ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο Αιγάλεω με φιλοδοξίες

στο-αιγάλεω-με-φιλοδοξίες-505120

Ο νεαρός Παναγιώτης Παπούλιας, έχοντας πολύ καλή παρουσία την περσινή χρονιά τόσο με την ανδρική ομάδα της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όσο και με την εφηβική ομάδα του συλλόγου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων, ανάγκασε πολλές ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών να του «χτυπήσουν την πόρτα». Ο κλήρος τελικά έπεσε στο Αιγάλεω, που φέτος αγωνίζεται στη Β’ Εθνική κατηγορία, μιας και τον βολεύει και ο τόπος διαμονής, αφού πέρασε σε ΤΕΙ του Πειραιά.

Ο Παπούλιας, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, δήλωσε αισιόδοξος για τη νέα πρόκληση που ξεδιπλώνεται μπροστά του, αλλά ταυτόχρονα κρατά χαμηλούς τόνους, δείχνοντας αρκετά συνειδητοποιημένος. «Υπέγραψα στο Αιγάλεω συμβόλαιο ενός έτους και θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Είναι μια νέα πρόκληση για μένα και θέλω να δουλέψω, ώστε να μπορέσω σιγά-σιγά να πάω και πιο ψηλά», τονίζει ο 18χρονος άσσος.
Να σημειώσουμε πως ο πρώην πλέον μπασκετμπολίστας της Νίκης είχε τις τελευταίες μέρες και προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών όπως η ΑΕΚ από την Α1 αλλά και η Νήαρ Ηστ από την Α2, αλλά προτίμησε το Αιγάλεω τόσο για λόγους αγωνιστικούς, καθώς στην ομάδα των Δυτικών Προαστίων θα έχει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής, όσο και για λόγους που έχουν να κάνουν με τον τόπο διαμονής του και την απόσταση από τη σχολή όπου φοιτά. «Προτίμησα να έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής, από το να είμαι απλά στο ρόστερ μιας ομάδας μεγαλύτερης κατηγορίας και να μην αγωνίζομαι. Γι’ αυτό επέλεξα το Αιγάλεω. Για μένα αυτό που έχει σημασία αυτή τη στιγμή είναι η καθιέρωση, ώστε αργότερα βήμα-βήμα να καταφέρω να ανέβω ψηλότερα» δήλωσε ο 18χρονος γκαρντ.
Μάλιστα ο Παπούλιας μάς αποκάλυψε ότι από την ΑΕΚ τον ενημέρωσαν πως καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα παρακολουθούν από κοντά την εξέλιξή του και δεν αποκλείεται τη νέα χρονιά να υπάρξουν νέες συζητήσεις, προκειμένου ο Παπούλιας να φορέσει τη φανέλα με το Δικέφαλο στο στήθος. Τέλος όσον αφορά στο κατά πόσο έχει εγκλιματιστεί στα νέα δεδομένα της πόλης των Αθηνών, ο νεαρός άσσος τόνισε πως δεν έχει πρόβλημα καθώς έχει αρκετούς δικούς του ανθρώπους εκεί, αλλά και το κλίμα μέσα στην ομάδα είναι εξίσου καλό και δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου