ΤΟΠΙΚΟ

Τα φιλικά του Ρήγα Φεραίου

τα-φιλικά-του-ρήγα-φεραίου-378661

Εκκίνηση με Μαγνησιακό και πρώτη την ερχόμενη Δευτέρα

Με γερές δόσεις Γ’ Εθνικής και ποικιλία όσον αφορά το γεωγραφικό εύρος των αντιπάλων, καταρτίστηκε το πρόγραμμα αγώνων προετοιμασίας του ΑΣ Ρήγας Φεραίος.

Ρεπορτάζ: ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι κυανόλευκοι ετοιμάζονται για την πέμπτη σερί σεζόν του συλλόγου στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχοντας δώσει το πρώτο ραντεβού για το απόγευμα της Δευτέρας (31/7) στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου, με τη σέντρα του πρωταθλήματος να έχει οριστεί, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, για τις 17 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εφτά φιλικών για τον Ρήγα κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας, με μερικά παιχνίδια να αποτελούν πιθανώς και τεστ προσομοίωσης για τη νέα αγωνιστική περίοδο:

5 Αυγούστου: Ρήγας Φεραίος-Μαγνησιακός

13 Αυγούστου: Ρήγας Φεραίος-Εθνικός Πειραιώς

19 Αυγούστου: Αχιλλέας Φαρσάλων-Ρήγας Φεραίος

26 Αυγούστου: Ρήγας Φεραίος-Νίκη Βόλου

29 Αυγούστου: Ρήγας Φεραίος-Βόλος Ν.Π.Σ.

2 Σεπτεμβρίου: Ρήγας Φεραίος-Διγενής Νεοχωρίου*

9 Σεπτεμβρίου: Ρήγας Φεραίος-Πύρασος*

*Δεν έχει οριστεί ακόμα η έδρα της αναμέτρησης

Συνέχεια στα μεταγραφικά

Στα μεταγραφικά νέα, οι κινήσεις για ενίσχυση στον μεσοεπιθετικό τομέα συνεχίζονται. Οι κυανόλευκοι διατηρούν σε πρώτο πλάνο την απόκτηση ενός επιτελικού μέσου κι ενός εξτρέμ, ενώ σίγουρα θα έχουν τα μάτια τους ανοιχτά στην αγορά, προκειμένου να πλαισιώσουν τη γραμμή κρούσης.

Όσον αφορά αυτούς που φεύγουν, παρελθόν για τον σύλλογο αποτελεί ο Κώστας Γουτούλης. Ο 21χρονος δεξιός μπακ-χαφ των κυανόλευκων κατέγραψε 61 συμμετοχές τα τέσσερα τελευταία χρόνια στη Γ’ Εθνική με τον Ρήγα Φεραίο, με μόλις δύο από αυτές -ως αλλαγή- την περσινή σεζόν, λόγω και του «φανταρικού». Όσον αφορά τον επόμενο προορισμό του Βελεστινιώτη ποδοσφαιριστή, είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στον Διαγόρα Στεφανοβικείου.

Εκτός από το Γουτούλη αλλά και τον Νίκο Βουραζέρη, ο οποίος βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, μακριά από τους κυανόλευκους, όπως όλα δείχνουν, θα πορευτεί τη νέα χρονιά και ο 15χρονος αμυντικός Δημήτρης Κουσκουρίδας που πέρυσι πήρε έξι ευκαιρίες από τον Λάκη Μπακάλη προς το τέλος του πρωταθλήματος -τις τέσσερις μάλιστα ως βασικός- δημιουργώντας «αίσθηση» στον όμιλο και την κατηγορία. Παράλληλα, θυμίζουμε πως ο φέρελπις παίκτης αναδείχθηκε δύο συνεχόμενες σεζόν πρωταθλητής με το Μικτό του Ρήγα στο πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣΘ.

Σχετικά με τις ανανεώσεις, τις μέρες που ακολουθούν αναμένεται να γίνει γνωστό και το αν θα συνεχίσουν στον Ρήγα οι Χατζηαθανασίου και Λάμπρου. Πάντως, ο 27χρονος αριστεροπόδαρος μπακ-χαφ Θοδωρής Μπομπότης, που είχε από μία συμμετοχή την προηγούμενη χρονιά σε πρωτάθλημα και κύπελλο, θα εξακολουθεί να φορά τα κυανόλευκα.

Στην περίπτωση του Κέβιν Χύσα, ο 21χρονος μέσος είναι θετικός να αποτελέσει μέλος του συλλόγου την ερχόμενη περίοδο, αλλά επειδή θα υπηρετεί παράλληλα τη στρατιωτική του θητεία, είναι άγνωστο ακόμα σε ποιο βαθμό θα μπορεί να βοηθήσει.

Τέλος, ορισμένοι έφηβοι θα ξεκινήσουν προετοιμασία με την αντρική ομάδα, με μερικούς από αυτούς να αναμένεται να αποτελέσουν και μέλος του ρόστερ. Μην ξεχνάμε πως πέρυσι έλαβαν το «βάπτισμα του πυρός» στο πρωτάθλημα οι Κουσκουρίδας, Τσιότρας, Χότζα (με ένα γκολ) και Αραμπατζής: όλοι τους μέλη της ακαδημίας της ομάδας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου