Ακόμη πέντε ανανεώσεις για Ανθιμο Γαζή

Τελευταία ενημέρωση: 2017-07-24, 20:54:32
Ακόμη πέντε ανανεώσεις για Ανθιμο Γαζή

Άλλοι πέντε παίχτες ανανέωσαν και συνεχίζουν στον Άνθιμο Γαζή και αυτοί είναι οι: Τσατσαρώνης Γιάννης, Δημόπουλος Παναγιώτης, Ψαθάς Αποστόλης, Αβντιάι Έντρι και Τσεπάνης Αντώνης. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου των Μηλεών: «Οι πέντε ποδοσφαιριστές έχουν μεγάλη συνεισφορά στον σύλλογο και στην περσινή άνοδο της ομάδας, από την Β’ ΕΠΣΘ στην Α’ τοπική όπου και θα αγωνίζεται φέτος ο σύλλογος των Μηλεών, αλλά και γενικά τα τελευταία χρόνια αφού πρόκειται για βασικούς παίχτες και καλούς χαρακτήρες ταυτόχρονα. 

Τσατσαρώνης και Δημόπουλος έχουν παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες και είναι γνωστές της Α’ τοπικής, είναι δυο πολύ γρήγοροι επιθετικοί ενώ διακρίνονται για το πάθος τους και την έφεση τους στο σκοράρισμα. Ο Τσατσαρώνης πέρυσι δεν κατάφερε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να αγωνισθεί σε πολλά ματς όμως φέτος αναμένεται να αποτελέσει την δύναμη πυρός της ομάδας δείχνοντας πόσο δεινός σκόρερ είναι αλλά και την διαχρονική αγάπη του για τον σύλλογο.

Ψαθάς, Αβντιάι και Τσεπάνης συνεχίζουν και αυτοί. Τρείς φερέλπιδες αθλητές, πολύ γρήγοροι παίχτες που χαρακτηρίζονται για τα αθλητικά τους χαρακτηριστικά, ενώ και οι τρεις αγωνίζονται και φέτος ως ‘μικροί’ αφού είναι κάτω των 20 ετών. Και οι τρεις νεαροί τα τελευταία χρόνια που βρίσκονται στον σύλλογο έχουν κερδίσει τους πάντες με το ταλέντο τους, αλλά και τον χαρακτήρα τους και αναμένεται να δώσουν πολλές λύσεις στον κόουτς-Κουρούπη.

Η νέα διοίκηση του πηλιορείτικου συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει θερμά και ειλικρινά τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Δημήτρη Σουίπα για την τεράστια στήριξη και βοήθεια στον σύλλογο των Μηλεών τα τελευταία τρία χρόνια και εύχεται στο μέλλον αυτή η συνεργασία και η σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτιστεί να συνεχιστεί. Επίσης σε συνεργασία με τον προπονητή και τον γενικό αρχηγό η διοίκηση βρίσκεται σε καθημερινές επαφές με παίχτες, ώστε να επιτευχθούν νέες ανανεώσεις αλλά και μεταγραφές». 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
5
=