ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπακάλης: «Δύο με τρεις μεταγραφές ακόμη»

μπακάλης-δύο-με-τρεις-μεταγραφές-ακό-375940

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΓΣ Αλμυρού ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής που κάνει σέντρα στις 17 Σεπτεμβρίου. Ο νέος τεχνικός της ομάδας, Λάκης Μπακάλης εμφανίζεται ευχαριστημένος με την προσαρμογή των νέων παικτών στις απαιτήσεις του συλλόγου.

Ο ΓΣ Αλμυρού συμπληρώνει σήμερα μια εβδομάδα προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα τον βρει να αγωνίζεται στην τρίτη τη τάξει Εθνική Κατηγορία. Ο έμπειρος τεχνικός Λάκης Μπακάλης μετά την εξαετή του θητεία στον Ρήγα Φεραίο ανέλαβε τα ηνία του αλμυριώτικου συλλόγου, αντικαθιστώντας τον Θάνο Θεοδώρου.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ αναφέρθηκε στο επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας, την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού και τους στόχους της νέας σεζόν. Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Η προετοιμασία έως τώρα προχωρά αρκετά ικανοποιητικά. Περιλαμβάνει αρκετά σκληρές προπονήσεις, που είναι και διπλές, αλλά έχει επιτευχθεί η άμεση προσαρμογή των νέων παικτών στις απαιτήσεις του συλλόγου. Υπολείπονται δύο με τρεις μεταγραφικές προσθήκες για να κλείσει το ρόστερ. Στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που προμηνύεται αρκετά ανταγωνιστικό, κύριος σκοπός μας είναι η παραμονή στην κατηγορία».

Η ομάδα του Αλμυρού έχοντας σκοπό να δημιουργήσει ένα αρκετά ανταγωνιστικό ρόστερ, γνωρίζοντας τις δυσκολίες της Γ’ Εθνικής, κινείται δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι.

Οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας μέχρι στιγμής έχουν ως εξής: ο 20χρονός Σέρβος αριστερός μεσοεπιθετικός Λούκα Βουτσίτσεβιτς, ο 26χρονός αμυντικός χαφ Κώστας Κυπτίου, ο 23χρονος ακραίος οπισθοφύλακας Νίκος Μπαρούτας που πέρυσι αγωνιζόταν (25 συμμετοχές) στην Γ’ Εθνική στην ομάδα του Πιερικού, ο 32χρονός πρώην σέντερ φορ του Ολυμπιακό Βόλου Κώστας Φλίγκος, ο 29χρόνος τερματοφύλακας Άγγελος Σταυράκης που πέρυσι αγωνιζόταν με τα χρώματα του Απόλλωνα Λάρισας, ο 17χρονός τερματοφύλακας Παναγιώτης Τσομπανόπουλος, ο οποίος ανήκε στα τμήματα υποδομών της ΑΕΚ.

Ο βασικός κορμός της ομάδας δεν άλλαξε σημαντικά, καθώς από το περσινό ρόστερ συνεχίζουν στην ομάδα οι Αργύρης, Κόκκας, Θωμαΐδης, Φαράντος, Τσιάτσιος, Κρανάς, Δημουλάς, Κωτσιαρίδης, Κοντοβάς, Παυλίδης, Αραμπατζής, Κοντογεωργάκης και Καψιώτης, ενώ επέστρεψαν σε αυτή έπειτα από παραχώρηση στον Πρωτεσίλαο οι Βούλγαρης και Τσόγκας.

Τα φιλικά προετοιμασίας του ΓΣΑ είναι:
5 Αυγούστου:

ΓΣ Αλμυρού-Σαρακηνός
13 Αυγούστου:

ΓΣ Αλμυρού-ΝΠΣ Βόλος
26 Αυγούστου:

ΓΣ Αλμυρού-Αχιλλέας Φαρσάλων
30 Αυγούστου:

Δήμητρα Ευξεινούπολης-ΓΣ Αλμυρού
6 Σεπτεμβρίου:

ΓΣ Αλμυρού-Πρωτεσίλαος Πτελεού

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου