ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υπό το βλέμμα Μποτσιβάλη, η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου

υπό-το-βλέμμα-μποτσιβάλη-η-προετοιμασ-366092

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στη Σαμαρίνα βρίσκεται η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, όπου μέσα σε οικογενειακό κλίμα και υπό το βλέμμα του προέδρου της Δ.Ε. ποδοσφαίρου Παναγιώτη Μποτσιβάλη, συνεχίζει την σκληρή προετοιμασία.

Με στόχο τη δημιουργία ενός συνόλου αντάξιου να πετύχει ότι δεν κατάφερε την περσινή σεζόν, ο Ολυμπιακός Βόλου χτίζεται σχεδόν από την αρχή και υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Ζιώγα και των συνεργατών του, η δουλειά στα Γρεβενά συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Στη Σαμαρίνα όπου έχουν καταλύσει εδώ και οκτώ μέρες οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται από την περασμένη Παρασκευή ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης, ο αντιπρόεδρος κ. Μανώλης Πολύζος, αλλά και ο γενικός Διευθυντής κ. Βασίλης Κολιτσίδας, προκειμένου να δουν από κοντά την προετοιμασία της ομάδας.

Μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου όπου η έμφαση δόθηκε στην τακτική στο γήπεδο της ξενοδοχειακής εγκατάστασης, το απογευματινό πρόγραμμα περιελάμβανε οικογενειακό δίτερμα, με τις ομάδες να χωρίζονται σε κόκκινους και πορτοκαλί, όπου νικητές ήταν οι κόκκινοι με 3-1, χάρις σε τέρματα των Θέου, Σεχολάρι και Βαρούχα, ενώ για τους πορτοκαλί ο Λούγκος είχε ανοίξει το σκορ με κεφαλιά.

Οι κόκκινοι ήταν: Καραγκιολίδης (Κωνσταντίνου), Καραμπάς, Αγγελής, Κραγιόπουλος, Παπαϊωάννου, Τόσκας, Κόκας Δήμος, Βαρούχας (Ζάχος), Θέος, Καρβούνης και Σεχολάρι.

Οι πορτοκαλί ήταν οι: Κούτσικος, Πατσής (Φραγκογιάννης), Κόκας Ανδρέας, Νόνης, Χατζόγλου, Βασιλίεβιτς, Λούγκος, Ευθυμιάδης, Αλαμάνης, Μέμος, Καρβούνης.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, ο πρόεδρος της Δ.Ε. συζήτησε με τον προπονητή Μιχάλη Ζιώγα, τον βοηθό προπονητή Κώστα Μπράτσο και τον προπονητή τερματοφυλάκων Μιχάλη Μπίζιο για την εξέλιξη της προετοιμασίας, αλλά και για τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά.

Ο πρόεδρος της ΔΕ παρακολουθώντας την προπόνηση αλλά και το δίτερμα φάνηκε άκρως ικανοποιημένος από την πειθαρχία, αλλά και την μαχητικότητα που επιδεικνύουν οι ποδοσφαιριστές.

Να σημειωθεί πως την αποστολή της ομάδας έχουν ακολουθήσει ο γενικός αρχηγός, Λευτέρης Τασιόπουλος, ο φυσιοθεραπευτής Στέφανος Κούγκουλος αλλά και οι φροντιστές Δημήτρης Παπαγιάννης και Κώστας Κρίκης, που για ακόμη μία χρονιά είναι οι άνθρωποι που φροντίζουν καθημερινά τους ερυθρόλευκους.

Φυσικά από την πρώτη κιόλας ημέρα της παραμονής του Ολυμπιακού Βόλου στη Σαμαρίνα βρίσκεται και ο υπεύθυνος ασφαλείας της ομάδας Μίλτος Μαργαρός.

Απών από τις προπονήσεις παραμένει ο Δημήτρης Σέττος, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο πέλμα του ποδιού, ενώ όσον αφορά τον Χρήστο Σκανδάλη, δεν θα υποβληθεί σε επέμβαση στους προσαγωγούς-κοιλιακούς, μετά τη μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε και έτσι θα συνεχίσει τις θεραπείες.

Σημειώνεται πως η αποστολή των ερυθρόλευκων θα επιστρέψει στη βάση της, την ερχόμενη Παρασκευή και μία μέρα αργότερα θα αντιμετωπίσει στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας, την ομάδα του Παγασητικού, πιθανότατα στο Πανθεσσαλικό.

Πρώτη συγκέντρωση την Τετάρτη

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, επιθυμώντας να δημιουργήσει τη νέα γενιά ποδοσφαιριστών, που θα αγωνίζονται στη μεγάλη ομάδα με τα ερυθρόλευκα, αποφάσισε τη συγκρότηση ομάδας ποδοσφαίρου με αθλητές γεννημένους από το έτος 1999 έως και το 2002.

Η ομάδα αυτή θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα νέων που θα διοργανώσει η ΕΠΣΘ και θα αποτελέσει τον προθάλαμο της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου. Προπονητής της ομάδας θα είναι ο Φώτης Αγραφιώτης.

Η αρμόδια επιτροπή ποδοσφαίρου , η οποία έχει συσταθεί από τον Σύλλογο, προκειμένου να φέρει εις πέρας το νέο αυτό εγχείρημα, καλεί τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 γεννηθέντες τα προαναφερόμενα έτη, αλλά και ποδοσφαιριστές που επιθυμούν να ενταχθούν στην ομάδα νέων να βρίσκονται στα γραφεία του Ολυμπιακού Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, την Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017 στις 18:00.

Είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για νέους αθλητές να προπονηθούν στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου, να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ, αλλά και να αναδειχθούν με τα ερυθρόλευκα χρώματα.

Η ανάγκη για ανάδειξη του βολιώτικου ποδοσφαιρικού στοιχείου είναι μεγάλη γι’ αυτό και ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 επενδύει στο μέλλον, στηρίζοντας αθλητές από την περιοχή μας και προσπαθώντας να υλοποιήσει ένα μακρόπνοο σχέδιο που θέλει την προώθηση Βολιωτών στις πρώτες ομάδες του συλλόγου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου