ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εργομετρικές εξετάσεις, αγιασμός και… πρώτη για τον ΓΣ Αλμυρού

εργομετρικές-εξετάσεις-αγιασμός-και8-383994

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Από σήμερα Δευτέρα ξεκινούν τα βάσανα για την ομάδα του ΓΣ Αλμυρού, η οποία μπαίνει και επίσημα σε ρυθμούς Γ’ Εθνικής, πραγματοποιώντας σήμερα το πρώτο βήμα σε μία απαιτητική χρονιά.

Με προπονητή τον πολύπειρο Λάκη Μπακάλη και άμεσο βοηθό του, τον Κώστα Γρηγοριάδη, ο οποίος θα αναλάβει και την προετοιμασία των τερματοφυλάκων, η χρονιά ξεκινά από σήμερα το πρωί για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι και θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις.

Οι δυνατές μεταγραφικές κινήσεις και η παραμονή αξιόλογων μονάδων από την περσινή χρονιά, που οδήγησαν το σύλλογο στην κατάκτηση τόσο του πρωταθλήματος όσο και του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, σίγουρα έρχονται να ανεβάσουν τον πήχη των απαιτήσεων από κόσμο και διοίκηση σε συνδυασμό ενός προπονητικού διδύμου, που τα τελευταία χρόνια έχει αφήσει ανεξίτηλο το έργο του στα γήπεδα της Μαγνησίας και όχι μόνο.

Από το περσινό ρόστερ συνεχίζουν στην ομάδα οι Αργύρης, Κόκκας, Θωμαΐδης, Φαράντος, Τσιάτσιος, Κρανάς, Δημουλάς, Κωτσιαρίδης, Κοντοβάς, Παυλίδης, Αραμπατζής, Κοντογεωργάκης και Καψιώτης, ενώ επέστρεψαν σε αυτή έπειτα από παρχώρηση στον Πρωτεσίλαο οι Βούλγαρης και Τσόγκας.

Πήρε και Σέρβο

Στους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν συγκαταλέγονται παίκτες με μεγάλη εμπειρία στη Γ’ Εθνική, όπως είναι οι Σταυράκης, Φλίγκος, Κυπτίου, ο νεαρός τερματοφύλακας Τσομπανόπουλος, αλλά και ο Σέρβος μεσοεπιθετικός Λούκας Βουτσίτσεβιτς.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής προέρχεται από την ακαδημία της Ραντ και πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Παναιτωλικού, έχοντας ξεκινήσει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία του Ερυθρού Αστέρα.

Στα φετινά αποκτήματα συγκαταλέγεται και ο 23χρονος ακραίος οπισθοφύλακας Νίκος Μπαρούτας, ο οποίος έχει θητεία στη Γ΄ εθνική, μιας και πέρυσι αγωνιζόταν (25 συμμετοχές) στην ομάδα του Πιερικού. Το 2014 είχε πάει στην Παναχαϊκή της Β’ Εθνικής, ενώ έχει αγωνιστεί σε Δήμητρα Γιάννουλης, Δωτιέα Αγιάς και Τύρναβο.

Εργομετρικές εξετάσεις

Από σήμερα το πρωί, οι ποδοσφαιριστές του ΓΣ Αλμυρού θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις, ενώ στις 6.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Αλμυρού Αθ. Ραγάζος και ο καθιερωμένος αγιασμός. Ακολούθως και μισή ώρα αργότερα παίκτες και τεχνική ηγεσία θα πατήσουν χορτάρι ξεκινώντας με την πρώτη τους προπόνηση. Φυσικά από τη διοίκηση της ομάδας απευθύνεται κάλεσμα προς τους φιλάθλους, προκειμένου να δώσουν την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση, ενόψει της νέας σεζόν.

Τα πρώτα φιλικά

Από τον ΓΣ Αλμυρού ανακοινώθηκαν και οι πρώτες φιλικές αναμετρήσεις για την περίοδο προετοιμασίας. Συγκεκριμένα το πρώτο φιλικό θα δοθεί με αντίπαλο τον Σαρακηνό στις 5 Αυγούστου και σειρά θα πάρει ο Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος στις 13 Αυγούστου και στις 26 Αυγούστου θα φιλοξενήσει τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Ο ΓΣΑ θα βρεθεί στη συνέχεια στην Ευξεινούπολη για να παίξει με την ομάδα της Δήμητρας στις 30 Αυγούστου και θα επιστρέψει στην έδρα της στις 6 Σεπτεμβρίου για να φιλοξενήσει τον Πρωτεσίλαο, ενώ αναμένεται να κλειστούν και άλλα φιλικά. Σημειώνεται πως το φιλικό με τη Νίκη Βόλου ακυρώθηκε.

Τα φιλικά προετοιμασίας του ΓΣΑ είναι:
5 Αυγούστου:

ΓΣ Αλμυρού-Σαρακηνός
13 Αυγούστου:

ΓΣ Αλμυρού-ΝΠΣ Βόλος
26 Αυγούστου:

ΓΣ Αλμυρού-Αχιλλέας Φαρσάλων
30 Αυγούστου:

Δήμητρα Ευξεινούπολης-ΓΣ Αλμυρού
6 Σεπτεμβρίου:

ΓΣ Αλμυρού-Πρωτεσίλαος Πτελεού

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου