ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλική νίκη για Θησέα

φιλική-νίκη-για-θησέα-456616

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή στο γήπεδο της Αγριάς, ο Θησέας επικράτησε των Νέων Αθλητών Νίκης με 1-0 με γκολ του Μπέκου και έδειξε έτοιμος για την πρεμιέρα του Κυπέλλου κόντρα στο Σαρακηνό. Καλή εικόνα παρουσίασαν και οι Νέοι Αθλητές.

Αυτό ήταν ένα από τα τελευταία φιλικά παιχνίδια του Θησέα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για Κύπελλο και Πρωτάθλημα -το τελευταίο είναι αύριο κόντρα στην ΑΕ 2002. Ο Τάκης Παρισάκης δοκίμασε πολλούς παίκτες, κάνοντας τις τελευταίες δοκιμές ενόψει του επίσημου αγώνα Κυπέλλου με τον Σαρακηνό το ερχόμενο σαββατοκύριακο. Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο έμπειρος Αποστόλης Τσάνας, ενώ την τετράδα της άμυνας αποτελούσαν οι Αλσόνας, Ιωάννου, Δενελάβας Ν. και Φασούλας. Στο χώρο του κέντρου αγωνίστηκαν οι αδερφοί Καραγγέλη, Κώστας και Παναγιώτης, μαζί με τους Αχ. Οικονόμου, Χρ. Οικονόμου και Θανάση Μπέκο. Προωθημένος έπαιξε ο Λ. Δενελάβας.
Οι Νέοι Αθλητές από την άλλη αγωνίστηκαν με τον Κεφαλά κάτω από τα δοκάρια, Διαμαντής, Βλαχάβας, Ευθυμίου και Φέζο ήταν οι τέσσερις της άμυνας, μπροστά τους ως αμυντικά χαφ έπαιξαν οι Πασχάλης, Γεωργατζής, από αριστερά έβγαινε ο Μελέτης και από δεξιά ο Φιλατζικιώτης. Πίσω από τον Αθανασιάδη, που ήταν μοναδικός προωθημένος, αγωνίστηκε ο Χατζητρακόσιας.
Το παιχνίδι είχε αρκετές φάσεις εκατέρωθεν, ωστόσο ο Θησέας ήταν αυτός που προηγήθηκε με σουτ του Μπέκου στο 22’ και τελικά έμελλε να είναι και ο νικητής. Ο ρυθμός του παιχνιδιού όπως τόνισε και ο τεχνικός των «πρασίνων», Τάκης Παρισάκης, ήταν πολύ καλός τόσο από την ομάδα του όσο και από τους Νέους Αθλητές, που αν και αγωνίζονται μια κατηγορία παρακάτω, στη Β’ τοπική, έδειξαν πολύ δυνατός αντίπαλος. Ο κ. Παρισάκης φάνηκε όμως ειλικρινής καθώς υπογράμμισε πως η ομάδα του είναι σε καλό δρόμο αλλά δεν έχει ακόμα φτάσει στο 100% των δυνατοτήτων της. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτή τη στιγμή είμαστε στο 70-80% σε επίπεδο ετοιμότητας. Μέχρι το ματς Κυπέλλου με το Σαρακηνό δε θα είμαστε ακόμα απολύτως έτοιμοι όπως είναι λογικό. Φαντάζομαι πως αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες στα πρώτα παιχνίδια».
Επόμενο φιλικό για τον Θησέα όπως προαναφέρθηκε είναι αύριο στα Καλά Νερά με αντίπαλο την ΑΕ 2002.

ΘΗΣΕΑΣ: Τσάνας (Σταμέλος), Αλσόνας (Ξηροφώτος), Ιωάννου, Δενελάβας Ν. (Δαδιτίδης), Φασούλας, Κ. Καραγγέλης (Οικονόμου Ε.), Π. Καραγγέλης, Αχ. Οικονόμου (Μοσχούδης), Χρ. Οικονόμου (Μυλωνάς), Μπέκος (Νικολάου), Λ. Βενελάβας.

Ν.Α. Νίκης: Κεφαλάς, Διαμαντής (Καρακώστας), Βλαχάβας (Πριονιστής), Ευθυμίου (Παπαχρήστος), Φέζο (Γιαννακούλης), Φιλατζικιώτης (Χαλκιάς), Πασχάλης (Χατζησταμάτης), Γεωργατζής (Δαμάσκος), Μελέτης (Λινάρδος), Αθανασιάδης (Χατζάκος), Χατζητρακόσιας (Καπούλας).

Στην Κύπρο οι παλαίμαχοι του Θησέα

Εκτός από την αγωνιστική ομάδα του Θησέα φιλικά δίνουν και οι παλαίμαχοι της ομάδας. Συγκεκριμένα αντιπροσωπεία των παλαιμάχων έχει μεταβεί στην Κύπρο, όπου δίνει φιλικά με παλαιμάχους Κυπριακών ομάδων. Στο πρώτο ματς ο Θησέας αντιμετώπισε τον Απόλλωνα Λεμεσού, με τον οποίο αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με γκολ που σημείωσαν οι Σταμάτης και Τζοβάρας, ενώ 2-2 ήρθε και με τη Μικτή Λάρνακας – Αμμοχώστου με 2 γκολ του Κώστα Σταμάτη Η ομάδα επισκέφτηκε και τα Κατεχόμενα, ενώ η φιλοξενία που δέχονται είναι άριστη. Το παρών στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα έδωσε και ο Δήμαρχος Αγριάς κ. Παπαευθυμίου, που βρισκόταν στο νησί για συνέδριο στην Πάφο. Αναλυτικά στην αποστολή του Θησέα συμμετέχουν οι: Θεοδωρίδης, Κοζάκης, Γεωργούλας, Τόλιας, Καρδιτσιώτης, Φέκκας, Αλιάτης, Γιάννης, Κουλαξής, Σταμάτης, Τζοβάρας, Κορομηλάς, Σφακιανάκης, Φλάμος, Σεραφείδης, Παραχειμώνας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου