ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ποντάρει σε «επιστροφές» …για επιστροφή!

ποντάρει-σε-επιστροφές-για-επιστρ-369843

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ενώ ο κόσμος έδωσε το μήνυμα συμπαράστασης από την πρώτη μέρα… στη φετινή Νίκη φαίνεται ότι ποντάρουν πολύ σε σημαντικές επιστροφές, που θα μπορέσουν να συμβάλουν στο να επιστρέψει η ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες

Η επιστροφή του Χρήστου Τζιώρα ήδη ενθουσίασε τον κόσμο της Νίκης Βόλου και όχι μόνο, αφού ο παίκτης με τη φανέλα της Νίκης Βόλου είχε τα καλύτερά του, αφού και άνοδο κέρδισε και πέτυχε τα περισσότερα του γκολ (20), ενώ «επιστροφή» είναι και ο Γιώργος Ιορδανίδης και «ετοιμάζεται» και αυτή του Σεραφείμ Μωϋσίδη,

Η επιστροφή στα… «γνώριμα λημέρια» για τον Σεραφείμ Μωϋσίδη, που φαίνεται ότι ξαναφορά τα «κυανόλευκα» μετά από 7 χρόνια, είναι θέμα χρόνου και έχει τη διαφορά ότι στην προηγουμένη θητεία του στη Νίκη ήταν σε άλλη θέση. Ο Μωϋσίδης πλέον αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας, αν και ξεκίνησε ως επιθετικός και καθιερώθηκε ως μέσος… Ο 27χρονος (γεν. στις 17 Απριλίου 1990) Μωϋσίδης έχει αγωνιστεί στη Νίκη Βόλου προερχόμενος από τις Ακαδημίες της Μπρέσια, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη στον Παναγειάλειο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, τη Αναγέννηση Επανομής και τον Βύζαντα Μεγάρων (213 συμμετοχές σε Β΄- Γ΄ Εθνική), ενώ εκτός της Ιταλίας έχει βρεθεί και στο Anfield προκειμένου να δοκιμαστεί από τη Liverpool.

Τώρα, στην προετοιμασία της Νίκης που «ανέβηκε» Πανθεσσαλικό, δίνουν το παρών οι: Μένιος Θεολόγης, Νίκος Τζήμας, Βαγγέλης Ράπτης, Παύλος Τασιάς, Νίκος Σφονδυλιάς, Αλέξανδρος Τσιανάκας, Άγγελος Ματθαίου, Σταύρος Βουρδάκης, Τόλης Γαρυφαλλόπουλος, Γιάννης Βέργος, Δημήτρης Δημολιός, Νέτι Μέτσε, Γιώργος Ιορδανίδης, Σέναντ Μπάιριτς, Βιάτσεσλαβ Σούσκιν, Άντον Ντόλγκι, Αντρέι Γιάκοβλεφ και Χρήστος Τζιώρας. Ένα πρόβλημα κρατά εκτός προπονήσεων τον Νίκο Παπαδήμα (που κι αυτός ήταν πέρσι χρυσή επιστροφή), ενώ επτά ποδοσφαιριστές από τους Νέους Αθλητές Νίκης θα συνεχίσουν τη δουλειά με την πρώτη ομάδα, και είναι οι: Αλέξανδρος Σιώμος, Γιάννης Κουτσούκης, Σέλντι Νάνο, Περικλής Χρηστίδης, Φίλιππας Βλάχος, Θοδωρής Κουκουτής, Γιώργος Φλώρος, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί η απόκτηση ή όχι των Μπαξεβάνου, Λάιου, Τσιγαρίδα και Αναστασιάδη.

Επίσης, στη Νίκη περιμένουν να κάνουν και χρήση του γηπέδου της Πορταριάς για την προετοιμασία, ενώ υπάρχει και η επιλογή της Κερασιάς…

Τέλος, όσον αφορά τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας, αυτά δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα από τους κυανόλευκους, αλλά οι αντίπαλοί τους έχουν προλάβει ήδη να το κάνουν, και συγκεκριμένα η Νίκη θα παίξει με αντίπαλο τον Ρήγα την Τρίτη 26 Αυγούστου στο Βελεστίνο, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τον Αχιλλέα Φαρσάλων και την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου κόντρα στον Πύρασο, πιθανόν στην έδρα των αντιπάλων…

Τα διαρκείας

Ξεκίνησε και συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η διάθεση των καρτών διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου για την ομάδα της Νίκης Βόλου, η οποία βάσει σχεδιασμού θα αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό στάδιο, για τη χρήση του οποίου αναμένονται τα τυπικά.

Με τιμές για όλα τα βαλάντια και προσφορές σε κάθε κατηγορία, η κυανόλευκη Δ.Ε. ελπίζει ότι στην επιστροφή της ομάδας στο Πανθεσσαλικό στάδιο να υπάρξει η ανάλογη στήριξη των φιλάθλων. Στην ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας, αναφέρεται:

«Η διάθεσή τους θα γίνεται από το Γραφείο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και Καρτών Διαρκείας που βρίσκεται στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς. Για τη φετινή χρονιά έχουν προβλεφθεί 6 κατηγορίες καρτών και όλες περιλαμβάνουν προσφορές και εκπτωτικά προνόμια, από επιχειρήσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών. Επίσης, έχουν προβλεφθεί επί των αρχικών τιμών συγκεκριμένων κατηγοριών επιπλέον εκπτώσεις για ανέργους, ΑμΕΑ, παλαιά και νέα μέλη του Ερασιτέχνη. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης μέσα από το www.nikifc.gr, ώστε να μειωθεί ο χρόνος εξυπηρέτησης των φιλάθλων.

Οι τιμές των καρτών:

Gold: 250€

Basic: 100€

Fans: 70€

Ladies: 50€

Kids: 20€

Family: 130€

Αιτήσεις:

• Καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή 12:00-14:00 και 19:00-21:30) στο Γήπεδο Παντελής Μαγουλάς στα Γραφεία Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και Καρτών Διαρκείας μέχρι και τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017.

• Συμπληρώνοντας online την αίτηση στο επίσημο site της ομάδας www.nikifc.gr (εκτός του Family)

Πληροφορίες:

• Για την έκδοση των καρτών είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.

• Για τις εκπτώσεις ανέργων είναι απαραίτητη η βεβαίωση κάρτας ανεργίας και για αυτή των ΑμΕΑ πιστοποιητικού αναπηρίας 67% κι άνω με λήξη τουλάχιστον 31.05.2018.

• Για τις κάρτες Kids απαιτείται η φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα (πατέρας, μητέρα, αδερφός άνω των 18 ετών) και είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού γέννησης του παιδιού με την προϋπόθεση ότι έχει γεννηθεί από 01.01.2000 μέχρι και 31.12.2004.

• Για τις κάρτες Family είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης. Πληροφορίες: 6945306520 & [email protected]».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου