ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στη… σέντρα το Κύπελλο

στη-σέντρα-το-κύπελλο-478094

 

Επιτέλους η χρονιά ξεκινά για τις ομάδες της Ε.Π.Σ.Θ. και το ερχόμενο σαββατοκύριακο ρίχνονται στη μάχη της α’ φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών με πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στους πρώτους επίσημους αγώνες για τη νέα χρονιά. Ξεχωρίζουν τα ματς Άρη Μελισσατίκων-Ρήγα και Ιάσωνα Α.Μ-Πυράσου.

 
Συνολικά 12 παιχνίδια θα διεξαχθούν, εννιά το Σάββατο και τρία την Κυριακή. Οι δύο εκπρόσωποι της Μαγνησίας στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, Πύρασος και Ρήγας, δίνουν επικίνδυνα ματς, απέναντι σε Ιάσωνα Α.Μ και Άρη Μελισσατίκων αντίστοιχα. Θεωρητικά πιο εύκολο έργο έχει ο Ρήγας, καθώς πέρα από το γεγονός ότι με τον Άρη τους χωρίζουν δύο κατηγορίες, το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Βελεστίνου, στην έδρα του Ρήγα, αν και οι Βελεστινιώτες θα είναι τυπικά φιλοξενούμενοι. Αυτό συμβαίνει λόγω του ότι το γήπεδο που θα χρησιμοποιεί φέτος ο Άρης, το πλαστικό του Ξηριά, δεν είναι σε θέση να φιλοξενήσει το Σάββατο αυτό το παιχνίδι.
Από την άλλη ο Πύρασος θα έχει επικίνδυνη έξοδο στην Άλλη Μεριά απέναντι στον τοπικό Ιάσωνα. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις της ενόψει και της πρεμιέρας του Περιφερειακού την επόμενη εβδομάδα κόντρα στην Σπερχειάδα σε ένα παιχνίδι, όπου οι Αγχιαλίτες είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις της ΑΕ Διμηνίου με τον Αίαντα Σούρπης όπως επίσης και του Σαρακηνού με τον Θησέα. Ιδιαιτερότητα παρουσιάζει και το παιχνίδι ανάμεσα σε Μαγνησιακό και Ακρόπολη, καθώς οι δύο ομάδες εκτός από το Κύπελλο αναμετρώνται και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο Εθνικός που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει φέτος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο υποδέχεται τον Αετό Κερασιάς, ενώ τέλος στα παιχνίδια της Κυριακής κοντράρονται Πανιώνιος-ΑΕ Χλόη, Πηλέας-Σκιάθος και ΑΕ 2002-Ηρακλής Β.
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:
          
Σάββατο
Γηπ. Λεχωνίων (3.45 μ.μ): ΑΕ Λεχωνίων-Δήμητρα
Γηπ. Αγ. Παρασκευής (3.45 μ.μ): Αγ. Παρασκευή-Διαγόρας
Γηπ. Καναλίων (3.45 μ.μ): Μαγνησιακός-Ακρόπολη
Γηπ. Ριζομύλου (3.45 μ.μ): Αστέρας-Πρωτεσίλαος
Γηπ. Διμηνίου (3.45 μ.μ): ΑΕ Διμηνίου-Αίας Σούρπης
Γηπ. Βελεστίνου (3.45 μ.μ): Άρης Μελ.-Ρήγας
Γηπ. Αλ. Μεριάς (3.45 μ.μ): Ιάσων Α.Μ-Πύρασος
Γηπ. Σαρακηνού (3.45 μ.μ): Σαρακηνός-Θησέας
Γηπ. ΕΑΚ (3.45 μ.μ): Εθνικός-Αετός
 
Κυριακή
Γηπ. Καναλίων (11.00 π.μ): Πανιώνιος-ΑΕ Χλόης
Γηπ. ΕΤΒΑ (11.30 π.μ): Πηλέας-Σκιάθος
Γηπ. Αγ. Γεωργίου Νηλείας (11.00 π.μ): ΑΕ 2002-Ηρακλής Β.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου