ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με υψηλές προσδοκίες ξεκίνησαν τα κορίτσια του Μαγνησιακού

με-υψηλές-προσδοκίες-ξεκίνησαν-τα-κορ-479764

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Μαγνησιακού. Φέτος η ομάδα θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής μετά και την αναδιάρθρωση των κατηγοριών που συντελέστηκε και οι απαιτήσεις είναι αυξημένες.

Με τον Θόδωρο Κατσαμόρα στον πάγκο να συνεχίζει την πολύ σωστή δουλειά που γίνεται εδώ και χρόνια στο σύλλογο, αλλά και πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του, ο Μαγνησιακός θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει φέτος πορεία ανάλογη της περσινής στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.
Σε αυτή την προσπάθεια ο Μαγνησιακός θα παρουσιαστεί ενισχυμένος αγωνιστικά, καθώς στην ομάδα ήρθαν πέντε νέες παίκτριες αλλά και τέσσερις νεαρές, που κάνουν φέτος για πρώτη φορά δελτίο. Αναλυτικά στην ομάδα ήρθαν η Δήμητρα Κουλοχέρη, 21 ετών, με θητεία στην έτερη γυναικεία ομάδα της πόλης, τον Βόλος 2004, και η οποία αγωνίζεται ως αμυντική χαφ, η Ευαγγελία Θεοδωροπούλου,14 ετών, η πρώην μπασκετμπολίστρια της Ανάληψης, Ζωγραφιά Καλαπαναγιώτου, 22 ετών, η Σεμίνα Παγωνάρη, 16 ετών, και η εξ Αφρικής ορμώμενη, Εύα Αναστασοπούλου, 18 ετών. Επίσης όπως προαναφέραμε πολλές ήταν οι παίκτριες που έκαναν για πρώτη φορά φέτος αγωνιστικό δελτίο. Πρόκειται για τις Κατερίνα Γκαγιάννη, 11 ετών, Ειρήνη Κέκου, 12 ετών, Ελίζαμπεθ Φάιλ, 14 ετών και Αθηνά Μακεδών, 12 ετών.
Να σημειωθεί επίσης πως στην ομάδα παρέμεινε τελικά η αρχηγός και πιο έμπειρη παίκτρια, η τερματοφύλακας Αγγέλα Φέγγερ, η οποία παρά τις προτάσεις που είχε από ομάδες Α’ Εθνικής, προτίμησε να παραμείνει και να ενισχύσει τις προσπάθειες του Μαγνησιακού. Το ίδιο ισχύει και για την Έλενα Γιαννακοπούλου η οποία παρόλο τις υποχρεώσεις που θα έχει με τις σπουδές της, θα συνεχίσει να ενισχύει κανονικά τον Μαγνησιακό και τη φετινή δύσκολη χρονιά στη Β’ Εθνική.
Αύριο τέλος θα πραγματοποιηθεί και ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα χρονιά, στις 8 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, με όλα τα τμήματα ποδοσφαίρου, ανδρών και γυναικών, να δίνουν το παρών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου