ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το μέλλον… δήλωσε παρών

το-μέλλον-δήλωσε-παρών-486694

Με το μέλλον του Ολυμπιακού να δηλώνει παρών παρουσία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Αχιλλέα Μπέου, του προέδρου Γιώργου Τόρη, του υπεύθυνου υποδομών Ιάσωνα Χατζή, του υπεύθυνου Προπονητή Νίκου Τσεκούρα, των προπονητών των τμημάτων και γονέων των μικρών αθλητών, έγινε χθες το πρωί ο αγιασμός και η επίσημη έναρξη των Ακαδημιών του Ολυμπιακού Βόλου.

Η χθεσινή πρώτη εκδήλωση των υποδομών του Ολυμπιακού έγινε στο Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης και μάλιστα δόθηκε και το αθλητικό υλικό προς τους μικρούς ποδοσφαιριστές.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Αχ. Μπέος, μιλώντας στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, ανέφερε πως το όραμα δεν σταματά εδώ, αφού στόχος της ΠΑΕ και του ίδιου είναι στο μέλλον παίκτες από τις Ακαδημίες να φορέσουν τη φανέλα της μεγάλης ομάδας . Ο Αχ. Μπέος τόνισε προς τους μικρούς ερυθρόλευκους ότι πρέπει να είναι καλοί χαρακτήρες, καλοί μαθητές και μετά καλοί ποδοσφαιριστές, ενώ ο υπεύθυνος Ακαδημιών Ιάσωνας Χατζής τόνισε πως υπάρχει άρτια οργάνωση και οι προπονητές είναι και παιδαγωγοί, ενώ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γ. Τόρης ευχήθηκε ό,τι καλύτερο για τη νέα περίοδο στους μικρούς παίκτες και τους γονείς τους.

Ενώ υπεύθυνος προπονητής είναι ο Νίκος Τσεκούρας, οι προπονητές των τμημάτων των Ακαδημιών του Ολυμπιακού είναι οι Αγιασιώτης Νίκος, Βαϊνάς Δημήτρης, Γιαννούτσος Άρης, Ζορδομπάς Παναγιώτης, Καραγιάννης Γιώργος, Μακρής Αθανάσιος, Μακρής Θωμάς και γυμναστής ο Λίταινας Γιώργος. Μάλιστα για την καλύτερη εκγύμναση των μικρών ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου, η Ακαδημία συνεργάζεται με διατροφολόγο και ψυχολόγο.

Εγγραφές

H ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει μάλιστα τις εγγραφές για τα τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου καθημερινά (εκτός Σαββάτου & Κυριακής), από τα γραφεία της ΠΑΕ, Π. Μελά 3 με Ιάσονος (3ος όροφος) στο Βόλο. Τηλ.: 24210 34507, κάθε απόγευμα, από 17:30 έως 20:30. Στα τμήματα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Βόλου έχουν δικαίωμα εγγραφής οι γεννηθέντες από 2005 έως 1996. Η εγγραφή είναι δωρεάν και απαιτούνται τα εξής, απαραίτητα, δικαιολογητικά: *Αίτηση εγγραφής/επανεγγραφής (παραχωρείται από την ΠΑΕ). *Ιατρική Βεβαίωση. *Δύο φωτογραφίες ταυτότητας έγχρωμες. Οι προπονήσεις θα γίνονται κάθε Τρίτη-Πέμπτη απόγευμα και Σάββατο πρωί, στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Γηπέδου Νεαπόλεως Βόλου καθώς και του ΕΑΚ Βόλου (Βοηθητικό – μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες). Υπεύθυνη Εγγραφών: Φρύνη Τσεκούρα, τηλ.: 6971 579625.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου