ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μια ανάσα από Γ. Μυστιλιάδη η Νίκη

μια-ανάσα-από-γ-μυστιλιάδη-η-νίκη-481996

Οι αποχωρήσεις λόγω σπουδών των νεαρών Γιώργου Μαυρογιάννη και Παναγιώτη Παπούλια, έχει γραφεί επανειλημμένως πως άφησαν κενά στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου. Οι διοικούντες τον κυανόλευκο σύλλογο σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Ζαφειρούδη, ξεκίνησαν εδώ και καιρό την αναζήτηση για έναν παίκτη που θα κλείσει το ρόστερ.
Η Ομοσπονδία έδωσε τη δυνατότητα στις ομάδες να κάνουν μια ακόμα μεταγραφή μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος και η Νίκη φαίνεται πως θα εκμεταλλευτεί αυτή τη συγκυρία για να ενισχυθεί. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες οι κυανόλευκοι βρίσκονται μια ανάσα από τον Γρηγόρη Μυστιλιάδη. Ο Μυστιλιάδης είναι 26 χρονών, αγωνίζεται στις θέσεις ένα και δύο και έχει ύψος 1.85. Πέρυσι έπαιξε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με τον Μέγα Αλέξανδρο, ενώ υπήρξε συμπαίκτης του Παναγιώτη Τσιώλη στην Ιεράπετρα την προπερασμένη σεζόν. Θεωρείται μια πολύ καλή λύση για την περιφέρεια της κυανόλευκης ομάδας και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να τελειώσει θετικά η υπόθεση της μεταγραφής του. Αν υπάρξει κάποιο συγκλονιστικό απρόοπτο και δεν μπουν οι υπογραφές για να ολοκληρωθεί η «μετακίνηση» του στη Νέα Ιωνία, τότε εξετάζεται ακόμα μια περίπτωση.
Από κει και πέρα η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται για τέταρτη εβδομάδα. Το τρέξιμο μειώθηκε και οι προπονήσεις γίνονται περισσότερο με μπάσκετ και πάνω στην ομαδική τακτική. Η Νίκη έχει μπροστά της ακόμα ενάμιση μήνα για να είναι απολύτως έτοιμη για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μπάσκετ και άπαντες εκφράζουν την αισιοδοξία τους για τη νέα σεζόν. Πλέον στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας της ομάδας το βάρος θα πέσει στα φιλικά παιχνίδια και η τεχνική ηγεσία αναζητά αντιπάλους. Μέσα από αυτά θα γίνει το μοντάρισμα και θα βοηθηθεί το προπονητικό τιμ στα συμπεράσματά του για την κατάσταση τόσο ατομικά των παικτών, όσο και σε ομαδικό επίπεδο.
Εν τω μεταξύ πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Σάκης Κουτίνας στο γόνατο και δεν μετέχει στις προπονήσεις της ομάδας. Ο Βολιώτης γκαρντ ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στο πόδι που είχε υποβληθεί σε αποκατάσταση πρόσθιου χιαστού πριν από μερικά χρόνια και έκανε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Επίσης από τις τελευταίες προπονήσεις έλειψε ο Παναγιώτης Τσιώλης λόγω ίωσης, αλλά σήμερα αναμένεται να γυμναστεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.
Λόγω γάμου θα απουσιάσει κάποιες μέρες και ο σέντερ Χρήστος Ζαρογιάννης, που την Κυριακή θα παντρευτεί στο Παλαιόκαστρο της Θεσσαλονίκης τη Βολιώτισσα πρώην καλαθοσφαιρίστρια της Αρτέμιδος Σταυρούλα Βαΐτση, με την οποία έχουν ήδη και ένα αγοράκι, που θα βαφτιστεί την ίδια μέρα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου