ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με το καλό κλίμα «οδηγό» ο Ολυμπιακός Β.

με-το-καλό-κλίμα-οδηγό-ο-ολυμπιακός-β-369755

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με το καλό κλίμα να κυριαρχεί και τους παίκτες να δείχνουν διάθεση και όρεξη για δουλειά, συνεχίζεται καθημερινά και με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου στη Σαμαρίνα των Γρεβενών.

Η ομάδα ακολουθεί από την πρώτη κιόλας ημέρα αυστηρό πρόγραμμα διπλών προπονήσεων, με τους Μιχάλη Ζιώγα και Κώστα Μπράτσο να δίνουν έμφαση στο «δέσιμο» της ομάδας και στο τεχνικό κομμάτι. Από την πλευρά του ο Μιχάλης Μπίζιος εργάζεται σκληρά με τους ερυθρόλευκους τερματοφύλακες, καθώς η θέση τους στην ομάδα είναι νευραλγική.

Χθες οι ερυθρόλευκοι γυμνάστηκαν το πρωί στο γυμναστήριο της ξενοδοχειακής εγκατάστασης, ενώ το απόγευμα ακολούθησε προπόνηση στο γήπεδο, κάτι που γίνεται καθημερινά και βάρος πέφτει στην τακτική.

Το κλίμα στην αποστολή είναι άριστο, με τους παίκτες να τηρούν κατά γράμμα και χωρίς παρεκκλίσεις το καθημερινό τους πρόγραμμα, αλλά και τις οδηγίες που τους έχουν δοθεί από την τεχνική ηγεσία.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής των ερυθρολεύκων στη Σαμαρίνα, ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού ταλαιπώρησε τον Χρήστο Σκανδάλη, ο οποίος αποχώρησε προκειμένου να εξεταστεί από γιατρό, ενώ ο Δημήτρης Σέττος αναμένεται να ενσωματωθεί τις επόμενες ημέρες.

Με την προσθήκη και του Γρηγόρη Ευθυμιάδη, 26 παίκτες είναι τώρα στη διάθεση του προπονητή Μιχάλη Ζιώγα και των συνεργατών του, και ανάμεσα στους 26 βρίσκονται και δύο νεαροί από την ακαδημία, οι Αχιλλέας Κωνσταντίνου και Δημήτρης Ζάχος, αλλά και οι Στέφανος Βαρούχας και Γιάννης Καραμπάς που δεν ανακοινώθηκαν επίσημα.

Συγκεκριμένα, στη Σαμαρίνα είναι οι Καραγκιολίδης, Κούτσικος, Κωνσταντίνου, Κραγιόπουλος, Νόνης, Παπαϊωάννου, Πατσής, Χατζόγλου, Καραμπάς, Βαρούχας, Α.Κόκκας, Αγγελής, Τόσκας, Σκανδάλης, Λούγκος, Βασίλιεβιτς, Θέος, Ευθυμιάδης, Δ. Κόκας, Μέμος, Καρβούνης, Καράμπελας, Φραγκογιάννης, Αλαμάνης, Σεχολάρι, Ζάχος.

Να σημειωθεί πως την αποστολή της ομάδας έχουν ακολουθήσει ο γενικός αρχηγός Λευτέρης Τασιόπουλος, ο φυσιοθεραπευτής Στέφανος Κούγκουλος αλλά και οι φροντιστές Δημήτρης Παπαγιάννης και Κώστας Κρίκης, που για ακόμη μια χρονιά είναι οι άνθρωποι που φροντίζουν καθημερινά τους ερυθρόλευκους.

Από 40 έως 250 ευρώ τα διαρκείας του Ολυμπιακού Β.

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 έχει ανακοινώσει τις τιμές και τις κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2017-2018, και ευελπιστεί με την ανανεωμένη τιμολογιακή πολιτική να συσπειρώσει όλο το φίλαθλο κόσμο.

Ειδικότερα, οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι εξής:

Εισιτήρια διαρκείας Gold: 250€ (αφορά τα δερμάτινα καθίσματα στο Πανθεσσαλικό στάδιο και ο κάτοχός του έχει δικαίωμα να παρκάρει το όχημά του στο παρκινγκ του σταδίου)

Εισιτήρια διαρκείας Silver: 80€

Εισιτήρια διαρκείας γυναικών: 50€

Εισιτήρια διαρκείας νέων: 40€ (αφορά νέους ηλικίας 13 έως και 18 ετών)

Να σημειωθεί πως η είσοδος των παιδιών έως και 12 ετών θα είναι ελεύθερη, πάντα με την παρουσία του κηδεμόνα τους.

Για τα εισιτήρια διαρκείας θα πραγματοποιηθούν προεγγραφές. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέρχονται στα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό στάδιο με την ταυτότητά τους, να καταθέτουν το ποσό του εισιτηρίου και να εγγράφονται στις αντίστοιχες λίστες.

Τα γραφεία θα λειτουργούν Δευτέρα και Τετάρτη 09:00-14:00, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 09:00-14:00 και 18:00-21:00 και το Σάββατο 10:00-13:00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου