λαμία, ενώ ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ την 5η αγωνιστική, η οποία με βάση τον αρχικό προγραμματισμό θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 23/24 Σεπτεμβρίου.

H λίστα με Μπριζ

Τους παίκτες τους οποίους θα έχει στη διάθεσή της για τα ματς κόντρα στην Μπριζ ανακοίνωσε η ΑΕΚ, αφήνοντας εκτός τον Γιώργο Γιακουμάκη συγκριτικά με τους αγώνες κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τα προκριματικά του Champions League.

Οι παίκτες που δηλώθηκαν από την ΑΕΚ: Τσιντώτας, Ανέστης, Ντούνης, Μπακάκης, Γκάλο, Λόπες, Βινίσιους, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Βράνιες, Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Πατίτο, Χριστοδουλόπουλος, Τρίστασον, Κλωναρίδης, Βλαχομήτρος, Αλμέιδα, Λιβάια, Μπακασέτας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου