ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ενισχυμένος στη Β’ Εθνική ο Μαγνησιακός

ενισχυμένος-στη-β-εθνική-ο-μαγνησιακ-475624

Μπορεί φέτος τα κορίτσια του Μαγνησιακού να αγωνίζονται στη Β’ Εθνική κατηγορία, που είναι σαφώς πιο δύσκολη από το Περιφερειακό Πρωτάθλημα στο οποίο αγωνίζονταν πέρυσι, ωστόσο στο σύλλογο υπάρχουν φιλοδοξίες και αισιοδοξία πως η ομάδα θα ανταπεξέλθει.

Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε η ομάδα φέτος ενισχύθηκε με πολλές καινούριες παίκτριες προκειμένου να αποκτήσει βάθος και ο προπονητής Θόδωρος Κατσαμόρας να έχει περισσότερες επιλογές στα χέρια του. Πάντως όλα τα νέα αποκτήματα έρχονται να συμπληρώσουν το ήδη πολύ ανταγωνιστικό περσινό ρόστερ και η προσθήκη τους βασίζεται στη γενικότερη φιλοσοφία της ανάδειξης και προώθησης νέων ταλέντων.
Χαρακτηριστικό αποτελεί το γεγονός πως όλες οι παίκτριες είναι πολύ νέες στην ηλικία (τόσο οι παλιές όσο και οι νέες) με τη μεγαλύτερη να είναι 25 χρονών και τη μικρότερη 11! Ο μέσος όρος είναι 15-16 ετών και αυτό δίνει την ευκαιρία σε όλες τις αθλήτριες να μαζέψουν εμπειρίες στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά εκτός αυτού ,να κάνουν αισθητή την παρουσία τους χτυπώντας και την πόρτα των Εθνικών ομάδων. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε πως κατά την περσινή χρονιά, ο Μαγνησιακός είχε εκπροσώπηση στα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα γυναικών και το ίδιο φιλοδοξεί να κάνει και φέτος, αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερα ταλέντα.
Ο προπονητής Θόδωρος Κατσαμόρας πάντως κρατά χαμηλούς τόνους για τη νέα σεζόν, θέτοντας ως πρώτο στόχο τη γρήγορη παραμονή. «Πρέπει πρώτα από όλα να εξασφαλίσουμε την παραμονή και μετά να δούμε αν μπορούμε να πάμε ακόμα παραπάνω. Είναι μια δύσκολη κατηγορία με αντιπάλους που αποτελούν ερωτηματικό για το πώς θα εμφανιστούν και πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί. Το υλικό μας είναι ακόμα καλύτερο σε σχέση με πέρυσι και ελπίζουμε να πάμε καλά. Τώρα αν προκύψει και κάτι για πιο πάνω πέρα από την παραμονή δε θα πούμε και όχι», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κατσαμόρας.
Όσον αφορά στις προσθήκες που έγιναν φέτος στο σύλλογο, αναλυτικά στην ομάδα ήρθαν η Δήμητρα Κουλοχέρη, 21 ετών, με θητεία στην έτερη γυναικεία ομάδα της πόλης, τον Βόλος 2004, και η οποία αγωνίζεται ως αμυντική χαφ, η Ευαγγελία Θεοδωροπούλου, 14 ετών, η πρώην μπασκετμπολίστρια της Ανάληψης, Ζωγραφιά Καλαπαναγιώτου, 22 ετών, η Σεμίνα Παγωνάρη, 16 ετών, και η εξ Αφρικής ορμώμενη, Εύα Αναστασοπούλου, 18 ετών. Επίσης όπως προαναφέραμε πολλές ήταν οι παίκτριες που έκαναν για πρώτη φορά φέτος αγωνιστικό δελτίο. Πρόκειται για τις Κατερίνα Γκαγιάννη, 11 ετών, Ειρήνη Κέκου, 12 ετών, Ελίζαμπεθ Φάιλ, 14 ετών και Αθηνά Μακεδών, 12 ετών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου