ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλικό… ξεμούδιασμα για Βόλος 2004

φιλικό-ξεμούδιασμα-για-βόλος-2004-505095

Με φιλικό απέναντι στις Ελπίδες Καρδίτσας ολοκλήρωσαν την 4η εβδομάδα της προετοιμασίας τους οι ερυθρόλευκες παίκτριες του Βόλος 2004, με τον Μίλτο Καλόγηρο να βλέπει την ομάδα του να κερδίζει με 4-3.
Με 18μελή αποστολή η ομάδα ταξίδεψε στην Καρδίτσα, όπου με αντίπαλο τις Ελπίδες Καρδίτσας οι ερυθρόλευκες έδωσαν ακόμη ένα χρήσιμο τεστ ενόψει και της πρεμιέρας του Πανελληνίου Γυναικείου Πρωταθλήματος. Ο τεχνικός της ομάδας παρέταξε τις παίκτριές του σε σχήμα 4-3-3, χρησιμοποιώντας κάτω από τα δοκάρια την Αντζέλοβα από τη Βουλγαρία. Στην άμυνα ως δεξί μπακ χρησιμοποιήθηκε η Χατζηλιώντα και στα αριστερά η Πελεκούδα. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτελούσαν οι Αναγνωστοπούλου και Παπαδοπούλου. Στη μεσαία γραμμή τον ρόλο των αμυντικών χαφ είχαν οι Τραΐκοβιτς από την Σερβία με την Τσιρδάνη. Ως επιτελικός μέσος χρησιμοποιήθηκε η Γιοβάνοβιτς και στην δεξιά πλευρά της επίθεσης κινούνταν η Διβανέ και στα αριστερά η Μαλισιώρα τη στιγμή που στην κορυφή της επίθεσης έπαιζε η Δημητριάδη. Το σκορ για την ομάδα του Βόλου άνοιξε στο 16ο λεπτό με την Τσιρδάνη να κερδίζει πέναλτι και να το εκτελεί η Δημητριάδη η οποία είχε πολύ καλή παρουσία. Το 0-2 έγινε με την Μαλισιώρα στο 17ο λεπτό, ενώ στην επανάληψη σκόραραν οι Γιοβάνοβιτς στο 56ο λεπτό και Τσιρδάνη στο 62ο λεπτό με σουτ στο γάμα. Τρεις παίκτριες βρέθηκαν χθες στο απουσιολόγιο της τεχνικής ηγεσίας, μιας και φοιτητικές υποχρεώσεις είχαν η Κατερίνα Κύρκου και Φένια Μπαλαμούτη, με τον Μίλτο Καλόγηρο να μην μπορεί να τις συμπεριλάβει στο χθεσινό φιλικό. Παράλληλα απούσα ήταν και η νεαρή Αναστασία Ζήγρα, η οποία και είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Νεανίδων .
ΒΟΛΟΣ 2004: Αντζέλοβα, Χατζηλιώντα, Πελεκούδα, Αναγνωστοπούλου, Παπαδοπούλου, Τραίκοβιτς, Τσιρδάνη, Γιοβάνοβιτς, Διβανέ, Μαλισιώρα, Δημητριάδη. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Ντάφου, Κλόντζα, Γουγούση, Κανιάκα, Σταμοπούλου, Ντάτσιου και Λαβδογιάννη.
Στην Ρωσία Κανιάκα, Πελεκούδα και Ζήγρα
Την αποστολή για την 1η προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών κάτω των 17 ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Βαγγέλης Κουτσάκης και μέσα στα ονόματα των παικτριών που θα πάρουν μέρος στην αποστολή βρίσκονται αυτά της Νικολέτας Κανιάκα, της Σοφίας Πελεκούδα αλλά και της Αναστασίας Ζήγρα. Αξίζει να σημειωθεί πως η ελληνική ομάδα συμμετέχει στον 10 όμιλο μαζί με τη Ρωσία, η οποία θα είναι και η διοργανώτρια, την Ουαλία αλλά και τα νησιά Φερόε.
26/9, Ρωσία – Ελλάδα
28/9, Ουαλία – Ελλάδα και 1/10, Ελλάδα – Νησιά Φερόε.

Τουρνουά στη Σόφια
Το τριήμερο 17-18-19 Σεπτεμβρίου οι Βολιώτισσες θα βρεθούν σε τουρνουά ποδοσφαίρου στην Σόφια της Βουλγαρίας μετά από πρόσκληση που δέχθηκαν από την τοπική Ολύμπια. Πρόσκληση για συμμετοχή στο εν λόγω τουρνουά έχουν λάβει επίσης οι ομάδες της Αρτας αλλά και της Πανσερραικής οι οποίες και συμμετέχουν στο κορυφαίο πρωτάθλημα γυναικών.
Σε αναζήτηση επιθετικού
Πλέον για την περαιτέρω ενίσχυση του συλλόγου αναμένεται η απόκτηση μιας επιθετικού η οποία θα μπορεί να κάνει την διαφορά αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποια η οποία να πληροί τα κριτήρια της διοίκησης και του προπονητή. Στις 15 Σεπτεμβρίου αναμένεται στο Βόλο και μία παίκτρια από τον Πύργο προκειμένου να δοκιμασθεί αλλά περισσότερα στοιχεία της δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.
Εναρξη Ακαδημιών
Ανακοινώνεται από τον σύλλογο του Βόλος 2004 πως ξεκινούν οι εγγραφές στις Ακαδημίες για τις μικρές παίκτριες που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο. Υπεύθυνος Ακαδημιών θα είναι ο κ. Μίλτος Καλόγηρος, τηλ. 6945466137.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου