ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στις επάλξεις και ο Ρήγας Φεραίος με την πρώτη σήμερα Δευτέρα

στις-επάλξεις-και-ο-ρήγας-φεραίος-με-τη-375898

Από σήμερα Δευτέρα 31 Ιουλίου ξεκινά την προετοιμασία της και η ομάδα του Ρήγα Φεραίου, ενόψει της Γ’ Εθνικής, που κάνει σέντρα στις 17 Σεπτεμβρίου με το ραντεβού να έχει δοθεί στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου στις 6μ.μ.

Μετά την αβεβαιότητα σε διοικητικό επίπεδο, οι κυανόλευκοι κατάφεραν να σχηματίσουν διοίκηση και άμεσα προέβησαν και στις πρώτες ανανεώσεις ποδοσφαιριστών του περσινού ρόστερ, αλλά και σε μεταγραφές.

Υπό τις οδηγίες των Γιώργου Αλεξίου και Χρήστου Σπαθή, οι οποίοι θα έχουν διπλό ρόλο ως παίκτες-προπονητές, οι Βελεστινιώτες μπαίνουν από σήμερα και πάλι σε ρυθμούς προετοιμασίας, έχοντας ήδη ανακοινώσει και μία σειρά από δυνατά φιλικά.

Μέχρι σήμερα επίσημα στα κυανόλευκα παραμένουν οι: Παπαγιάννης, Σπαθής, Αλεξίου, Γκάγκας, Γεωργατζής, Τζοβάρας, Μπόρας, Τσελεπής, Καναβός, Μπακάλης, Τσουμπέκος, Ράπτης και σε αυτούς προστίθενται οι νεοαποκτηθέντες Χατζησταμάτης, Καρλιάμπας και Καρακώστας, όμως αναμένεται και συνέχεια στις μεταγραφικές κινήσεις, ιδιαίτερα στην μεσοεπιθετική γραμμή.

Την προετοιμασία, ωστόσο, θα ακολουθήσουν και οι Κουσκουρίδας, Τσιότρας, Χότζα και Αραμπατζής, οι οποίοι πέρυσι έλαβαν το «βάπτισμα του πυρός» στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, προερχόμενοι από την Ακαδημία του συλλόγου.

Η ανακοίνωση του Ρήγα Φεραίου: «Η διοίκηση του Α.Σ. Ρήγας Φεραίος ανακοινώνει πως η επίσημη πρώτη της ομάδας ενόψει της ποδοσφαιρικής σεζόν 2017-18 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 31 Ιουλίου και ώρα 18:00 στο Δημοτικό στάδιο Βελεστίνου. Πριν την προπόνηση θα τελεστεί ο καθιερωμένος αγιασμός. Η πρώτη προπόνηση θα είναι ανοιχτή στο κοινό και καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο να βρεθεί για ακόμη μια φορά κοντά μας, στο ταξίδι της ομάδας μας στην Γ’ Εθνική».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου