ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στα πράσινα ο Διούδης

στα-πράσινα-ο-διούδης-362912

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επισήμως ο Σωκράτης Διούδης. Μετά την περσινή του συμμετοχή με τον Άρη στη Football League, ο 24χρονος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο στο τριφύλλι και πλαισιώνει έτσι τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο στα γκολπόστ.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Διούδης κατέγραψε 34 συμμετοχές. Με τον Άρη είχε υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, αλλά ο Παναθηναϊκός έδωσε χρήματα και τον απέκτησε. Ο Έλληνας κίπερ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Άρη, με τον οποίο έπαιξε στη Super League τις σεζόν 2012-2013 (12 συμμετοχές) και 2013-2014 (32 συμμετοχές).

Το 2014-2015 υπέγραψε στη βελγική Μπριζ, με την οποία δεν έπαιξε, για να ακολουθήσει το 2015-2016 ο Πανιώνιος, με τον οποίο κατέγραψε 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο τους Άλτμαν, Κολοβέτσιο, Καμπέσας, Λουσιάνο και Γιόχανσον.

Η ευρωπαϊκή λίστα

Από 23 ποδοσφαιριστές αποτελείται η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού για τα ματς-πρόκληση με την Μπιλμπάο, στα playoffs του Europa League. «Μέσα» είναι ο νεοαποκτηθείς Ματίας Γιόχανσον, αν και μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο δεν θα είναι έτοιμος, αφού βρίσκεται «πίσω» σε φυσική κατάσταση, ενώ συμπεριλήφθη και ο Λούκας Βιγιαφάνιες, αν και μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να προσφέρει τις υπηρεσίες του, καθώς ακόμη κάνει θεραπεία για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι και 24ώρες πριν τη σέντρα του πρώτου αγώνα με τους Βάσκους, οι άνθρωποι του τριφυλλιού έχουν το δικαίωμα να προχωρήσουν σε μία αλλαγή ή μία προσθήκη στη λίστα, αν μέχρι τότε έχει αποκτηθεί κάποιος ποδοσφαιριστής.

Η λίστα: Βλαχοδήμος, Στιλ, Κότσαρης, Μολέδο, Κουτρουμπής, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Κολοβέτσιος, Ευαγγέλου, Γιόχανσον, Ζέκα, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Λουντ, Άλτμαν, Χατζηγιοβάνης, Δώνης, Στάικος, Εμμανουηλίδης, Ρέις, Λουτσιάνο, Καμπέσας και Μολίνς.

Στη Nova το φιλικό

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, αύριο Πέμπτη, στις 21:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports1HD τον φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου