ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ψάχνεται για Κενυάτη η Νίκη

ψάχνεται-για-κενυάτη-η-νίκη-381770

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Για την απόκτηση του Πολ Γουερέ Οόκο έχει κινηθεί η Νίκη Βόλου, ενδιαφερόμενη για τον Κενυάτη περιφερειακό επιθετικό, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην ΑΕΛ Καλλονής στο πρωτάθλημα της SuperLeague, αλλά και στον Αχαρναϊκό πέρυσι.

Οι κυανόλευκοι συνεχίζουν να ψάχνονται προκειμένου να κλείσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τα τεράστια κενά του ρόστερ τους, μιας και σε λιγότερο από μία εβδομάδα ξεκινούν την προετοιμασία τους. Μέσα στους παίκτες που δείχνει να έχουν ενδιαφερθεί βρίσκεται και ο Κενυάτης ποδοσφαιριστής, ο οποίος την περίοδο 2015-16 αγωνίστηκε με την Καλλονή στη SuperLeague, καταγράφοντας 10 συμμετοχές, ενώ πέρυσι μετακόμισε στον Αχαρναϊκό, όπου είχε 7 συμμετοχές και 1 τέρμα.

Ο αριστεροπόδαρος Γουερέ, που αγωνίζεται ως εξτρέμ, γεννήθηκε στην Κένυα στις 8 Ιανουαρίου του 1991 και έχει αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία της πατρίδας του με τις Τουσκέρ, Λέοπαρντς και Αμαζούλου. Πλέον είναι 29 φορές διεθνής με τη χώρα του, έχοντας και τρία τέρματα, και στη Νίκη Βόλου περιμένουν το αίσιο τέλος, με τον ποδοσφαιριστή να συνοδεύεται από συστάσεις του Μισέλ Μπρένιξ.

Τέλος ο Σκοπελίτης

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής από το περσινό ρόστερ αποτελεί παρελθόν για τη Νίκη Βόλου και αυτός είναι ο Φίλιππος Σκοπελίτης. Στο δεύτερό του αντίο, ο Βολιώτης μεσοεπιθετικός

ευχαρίστησε τον κόσμο της Νίκης για την αγάπη και τη στήριξη, αφού όπως δήλωσε αξίζει πολλά, ευχόμενος από εδώ και πέρα μόνο χαρές και επιτυχίες. Στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν ήταν μέλος του Καραϊσκάκη, με τον οποίο και κατέγραψε 8 συμμετοχές και ένα γκολ, και στο δεύτερο μισό αγωνίστηκε στη Νίκη Βόλου, έχοντας 13 παρουσίες σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ακαδημιών

Με ανακοίνωση της η Δ.Ε. των κυανόλευκων αναφέρει: «Η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, μετά την μόνιμη εξωτερική συνεργασία με τον Μισέλ Μπρένιξ και την εφαρμογή του προγράμματος του στην Ελλάδα από τη Νίκη Βόλου και τον νέο συνεργάτη μας κ. Γεωργίου Αντρέα σχετικά με την γρήγορη αντίληψη, μετάδοση γνώσης αλλά και φιλοσοφίας του σύγχρονου τρόπου ποδοσφαίρου, το πλήρες πρόγραμμα προπονήσεων των ακαδημιών, από τους παρακάτω έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές, ανά ημέρα και ώρα, ώστε να προγραμματιστούν έγκαιρα οι εκπαιδευτικές ή άλλες υποχρεώσεις των παιδιών που ανήκουν στην οικογένεια της Νίκης Βόλου 1924.

Ο αντιπρόεδρος της ερασιτεχνικής Νίκης και έφορος της ΔΕ ποδοσφαίρου κ. Σουγγαρης Άκης θα είναι διοικητικά υπεύθυνος των ακαδημιών και την επόμενη χρονιά, ενώ αγωνιστικά επικεφαλής θα είναι ο αρχιπροπονητής μας κ. Φάντζιο Μπούις.

Τα γήπεδα προπόνησης θα είναι το κεντρικό του Παντελής Μαγουλάς και το βοηθητικό του ΟΣΕ που προετοιμάζονται από τον Μάιο να υποδεχθούν τα παιδιά μας, ενώ τα νέα γραφεία των ακαδημιών μας μεταφέρθηκαν δίπλα από την κεντρική είσοδο του γηπέδου Παντελής Μαγουλάς στην οδό Μαιάνδρου, και είναι ανοιχτά από 12:00-14:00 & 19:00-21:30 Δευτέρα έως Παρασκευή για να δεχθεί έγκαιρα τις εγγραφές σας από σήμερα, ενώ στις 4 Σεπτεμβρίου προγραμματίζεται η έναρξη των δραστηριοτήτων μας.

Αναλυτικά πληροφορίες για τις εγγραφές:

Εγγραφή: 10 ευρώ

Όσοι αθλητές ήταν πέρυσι στις ακαδημίες και είναι τακτοποιημένοι οικονομικά θα εγγραφούν αλλά δεν θα πληρώσουν το παραπάνω αντίτιμο.

Τιμή Box: 55€ περιλαμβάνει πλήρη στολή όμοια της πρώτης ομάδας, φόρμα και μπουφάν.

Η μηνιαία συνδρομή ορίστηκε στα 27 € και περιλαμβάνει υποχρεωτική ασφάλιση όλων των παιδιών από το σπίτι τους στην προπόνηση, στη διάρκεια αυτής έως και την επιστροφή τους ξανά στο σπίτι».

Προπονητές στην ακαδημία αναλαμβάνουν οι κ.κ. Γιώργος Παρασκευαΐδης, Χρήστος Κοντοβάς, Τάκη Παρισσάκης και Νίκος Σκουφογιάννης, με τον πρώτο να αναλαμβάνει και την ομάδα των Νέων Αθλητών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου