ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Ευθυμιάδη στη μηχανή του

με-ευθυμιάδη-στη-μηχανή-του-373133

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Για τρίτη συνεχόμενη μέρα, ο Ολυμπιακός συνέχισε χθες τη σκληρή δουλειά στη Σαμαρίνα, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, από την περασμένη Κυριακή.

Οι ερυθρόλευκοι, από την περασμένη Κυριακή όταν και αναχώρησαν για τα Γρεβενά, είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να δουλέψουν πάνω στον τομέα της φυσικής κατάστασης και όχι μόνο, αφού με τις πολλές αποχωρήσεις, ως επί το πλείστον το ερυθρόλευκο ρόστερ αποτελείται από νέους ποδοσφαιριστές, που γρήγορα θα πρέπει να γίνουν μια οικογένεια – εντός και εκτός γηπέδου.

Για τον Μιχάλη Ζιώγα και τους συνεργάτες του, το καλό νέο άκουγε χθες στο όνομα του Γρηγόρη Ευθυμιάδη, με τον 26χρονο μεσοεπιθετικό να επιστρέφει στα ερυθρόλευκα και στις προπονήσεις από χθες Τρίτη, όπως σας είχε ενημερώσει ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ από τη Δευτέρα.

Βέβαια η επιστροφή του Ευθυμιάδη δεν αναμένεται να είναι η μόνη, αφού οι ερυθρόλευκοι ετοιμάζουν ακόμη μία κίνηση, με στόχο να ντύσουν και πάλι στα χρώματα της ομάδας ακόμη έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος πέρυσι ήταν βασικότατο κομμάτι του ερυθρόλευκου παζλ.

Για την ώρα όμως η μόνη δεδομένη επιστροφή είναι αυτή του Ευθυμιάδη, με τον μεσοεπιθετικό να έχει πέρυσι στο κοντέρ του 28 συμμετοχές αλλά και τρία τέρματα.

Στην αποστολή της ομάδας βρίσκονται επίσης οι: Καραγκιολίδης, Κούτσικος, Κωνσταντίνου, Κραγιόπουλος, Νόνης, Χατζόγλου, Κόκας Α., Αγγελής, Παπαϊωάννου, Λούγκος, Κόκας Δ., Σκανδάλης, Βασιλίεβιτς, Τόσκας, Ζάχος, Σεχολάρι, Βαρούχας, Καραμπάς, Καράμπελας, Καρβούνης, Μέμος, Αλαμάνης, Πατσής, Φραγκογιάννης, Θέος, όπως και ο Βαρούχας, με τον πρώην μέσο των Χανίων ωστόσο να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα από τους ερυθρόλευκους. Όσον αφορά τον Δημήτρη Σέττο, ο παίκτης θα ενσωματωθεί τις επόμενες ημέρες στην αποστολή.

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας περιλαμβάνει διπλές καθημερινές προπονήσεις, αλλά και γυμναστήριο και ενδυνάμωση στην εσωτερική πισίνα που διαθέτει η ξενοδοχειακή εγκατάσταση στην οποία έχει καταλύσει η αποστολή.

Από 40 έως 250 ευρώ τα διαρκείας

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοίνωσε τις τιμές και τις κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2017-18 και ευελπιστεί με την ανανεωμένη τιμολογιακή πολιτική να συσπειρώσει όλο τον φίλαθλο κόσμο.

Ειδικότερα, οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι εξής:

Εισιτήρια διαρκείας Gold: 250€ (αφορά τα δερμάτινα καθίσματα στο Πανθεσσαλικό στάδιο και ο κάτοχός του έχει δικαίωμα να παρκάρει το όχημά του στο παρκινγκ του σταδίου).

Εισιτήρια διαρκείας Silver: 80€, Εισιτήρια διαρκείας γυναικών: 50€, Εισιτήρια διαρκείας νέων: 40€ (αφορά νέους ηλικίας 13 έως και 18 ετών).

Να σημειωθεί πως η είσοδος των παιδιών έως και 12 ετών θα είναι ελεύθερη, πάντα με την παρουσία του κηδεμόνα τους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέρχονται στα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό στάδιο με την ταυτότητά τους, να καταθέτουν το ποσό του εισιτηρίου και να εγγράφονται στις αντίστοιχες λίστες.

Τα γραφεία θα λειτουργούν:

Δευτέρα και Τετάρτη 09:00-14:00, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 09:00-14:00 και 18:00-21:00 και το Σάββατο 10:00-13:00.

Στις 2/9 ξεκινά η Ακαδημία

Στα γραφεία του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 συνεδρίασε η Επιτροπή Ποδοσφαίρου, προκειμένου να λάβει αποφάσεις που αφορούν στον σχεδιασμό των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Μετά από τις εισηγήσεις των προπονητών και των μελών της Επιτροπής, αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Η συγκρότηση ομάδας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου με αθλητές γεννημένους από το έτος 1999 έως και το 2002. Η ομάδα αυτή θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα νέων που θα διοργανώσει η ΕΠΣΘ. Αυτή, θα είναι συνέχεια της Ακαδημίας ποδοσφαίρου και προθάλαμος της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου. Η έναρξη της προετοιμασίας θα γίνει τη Δευτέρα 21 Αυγούστου στις 6 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του υλλόγου στην Άλλη Μεριά, όπου θα γίνει και η πρώτη συγκέντρωση.

Προπονητής της ομάδας θα είναι ο Φώτης Αγραφιώτης.

Καλούνται όσα παιδιά έχουν γεννηθεί τις προαναφερόμενες χρονιές κι επιθυμούν να συμμετάσχουν, να απευθύνονται στο τηλέφωνο του γραμματέα του Συλλόγου κ. Πολυχρόνη Ζάχου στο 6937441383.

2. Η συγκρότηση τριών αγωνιστικών ομάδων, μετά από επιλογή των προπονητών και αφορά παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2003, το 2004 και το 2005.Οι ποδοσφαιριστές που θα συγκροτούν αυτές τις ομάδες θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα προπονήσεων και στους αγώνες εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Οι προπονήσεις αυτών των ομάδων θα είναι καθημερινές. Για την καλύτερη οργάνωση των αγωνιστικών ομάδων, θα πραγματοποιηθεί προεπιλογή από τις 23/08/2017 έως τις 30/08/2017 στις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Άλλη Μεριά. (Η προεπιλογή αφορά τους ήδη υπάρχοντες ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και όσων επιθυμούν να συμμετάσχουν).

3. Η επίσημη έναρξη των προπονήσεων για όλα τα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου θα γίνει το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017 στις 10.30 πμ στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου.

4. Για προεγγραφές και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6979002709 και 6937148271.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου