ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετράει αντίστροφα ο Ολυμπιακός!

μετράει-αντίστροφα-ο-ολυμπιακός-374422

Μία μέρα έχει απομείνει για τη δεύτερη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Παρτίζαν, (Τετάρτη 21.45), με τους Πειραιώτες να ανυπομονούν να σφραγίσουν το «εισιτήριο» για τα πλέι οφ του Champions League.

Στο μεταξύ με μπόνους-μαμούθ θα πριμοδοτηθεί η πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, όπως ενημέρωσε πρόσφατα η διοίκηση τους αρχηγούς.

Νο1 στόχος του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν είναι η συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Champions League.

Η διοίκηση έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, παίρνοντας του ποδοσφαιριστές που είχε εισηγηθεί ο Μπέσνικ Χάσι.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου, θέλοντας να δώσουν ένα επιπλέον κίνητρο στους παίκτες, υποσχέθηκαν τεράστιο πριμ για την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σε συνάντηση που έγινε πρόσφατα στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου ανάμεσα στον Γιάννη Βρέντζο και τους αρχηγούς (Μποτία, Φορτούνη, Ελαμπντελαουί και Ρομαό) ενημέρωσε πως θα μοιραστούν μπόνους 2,5 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για ένα ποσό που δεν έχει σχέση με τα πριμ που έχουν οι ποδοσφαιριστές στα συμβόλαιά τους, αλλά για ένα «δώρο» της διοίκησης για την επίτευξη του μεγάλου αυτού στόχους.

Η είδηση αυτή προκάλεσε ενθουσιασμό στις τάξεις των παικτών που θα παίξουν με ακόμη ένα (μεγάλο) κίνητρο κόντρα στην Παρτίζαν και στον αντίπαλο που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στα πλέι οφ του Champions League.

Ο Μπέσνικ Χάσι ετοιμάζει τα πλάνα του για την 11άδα με Παρτιζάν και ήδη υπάρχει μία πρώτη προσέγγιση του βασικού του πλάνου για τη ρεβάνς με τους Σέρβους στο Καραϊσκάκη.

Σίγουροι για το αρχικό σχήμα θα πρέπει να θεωρούνται κυρίως οι Καπίνο, Ρέτσος, Κούτρης, Ρομαό, Μάριν, Οφόε και πιθανώς και ο Μπεν. Με δεδομένο πως ο Ομάρ δεν είναι τόσο σίγουρος ακόμα, ο Φιγκέιρας πάει ξανά για βασικός. Για το κέντρο της άμυνας ο Βούκοβιτς είναι υποψήφιος για βασικός και να πάει έτσι ο Ρομαό κέντρο. Επίσης ο Χάσι θα περιμένει και τον Φορτούνη αλλιώς θα πάει ο Μάριν για δεκάρι. Ο Πάρντο έδειξε διάθεση και καλά πατήματα και διεκδικεί με αξιώσεις θέση στο αρχικό σχήμα μαζί με τον Καρσελά στο άλλο άκρο της επίθεσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου