ΤΟΠΙΚΟ

Δευτέρα το νέο ξεκίνημα του Παγασητικού

δευτέρα-το-νέο-ξεκίνημα-του-παγασητικ-379749

Τη Δευτέρα ξεκινά την προετοιμασία του ο Παγασητικός που ανακοίνωσε και τα φιλικά προετοιμασίας, οκτώ τον αριθμό. Αναλυτικά: «Ο Α.Σ. Παγασητικός ανακοινώνει την έναρξη της προετοιμασίας για τη σεζόν 2017-18 την Δευτέρα 31 Ιουλίου. Ο προγραμματισμός “τρέχει ”εδώ και αρκετό καιρό και στο πλαίσιο αυτό είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε το πλήρες πρόγραμμα των φιλικών της ομάδος μας.

Αναλυτικά οι ομάδες που θα αντιμετωπίσει ο Παγασητικός:

09-08-2017 Πύρασος (γήπεδο Αγχιάλου)

11-08-2017 Απόλλωνας Καναλίων (γήπεδο Καναλίων)

19-08-2017 Θησέας (γήπεδο Θησέα)

24-08-2017 Ένωση Λεχωνίων Νηλέα (γήπεδο Λεχωνίων)

26-08-2017 Σαρακηνός (γήπεδο Σαρακηνού)

28-08-2017 Ιάσονας Άλλης Μεριάς (γήπεδο Άλλης Μεριάς)

30-08-2017 Διαγόρας (γήπεδο Στεφανοβικείου)

02-09-2017 Μαγνησιακός (γήπεδο Μαγνησιακού)

Η ομάδα του Παγασητικού θα έχει και φέτος προπονητή τον Χρήστο Καψιώτη με την πίστη για μία εξίσου επιτυχημένη χρονιά με αυτή που τελείωσε. Ο Καψιώτης σταμάτησε την ποδοσφαιρική του καριέρα και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της βολιώτικης ομάδας στις αρχές Ιανουαρίου του 2017, αντικαθιστώντας τον Θοδωρή Ανδρουτσόπουλο. Το έργο του κρίθηκε επιτυχημένο και η διοίκηση ανανέωσε μαζί του.

Οσον αφορά τις έως τώρα μεταγραφές, ο Παγασητικός απέκτησε τον Βολιώτη επιθετικό Λευτέρη Μπαρδή, που ανήκε από το 2014 στον Μαγνησιακό (προηγουμένως είχε παίξει στον Μελιτέα Θεσσαλονίκης), τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Αβραάμ Μαρούφ που έπαιζε στον Πανιώνιο και πιο πριν στον Αετό Κερασιάς και τον 20χρονο αμυντικό χαφ και στόπερ Ιάκωβο Χαλκίδη, ο οποίος αγωνιζόταν στους Νέους Αθλητές Νίκης.

Στην ομάδα του Παγασητικού από την περσινή ομάδα ανανέωσε και συνεχίζει το περσινό δίδυμο τερματοφυλάκων Αλέξη Κλεάνθη και Κλεντιάν Βιζάνι, οι έμπειροι Στάθης Ζιώγας, Τάσος Τσούτσας και Τέλης Σίμος όπως οι Λάιος, Μυλωνάς, Μπραχόλι, Βουρδάκης Καλιμπαλίκης, Χριστογιαννούλας, Ρουσσάς, Ξηρομερίτης, Γκατζούνας και Θωμάς Σίμος.

Από τον Παγασητικό υπήρξαν και αποχωρήσεις με τους Τσορμπαντζή Γεώργιο, Μαγιόγλου Χρήστο, Περιβολιώτη Δημήτριο, Μπούρντα Δημήτρη, Μπερτζέμη Δημήτριο και Στραβέλα Κυριάκο να αλλάζουν ομάδα, ενώ παρελθόν θα αποτελέσει και ο νεαρός Σταμούλης Στρούγγης, ο οποίος λόγω σπουδών θα μετακομίσει εκτός Βόλου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου