ΤΟΠΙΚΟ

Νέα φιλική νίκη για τον Βόλος ΝΠΣ

νέα-φιλική-νίκη-για-τον-βόλος-νπσ-366102

Με θετικό πρόσημο ολοκλήρωσε και την δεύτερη φιλική του αναμέτρηση ο Βόλος Ν.Π.Σ. Μετά την άνετη επικράτηση με 7-0 με αντίπαλο τον Μαγνησιακό, η ομάδα του Χουάν Φερνάντο επιβλήθηκε αυτήν την φορά με 3-0 του Θησέα Αγριάς, σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη, όπως και η πρώτη, στο γήπεδο της Πορταριάς. Το 3-0 διαμορφώθηκε με δύο τέρματα του Δημόπουλου και ένα του Δερμητζόγλου.

Για να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα από τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του, ο Χουάν Φεράντο έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Θησέα που μόλις πριν πέντε μέρες ξεκίνησε την προετοιμασία ενόψει της νέα σεζόν, έδειξε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι σε μια αναμφίβολα πιο έτοιμη ομάδα που αγωνίζεται και σε μεγαλύτερη κατηγορία. Στον αγωνιστικό χώρο παρατάχθηκαν δύο διαφορετικές ενδεκάδες, προκειμένου να εξαχθούν ολοκληρωμένα συμπεράσματα στις τάξεις της ομάδας που στοχεύει να πρωταγωνιστήσει στο νέο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ.

ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ (Φεράντο): Πατσιογιώργος, Παπαεμμανουηλίδης, Ηλιάδης, Δημόπουλος, Καλαμίδας, Πιαστόπουλος, Ζέρης, Πέντα, Μηλιώτης, Μελισσόπουλος, Μάντζης.

Στο δεύτερο αγωνίστηκαν οι εξής: Φαρμάκης, Τσελεπίδης, Παπαδόπουλος, Ντεντάκης, Ντόσης, Διμηνάς, Πίτου Γκαρσία, Κυπαρίσσης, Δεμηρτζόγλου, Ηλιόπουλος, ενώ χρησιμοποιήθηκαν και οι Παπακώστας και Παπουτσής.

ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ (Παπαστεργίου): Στούκας, Ρουκάς Ιωάννου Μοράλες, Αναστασίου, Κοτζαθανάσης, Τανάγιας, Ισά, Αντζούρης, Σφάκας, Θωμάς Ζιάγκας.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι Στούκας, Ακριβούσης, Γαρυφάλλου, Καραλόπουλος, Μούτος, Καλαμάτας, Γιαννούλας, Σπύρος Ζάγκας, Δουλάς, Τσεκούρας (70’ λ. τρ Μπαρδόκου), Μπλόχα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου