ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Παρί πληρώνει τη ρήτρα του Νεϊμάρ στη Μπαρτσελόνα!

η-παρί-πληρώνει-τη-ρήτρα-του-νεϊμάρ-στη-389976

Σεισμό» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ετοιμάζεται να προκαλέσει η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία, σύμφωνα με σημερινό πρωτοσέλιδο της ισπανικής εφημερίδας «Marca», είναι πρόθυμη να καλύψει τη ρήτρα ύψους 222 εκατ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του Νεϊμάρ προκειμένου να τον αποκτήσει από την Μπαρτσελόνα!

Ο πατέρας του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ φέρεται να ταξίδεψε αυτή την εβδομάδα στο Παρίσι, προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας, η οποία του προτείνει μυθικό συμβόλαιο, ύψους 30 εκατ. ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο 25χρονος επιθετικός, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, εμφανίζεται θετικός σε ενδεχόμενη μεταγραφή του, αφού θέλει να ξεφύγει από την πρωτοκαθεδρία του Λιονέλ Μέσι και να γίνει ο ίδιος ο απόλυτος σταρ σε μια ομάδα.

Ο Νεϊμάρ ανήκει απ’ το 2013 στην ισπανική ομάδα και έχει 105 γκολ και 80 ασίστ σε 186 συμμετοχές. Σε περίπτωση που η μεταγραφή ολοκληρωθεί, τότε ο Νεϊμάρ θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Πολ Πογκμπά των 110 εκατ. ευρώ.

«Ο Νεϊμάρ δεν αισθάνεται άνετα στη Βαρκελώνη», γράφει η Sport, σύμφωνα με την οποία όσοι είναι κοντά του «επιμένουν ότι είναι καιρός να αφήσει την “Μπάρτσα”. Τον συμβουλεύουν να ξεφύγει από τη σκιά του Μέσι για να εξελιχθεί μακριά από το “Καμπ Νου” και να αποκτήσει μεγαλύτερη δόξα παγκοσμίως».

Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου, ωστόσο, περιλαμβάνει μια αστρονομική ρήτρα εξαγοράς, που ανέρχεται σε 222 εκατ. ευρώ. Ο τεχνικός διευθυντής της καταλανικής ομάδας, Ρόμπερτ Φερνάντεθ, δήλωσε πως «δεν πιστεύω ότι κάποιος θα πληρώσει τη ρήτρα. Μια Μπαρτσελόνα χωρίς Νεϊμάρ δεν θα συμβεί».

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου