ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με όνειρα και Τζιώρα…

με-όνειρα-και-τζιώρα-374613

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Φώτο: ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Διακαής πόθος των κυανόλευκων φιλάθλων αποτελούσε η απόκτηση του Χρήστου Τζιώρα, με τον 28χρονο φορ να δίνει το παρών στη χθεσινή πρώτη προπόνηση των κυανόλευκων, και τον ίδιο να γίνεται αντικείμενο λατρείας και τραγούδι στα χείλη των φιλάθλων.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Νίκη Βόλου ξεκίνησε χθες την προσπάθεια για επάνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά η φετινή χρονιά ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μετά την καθιερωμένη παρουσίαση του φετινού ρόστερ, και την παύση που δόθηκε προκειμένου οι οργανωμένοι να φωνάξουν το δικό τους σύνθημα, ο Χρήστος Τζιώρας έκανε την εμφάνιση του και ως άλλος μπουρλοτιέρης πυροδότησε τα καπνογόνα και έστειλε στους επτά ουρανούς τους φιλάθλους της ομάδας.

Νωρίτερα, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ο δημοσιογράφος Γιώργος Μαστρογιάννης καλωσόρισε έναν-έναν τους φετινούς πρωταγωνιστές αλλά και τους αφανείς ήρωες της νέας προσπάθειας, με τον κόσμο να επιφυλάσσει ένα ζεστό χειροκρότημα.

Ο επιθετικός από την Γαλατηνή Κοζάνης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με την ομάδα της Νίκης Βόλου την περίοδο 2014-15 με τη Νίκη Βόλου, στέλνοντάς τη στη SuperLeague από τη FootballLeague, κατηγορία στην οποία οι κυανόλευκοι θέλουν να βρεθούν εκ νέου.

Το παρών στη χθεσινή πρώτη πέραν από τους ποδοσφαιριστές που παραμένουν στο ρόστερ από την περσινή χρονιά, έδωσαν επίσης και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, όπως και ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις Ακαδημίες των κυανόλευκων και θα ακολουθήσουν το βασικό στάδιο προετοιμασίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο.

Στη χθεσινή πρώτη, το παρών έδωσαν οι:

1. Νέτι Μέτσε

2. Νίκος Παπαδήμας

3. Δημήτρης Δημολιός

4. Γιάννης Βέργος

5. Νίκος Τζήμας

6. Άγγελος Ματθαίου

7. Σταύρος Βουρδάκης

8. Αλέξανδρος Τσιανάκας

9. Βαγγέλης Ράπτης

10. Τόλης Γαρυφαλλόπουλος

11. Μένιος Θεολόγης

12. Γιώργος Ιορδανίδης

13. Άντον Ντόλγκι

14. Αντρέι Γιάκοβλεφ

15. Βιάτσεσλαβ Σούσκιν

16. Σέναντ Μπάιριτς

17. Περικλής Χρηστίδης

18. Νίκος Σφονδυλιάς

19. Αλέξανδρος Σιώμος

20. Γιάννης Κουτσούκης

21. Σέλντι Νάνο

22. Περικλής Χρηστίδης

23. Φίλλιπος Βλάχος

24. Θεόδωρος Κουκουτής

25. Γιώργος Φλώρος

26. Παύλος Τάσιας

Επίσης το παρών έδωσαν ακόμη τέσσερις ποδοσφαιριστές που αναμένεται να συμφωνήσουν και να ντυθούν στα κυανόλευκα, και μεταξύ αυτών και ο Βασίλης Μπαξεβάνος. Χαιρετισμό απεύθυναν ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, κ. Στέργιος Φάτσης, ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου κ. Νίκος Παπακωνσταντίνου, ο πρόεδρος της Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης Βόλου κ. Μπάμπης Τουτουνζόγλου κ.ά.

Οι δηλώσεις…

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΞΗΡΟΦΩΤΟΣ: (προπονητής) «Ξεκινά μια καινούρια προσπάθεια, μια νέα αρχή με την ίδια δουλειά. Ήρθαν νέοι παίκτες, πρέπει να έχουν μια καλή χημεία, να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον και να πετύχουμε το στόχο. Ο κόσμος θα είναι ο 12ος παίκτης, και με επιμονή και υπομονή η ομάδα θα έχει την πορεία που πρέπει. Κάποιοι παίκτες που ήρθαν για πρώτη φορά εντυπωσιάστηκαν από την παρουσία του κόσμου, δίνει ώθηση από την πρώτη κιόλας ημέρα. Στόχος είναι ο πρωταθλητισμός».

ΦΑΝΤΖΙΟ ΜΠΟΥΙΣ: (προπονητής) «Επιτέλους ήρθε η πρώτη προπόνηση για εμάς, που την περιμέναμε πώς και πώς. Σιγά-σιγά το ρόστερ συμπληρώνεται, πιστεύω ότι μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι παίκτες. Πιστεύω ότι θα κάνουμε μια πολύ καλή χρονιά, με πολλή δουλειά. Περιμένουμε άλλους δύο παίκτες, ενώ όσον αφορά την προετοιμασία μάλλον θα την πραγματοποιήσουμε σε αυτό το γήπεδο».

ΝΕΤΙ ΜΕΤΣΕ: (ποδοσφαιριστής) «Εύχομαι υγεία στους συμπαίκτες μου, σε όλο τον κόσμο. Κάνουμε μια καινούρια αρχή με τη νέα διοίκηση και πιστεύω ότι θα τελειώσει πολύ καλά η χρονιά. Ο κόσμος είναι κάθε χρόνο και καλύτερος».

Ανακοινώθηκε και ο Κροάτης

Παίκτης της Νίκης Βόλου είναι από χθες και ο 22χρονος Κροάτης μέσος Σέναντ Μπάιριτς, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, μιας και ο ποδοσφαιριστής είχε υπογράψει μαζί με την τριάδα των Ουκρανών και τον Ρώσο Σούσκιν από την περασμένη Παρασκευή. Στην ανακοίνωση των κυανόλευκων αναφέρεται:

Η ανακοίνωση: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Senad Bajric για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ο Κροάτης μέσος είναι γεννημένος στις 29 Νοεμβρίου 1995 και κατά το παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των: ASK Jabink, NK Maksimir, NK Dugo Selo, NK Dugopolje, HASK Zagreb, NK ZET 1927. Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου