ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Από σήμερα τα διαρκείας για την ομάδα ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου στο Πανθεσσαλικό

από-σήμερα-τα-διαρκείας-για-την-ομάδα-π-382868

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Από σήμερα Τρίτη 25 Ιουλίου ξεκινά η διάθεση των καρτών διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου για την ομάδα της Νίκης Βόλου, η οποία βάσει σχεδιασμού θα αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για τη χρήση του οποίου αναμένονται τα τυπικά.

Μπορεί η χθεσινή ημέρα να μην ήταν μέρα μεταγραφής, αν και αυτό δεν αποκλείεται να γίνει σήμερα, ίσως με την απόκτηση του Χρήστου Τζιώρα, ωστόσο οι κυανόλευκοι έβγαλαν στον «αέρα» τα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία ξεκινούν από τα 20 ευρώ και φθάνουν μέχρι τα 250 για τους Vip φιλάθλους. Με τιμές για όλα τα βαλάντια και προσφορές σε κάθε κατηγορία, η κυανόλευκη Δ.Ε. ελπίζει στην επιστροφή της ομάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο να υπάρξει η ανάλογη στήριξη των φιλάθλων, οι οποίοι για ακόμη μία φορά θα δουν την ομάδα τους να αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική με την προσμονή για αλλαγή… της κατηγορίας από την ερχόμενη περίοδο.

Στην ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας αναφέρεται: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, ενημερώνει ότι από την Τρίτη 25 Ιουλίου 2017 ξεκινά η διάθεση των Καρτών Διαρκείας για τη νέα χρονιά.

Η διάθεση τους θα γίνεται από το Γραφείο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και Καρτών Διαρκείας, που βρίσκεται στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς. Για τη φετινή χρονιά έχουν προβλεφθεί 6 κατηγορίες Καρτών και όλες περιλαμβάνουν προσφορές και εκπτωτικά προνόμια από επιχειρήσεις, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών. Επίσης έχουν προβλεφθεί επί των αρχικών τιμών συγκεκριμένων κατηγοριών επιπλέον εκπτώσεις για Ανέργους, ΑμΕΑ, παλαιά και νέα μέλη του Ερασιτέχνη.

Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης, μέσα από το www.nikifc.gr , ώστε να μειωθεί ο χρόνος εξυπηρέτησης των φιλάθλων.

Οι τιμές των καρτών και τα προνόμια διαμορφώνονται ενδεικτικά ως εξής:

Gold: 250 €
Παρακολούθηση αγώνα από τις VIP θέσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Εκπτωση 10% σε περίπτωση εξόφλησης της συνδρομής μέχρι και τον Μάιο του 2018 στην Ερασιτεχνική Νίκη.

Εκπτωτικά προνόμια και ειδικές προσφορές από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Εκπτωση 10% στην αγορά της επίσημης εμφάνισης της ομάδας από το e-shop.

Θέση στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Basic: 100 €

Εκπτωση 10% σε περίπτωση εξόφλησης της συνδρομής μέχρι και τον Μάιο του 2018 στην Ερασιτεχνική Νίκη.

Εκπτωτικά προνόμια από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Εκπτωση 20% σε κατόχους κάρτας ανεργίας και σε ΑΜΕΑ με ποσοστό 67%.

Fans: 70 €
Αφορά αποκλειστικά τα μέλη των συνδέσμων.

Εκπτωτικά προνόμια από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Ladies: 50 €

Αφορά αποκλειστικά γυναίκες φιλάθλους.

Εκπτωτικά προνόμια και ειδικές προσφορές από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Kids: 20 €

Αφορά παιδιά από 13 μέχρι 17 ετών.

Εκπτωτικά προνόμια και ειδικές προσφορές από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Παιδιά μέχρι 12 ετών εισέρχονται δωρεάν.

Family: 130 €

Αφορά οικογένειες και περιλαμβάνει:

1 Basic

1 Ladies
1 Kids

Επιπλέον παιδιά:

2ο: Kids 15 €

3+ Kids 10 €

Περίοδος Διάθεσης: Η διάθεση των καρτών ξεκινάει σήμερα Τρίτη 25 Ιουλίου 2017 μέχρι και Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017.

Αιτήσεις:

• Καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή 12:00 – 14:00 & 19:00 – 21:30) στο Γήπεδο Παντελής Μαγουλάς στα Γραφεία Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και Καρτών Διαρκείας.

• Συμπληρώνοντας online την αίτηση στο επίσημο site της ομάδας www.nikifc.gr (εκτός του Family)

Πληροφορίες:

• Για την έκδοση των καρτών είναι απαραίτητη η προσκόμιση Αστυνομικής Ταυτότητας .

• Για τις Εκπτώσεις Ανέργων είναι απαραίτητη η βεβαίωση κάρτας ανεργίας και για αυτή των ΑμΕΑ πιστοποιητικού αναπηρίας 67% κι άνω με λήξη τουλάχιστον 31.05.2018.

• Για τις Κάρτες Kids απαιτείται η φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα (πατέρας, μητέρα, αδερφός άνω των 18 ετών) και είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού γέννησης του παιδιού με την προϋπόθεση ότι έχει γεννηθεί από 01.01.2000 μέχρι και 31.12.2004.

• Για τις Κάρτες Family είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης. Πληροφορίες: 6945306520 & [email protected]».

Δοκιμαστικά και πρώτη

Το τριήμερο δοκιμαστικών ξεκινά από την ερχόμενη Πέμπτη 27 Ιουλίου και θα συνεχιστεί μέχρι και το Σάββατο 29 του μηνός, μιας και για τη Δευτέρα 31 Ιουλίου υπάρχει η πρώτη επίσημη συγκέντρωση για τη φετινή χρονιά.

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση των κυανόλευκων αναφέρει: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, ενημερώνει ότι στις 27, 28 και 29 Ιουλίου 2017, θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικά των ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν την ομάδα μας.

Ταυτόχρονα όσοι ποδοσφαιριστές ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν και αυτοί στα δοκιμαστικά, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 26 Ιουλίου 2017 είτε ηλεκτρονικά στο mail: [email protected] είτε τηλεφωνικά στο 6972262222 (κ. Σανίδας Απόστολος), από όπου και θα μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία. Επισημαίνεται ότι οι δοκιμαστικές προπονήσεις θα είναι κλειστές για το κοινό και τα ΜΜΕ και δεν επιτρέπεται η παρακολούθησή τους, πλην των συνοδών των ποδοσφαιριστών».

Από κει και πέρα τη Δευτέρα 31 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη συγκέντρωση της Νίκης Βόλου ενόψει της νέας σεζόν 2017-18, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει ανακοινωθεί η ώρα ούτε το γήπεδο που θα γίνει αυτή, με το Πανθεσσαλικό να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Την επόμενη μέρα, δηλαδή την Τρίτη 1 Αυγούστου, είναι προγραμματισμένα τα εργομετρικά τεστ, τα οποία θα αναλάβουν να κάνουν ο εργοφυσιολόγος Γιάννης Κωτσής, που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή μαζί με τον Ηλία Σορώκο.

Στα κυανόλευκα θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν έχοντας ανακοινωθεί και επίσημα οι Νέτι Μέτσε, Νίκος Παπαδήμας, Δημήτρης Δημολιός, Γιάννης Βέργος, Βαγγέλης Ράπτης, Αλέξανδρος Τσιανάκας, Άγγελος Ματθαίου, Σταύρος Βουρδάκης, Μένιος Θεολόγης, Νίκος Τζήμας και Γιώργος Ιορδανίδης, ενώ μέχρι τώρα έχουν αποχωρήσει οι Φάνης Μαλακασιώτης, Μπάμπης Πετράκος, Γιώργος Ναουμίδης και Γιώργος Νικλητσιώτης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου