ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΒΙΤΑ ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΥ: Αξια εκπρόσωπος του βολιώτικου χάντμπολ και όχι μόνο…

εβιτα-σταμοπουλου-αξια-εκπρόσωπος-το-381680

Το περασμένο Σαββατοκύριακο 22-23 Ιουλίου, στις εγκαταστάσεις του Sailing Club στην παραλία του Σχινιά Μαραθώνα, έλαβε χώρα το 18ο Final Four του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Handball για το 2017.

Στο αγωνιστικό κομμάτι των γυναικών συμμετείχαν οι ομάδες Σπάρτακος Goalbet, ΑΟΑ Καστοριάς, Θρακομακεδόνες και ΑΟ Άνοιξης, και με την ομάδα των Θρακομακεδόνων συμμετείχε η Βολιώτισσα πρωταθλήτριά του Εβίτα Σταμοπούλου, δηλώνοντας αφοσίωση για ακόμη μια φορά στο άθλημα που αγαπά, έχοντας αγωνιστεί με τις ομάδες του Εύρυτου, του Κενταύρου Αγριάς αλλά και με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

Οι Θρακομακεδόνες κατάφεραν με δεξιοτεχνία και θέληση να κερδίσουν στον μικρό τελικό τον ΑΟ Άνοιξης και να κατακτήσουν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, με τη Βολιώτισσα αθλήτρια να προσθέτει ακόμη ένα μετάλλιο στη συλλογή της για φέτος το καλοκαίρι, αφού λίγες μέρες νωρίτερα είχε κατακτήσει το ασημένιο στο τουρνουά Beach Handball που πραγματοποιήθηκε στον Κάλαμο, και το χρυσό και την πρώτη θέση στο τουρνουά Beach Soccer που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα, όπου συμμετείχε με την ομάδα του Βόλος 2004, η οποία φέτος κέρδισε και την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία γυναικών στο ποδόσφαιρο.

Αναμφίβολα, η φετινή σεζόν για την Εβίτα Σταμοπούλου έκλεισε ιδανικά, με την ίδια να έχει σήμερα και την ονομαστική της εορτή, με τις ευχές για ακόμη περισσότερες διακρίσεις, προσωπικές αλλά και οικογενειακές να τη συνοδεύουν

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στον μεγάλο τελικό του 18ου Final Four του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Handball, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν με μια απρόσμενη ανατροπή τα κορίτσια του ΑΟΑ Καστοριάς, νικώντας την αναμφισβήτητα πολύ δυνατή ομάδα του Σπάρτακου που φέτος κατέκτησε την 6η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Handball.

Τις απονομές έκαναν ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος Κώστας Σταματιάδης, το μέλος του Δ.Σ. και πρόεδρος της επιτροπής Beach Handball Κώστας Βιολιτζής, ο αντιδήμαρχος Μαραθώνα Γιάννης Μπούσουλας, τα μέλη της επιτροπής Beach Handball Γιώργος Μπεμπέτσος και Μάριος Λουκάτος, ο ιδιοκτήτης του «Sailing» Μάκης Τσάτσος και ο εκπρόσωπος της χορηγού εταιρίας «Delousil» κ. Σχίζας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου