ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Βενέτης: «Χρήση για τρία χρόνια»

βενέτης-χρήση-για-τρία-χρόνια-362994

Στο Blue Heart Fm φιλοξενήθηκε χθες ο β’ αντιπρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, Βασίλης Βενέτης, αναφερόμενος στην τριετή συμφωνία για το Πανθεσσαλικό, αναφέροντας αρχικά πως υπήρχαν «αγκάθια» και δυσκολίες από παλιά οφειλή της ΠΑΕ, αλλά και από ζημιές, για να συμπληρώσει πως η συνάντηση έγινε μέσα σε καλό κλίμα. Ακόμη σχολίασε:

«Είχαμε μαζί μας και το άλλο μεγάλο σωματείο της πόλης, τον Ολυμπιακό Βόλου. Επετεύχθη μία τριετής συμφωνία για χρήση του Πανθεσσαλικού από κοινού με την άλλη ομάδα της πόλης μας. Θα πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος ότι είναι πάλι το στάδιό μας, θα το αποκαταστήσουμε, θα το κάνουμε πάλι καινούριο και θα πρέπει να το σεβαστεί. Ανέλαβε η Νίκη Βόλου να αποκαταστήσει όλες τις ζημιές. Στην πορεία πρέπει να το βλέπουμε σαν σπίτι μας το Πανθεσσαλικό».

Για τα χρέη: «Απαιτούν τα ΕΤΑΔ, αλλά εμείς διαφωνήσαμε σ’ αυτό, το 10% των οφειλών της παλιάς ΠΑΕ, Δεν το δεχθήκαμε και θα το δούμε στην πορεία. Βέβαια στη σύμβαση έχει μπει, αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Είναι μια οφειλή της τάξης των 50.000 ευρώ και θεωρητικά αναλογούν στον Ερασιτέχνη τα 5.000 ευρώ. Η οφειλή αυτή αφορά το τέλος της λειτουργίας της ΠΑΕ, δηλαδή το 2014».

Για τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός έκανε ανανέωση της σύμβασης και είχε κάποια δικαιώματα ως παλιός μισθωτής. Εμείς μπήκαμε σαν καινούριοι».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου