ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπέος για κρούσματα βίας και Πανθεσσαλικό

μπέος-για-κρούσματα-βίας-και-πανθεσσα-483255

Συνέντευξη στον ΣΠΟΡ FM 89.5 και στην εκπομπή «Μετά το 90’» παραχώρησε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, μιλώντας για τα τρέχοντα ζητήματα των ερυθρόλευκων αλλά και των ομάδων της Μαγνησίας.
Ο κ. Μπέος δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τα θλιβερά επεισόδια ανάμεσα σε φίλους του Ολυμπιακού και της Νίκης Βόλου το περασμένο Σάββατο, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν να μην ξανασυμβούν αυτά τα πράγματα και να είστε σίγουροι πως δεν θα ξανασυμβούν είτε με τον ένα τρόπο είτε με τον άλλον. Αυτοί λοιπόν που έχουν μάθει να χτυπάνε και να κρύβονται μέσα στα στενά να είναι σίγουροι πως θα τους βρω. Είναι λυπηρό και είναι ντροπή. Είναι κατακριτέα».
Οσον αφορά στην κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του Πανθεσσαλικού Σταδίου σχολίασε. Αυτή τη στιγμή ο αγωνιστικός χώρος του Πανθεσσαλικού νοσεί όπως και το βοηθητικό, γι’ αυτό και δεν μπαίνει ο Ολυμπιακός Βόλου σε τόσο τακτά διαστήματα, γιατί θέλει να το προστατέψει στο μέγιστο. Πιστεύω ότι ο αγωνιστικός χώρος του κεντρικού Πανθεσσαλικού δεν γιατρεύεται όσες μέρες και να μην μπούμε για προπόνηση, εάν δεν τοποθετηθεί καινούργιος χλοοτάπητας. Την Τετάρτη (σήμερα) έχουμε μια συνάντηση με τα Ολυμπιακά Ακίνητα να δούμε τι θα γίνει και πώς θα το φτιάξουμε. Αυτό είναι απαραίτητο. Η πρώτη εκτίμησή μου είναι ότι πρέπει να αλλαχθεί ο χλοοτάπητας. Ο Ολυμπιακός όμως δεν θα φύγει από την πόλη, γιατί παίζουμε δύο αγώνες εκτός έδρας και εάν αυτή τη βδομάδα πάρουμε τις αποφάσεις δεν θα χρειαστεί να παίξει κανένα παιχνίδι μακριά από το Βόλο. Σε 21 μέρες θα μπορούμε να παίξουμε. Υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα. Είχα τη διαβεβαίωση πως θα φτιαχτεί ο αγωνιστικός χώρος. Δεν υπάρχει κάτι που δεν φτιάχνεται.
Παράλληλα μίλησε και για το στόχο της ομάδας, ο οποίος είναι πάνω από όλα η σωτηρία, αναφέροντας: «Να ξέρετε πως τους στόχους της ομάδας τούς βάζω εγώ και η διοίκηση και κανένας άλλος. Αρα στόχος της ομάδας είναι να σωθεί αυτή τη χρονιά και μετά θα δούμε τις εξελίξεις και πώς θα έχουν τα πράγματα. Για να μην νομίζει ο κόσμος πως ξαφνικά κάναμε μία νίκη και πετάμε στα σύννεφα. Μετά από 21 χρόνια απουσίας από τη Σούπερ Λιγκ μας περιμένει μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά. Εμείς θέλουμε τον κόσμο δίπλα. Θα έρθουν και άσχημα αποτελέσματα, όπως θα έρθουν και καλά. Να μην απογοητευτεί, να σταθεί δίπλα στις δύσκολες στιγμές της ομάδας, αν έρθουν. Ευχής έργο είναι να μην έρθουν δύσκολες στιγμές. Αλλά όταν έρθουν, να είναι δίπλα. Εκεί τους χρειαζόμαστε. Ο στόχος της ομάδας είναι να σταθεί στην κατηγορία. Θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να είμαστε ήρεμοι και να προετοιμαστούμε να πρωταγωνιστήσουμε από την επόμενη χρονιά, έχοντας πλέον άλλες φιλοδοξίες και νέα οράματα.
Για την κίνηση των διαρκείας και την προσέλευση του κόσμου συμπλήρωσε: «Μπορεί να μην είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τα διαρκείας και το έχω ξαναπεί. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η παρουσία του κόσμου. Έχω πει πως αν ο Ολυμπιακός Βόλου κόβει έξι χιλιάδες εισιτήρια, αυτή η ομάδα θα μπορεί να διεκδικήσει σε λίγα χρόνια την έξοδό της στην Ευρώπη. Αν όμως δεν γίνει αυτό, ας μην έχει ο κόσμος του Βόλου απαιτήσεις με 2 και 3 χιλιάδες κόσμου. Πιστεύουμε με την παράταση που δίνουμε στα διαρκείας να αγγίξουμε κοντά στις 2 χιλιάδες. Θεωρώ ότι είναι ικανοποιητικό το νούμερο αυτό βάσει της ανυποληψίας και της αφάνειας που είχε η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου τα τελευταία χρόνια». Ενώ όσον αφορά στην παρουσία και τη στάση των φίλων του Ολυμπιακού στο ματς της Νέας Σμύρνης είπε πως: «Με άριστα το δέκα οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου πήραν έντεκα».
Οσον αφορά σε στόχους και έργα που δεν έχουν γίνει -και μέσα σε αυτά βρίσκεται το προπονητικό κέντρο- απάντησε : «Εγώ χάλασα 400 χιλιάδες ευρώ και πήγαν στράφι. Εχω στείλει 10 υπομνήματα, 10 μακέτες και 10 εκθέσεις. Το θέμα κολλάει στην γραφειοκρατία. Ο Δήμαρχος της Αισωνίας σταμάτησε να έχει και επικοινωνία. Δεν είναι κάτι που ευθύνομαι εγώ και το δηλώνω ότι αν και εφόσον βρεθεί ενόψει Καλλικράτη μια έκταση 35-40 στρεμμάτων θα κάνουμε ένα υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο και αυτό είναι δέσμευση».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου