ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φτιάχνει… και τον αγωνιστικό χώρο

φτιάχνει-και-τον-αγωνιστικό-χώρο-426462

Τη δεύτερη νίκη θέλει την Κυριακή ο Ολυμπιακός που παίζει με τον Εργοτέλη στο Πανθεσσαλικό, το οποίο θα αποκτήσει και πάλι νέο αγωνιστικό χώρο μετά την 4η αγωνιστική… Το νέο τρίποντο την Κυριακή θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη αξία στην ήδη μεγάλη νίκη της πρεμιέρας στη Νέα Σμύρνη κι ενώ μετά υπάρχει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και η ΑΕΚ στο Βόλο…

Όσον αφορά στο Πανθεσσαλικό, κλιμάκιο γεωπόνων από τα Ολυμπιακά Ακίνητα έκανε χθες μαζί με τη Διοίκηση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και τον κ. Αχιλλέα Μπέο επιτόπια εξέταση του αγωνιστικού χώρου για να αποφανθούν για τις απαιτούμενες ενέργειες της άμεσης αποκατάστασής του.

Το κλιμάκιο γεωπόνων εξέτασε τον αγωνιστικό χώρο και αποφάσισε πως πρέπει να γίνουν βελτιωτικά έργα, ώστε ο αγωνιστικός χώρος να αποκατασταθεί πλήρως. Συγκεκριμένα αποφασίστηκε μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ στις 26 Σεπτεμβρίου να κλείσει το Στάδιο, ώστε να μπορέσουν τα συνεργεία να κάνουν τα βελτιωτικά έργα. Αυτή η περίοδος είναι η πιο κατάλληλη, καθώς μετά την ΑΕΚ ακολουθούν τα παιχνίδια με Ολυμπιακό στον Πειραιά, μετά είναι η διακοπή λόγω Εθνικής ομάδας, ενώ το επόμενο ματς είναι πάλι εκτός με τον Ατρόμητο. Επομένως αυτός ο περίπου ένας μήνας στον οποίο οι ερυθρόλευκοι δεν θα έχουν υποχρεώσεις εντός έδρας είναι ό,τι πρέπει για να γίνουν οι όποιες εργασίες. Το επόμενο ματς με νέο αγωνιστικό χώρο θα είναι με τη Λάρισα 24 Οκτωβρίου.

Στο μεταξύ το κυριακάτικο παιχνίδι στις 4 μ.μ. που είναι το πρώτο επίσημο για τη Σούπερ Λίγκα στο Βόλο ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό.

Ο Σάκης Τσιώλης αισιοδοξεί και φαίνεται να ποντάρει σε περισσότερες εναλλακτικές λύσεις, αν και πιθανότατα θα λείψει ο Δημήτρης Πλιάγκας.

Κυριακή 19/9 με ΠΑΟΚ

To πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της φετινής Super League ανακοίνωσε χθες η διοργανώτρια αρχή. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, με τον Ολυμπιακό να παίζει Κυριακή στην Τούμπα και την αναμέτρηση Κέρκυρας-Ατρομήτου να είναι η μόνη χωρίς τηλεοπτική μετάδοση από τη Nova.

 

To πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

17:15 Παγκρήτιο Στάδιο: Εργοτέλης-Ξάνθη

17:15 Καυτανζόγλειο Στάδιο: Ηρακλής-Λάρισα

19:30 Στάδιο "Ανθή Καραγιάννη": Καβάλα-Παναθηναϊκός

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

16:00 Παμπελοποννησιακό Στάδιο: Κέρκυρα-Ατρόμητος

16:00 Γήπεδο Τούμπας: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Βόλου

18:15 Γήπεδο Νέας Σμύρνης: Πανιώνιος-‘Αρης

18:15 Δημοτικό γήπεδο Σερρών: Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός

20:30 ΟΑΚΑ: ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου