ΤΟΠΙΚΟ

Αναμένονται αφίξεις στην Αγία Παρασκευή!

αναμένονται-αφίξεις-στην-αγία-παρασκ-366804

Πυρετωδώς συνεχίζει την προετοιμασία της η Αγία Παρασκευή Βόλου, η οποία από τις 31 Ιουλίου δουλεύει αδιάκοπα, ώστε να είναι έτοιμη για τη νέα αγωνιστική σεζόν του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣΘ (ξεκινάει το Σαββατοκύριακο 23/24 Σεπτεμβρίου). Από τη μεριά του, ο τεχνικός του βολιώτικου συλλόγου, Στέλιος Μαλακασιώτης, δηλώνει αρκετά ευχαριστημένος από την έκβασή της.

Αναφορικά με το πώς κυλάει αυτή, ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε: «Όλα βαίνουν καλώς. Η προετοιμασία μας ξεκίνησε την τελευταία μέρα του Ιούλη, και μέχρι στιγμής πηγαίνει αρκετά καλά. Φαίνεται ότι οι παίκτες μου έχουν αρκετή διάθεση και όρεξη ώστε να προσφέρουν στην ομάδα. Οι προπονήσεις μας είναι αρκετά σκληρές, αφού γίνονται και πρωί και απόγευμα. Ωστόσο αυτό που με χαροποιεί ιδιαιτέρως είναι ότι όλοι τους δίνουν το 100%».

Σχετικά με τους στόχους της νέας αγωνιστικής περιόδου ο κ. Μαλακασιώτης ανέφερε: «Παρόλο που είμαστε αρκετά νεανική ομάδα, πιστεύω ότι μπορούμε να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι από πέρυσι. Σκοπός μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, ώστε να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στην κατηγορία, για να εξασφαλίσουμε την παραμονή. Είναι αρκετά δύσκολο, διότι έχουμε αρκετά παιδιά 15-16 χρονών, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες διαθέτουν στο δυναμικό τους παίκτες 30 χρονών και. Ωστόσο, η ομάδα μας έχει πολύ θέληση και ταλέντο. Για εμάς η παραμονή είναι λες και παίρνουμε το πρωτάθλημα».

Η Αγία Παρασκευή απέκτησε τον 24χρονο τερματοφύλακα Τάσο Τικταπανίδη, ο οποίος παλιότερα είχε αγωνιστεί και στην Γ’ εθνική με την ομάδα του Περιστερίου. Ένα ακόμη μεταγραφικό απόκτημα, με το οποίο ωστόσο σφράγισε τα μετόπισθέν της είναι ο Θοδωρής Μακρόπουλος. Ο 28χρονος αμυντικός είναι παίκτης με μεγάλη εμπειρία από ομάδες Α’ κατηγορίας Αθήνας και Πειραιά, καθώς και στη Γ’ εθνική κατηγορία. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ηρακλή Πειραιά. Ωστόσο, στο ήδη νεανικό και πολλά υποσχόμενο ρόστερ της ομάδας προστέθηκε και ο 18χρονος αμυντικός Παναγιώτης Νούτσος. Πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Παπάγου, όπου μέτρησε 12 συμμετοχές με αρκετά ικανοποιητικές παρουσίες στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ.

Αρκετοί ήταν οι παίκτες οι οποίο ανανέωσαν την συνεργασία τους με την ομάδα. Πρώτα ο αρχηγός Γιώργος Τζίτζης και ακολούθησαν οι Σπύρος Τσοπανάκος, Θοδωρής Παναγόπουλος, Χρήστος Βελέντζας, Έντερ Χατζίου, Αριστείδης και Αποστόλης Μπαλατσούρας.

Δεν έλειψαν ωστόσο και οι αποχωρήσεις, με τους Θανάση Τσώνη και Παύλο Τσοχαντάρη να εγκαταλείπουν την ομάδα μετά από την πολυετή θητεία τους. Επίσης, αποχώρησαν οι Δημήτρη Κατσαμπάνη και Δημήτρης Καρβούνης…

Το ρόστερ με το οποίο θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά η ομάδα αναμένεται να κλείσει άμεσα, καθώς τις προσεχείς μέρες θα ανακοινωθούν ο τερματοφύλακας Δημήτρης Ζήγρας από των Άρη Μελισσατίκων και ο Μανώλης Τρίμης από την Α.Ε. Δημινίου.

Αναλυτικά τα φιλικά:

11/8 Δάφνη (ΕΝΤΟΣ)

19/8 Ακρόπολη (ΕΝΤΟΣ)

26/8 Παγασητικός (ΕΝΤΟΣ)

30/8 Πρωτεσίλαος (ΕΝΤΟΣ)

2/9 Διαγόρας (ΕΚΤΟΣ)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου