ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από τον Κένταυρο Αγριάς στην Α1 ο Κώστας Μιμίκος

από-τον-κένταυρο-αγριάς-στην-α1-ο-κώστας-392944

Ο Βολιώτης αθλητής του Χάντμπολ Κώστας Μιμίκος από τον Κένταυρο Αγριάς, ανοίγει τα φτερά του για την Α1 κατηγορία ανδρών καθώς πήρε μεταγραφή για την ομάδα ΓΑΣ Καματερού…

Η ανακοίνωση για τον νεοφώτιστο στην Α1 συλλόγου αναφέρει: «Ο ΓΑΣ Καματερού ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Κώστα Μιμίκου από τον Κένταυρο Αγριάς Βόλου. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον σύλλογο της Αγριάς για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο Κώστας Μιμίκοςείναι ένας αθλητής γεμάτος ταλέντο και όρεξη για δουλειά, και του ευχόμαστε να έχει υγεία και καλή αθλητική χρονιά».

​Από την πλευρά του ο ταλαντούχος αριστερός ίντερ Κώστας Μιμίκος δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο της Αγριάς για τη στήριξη και την αγάπη που μου έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια. Για εμένα πλέον η μεταγραφή στον ΓΑΣ Καματερού ανοίγει μια νέα σελίδα στην καριέρα μου. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή κ. Μεσσήνη, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα αγωνιστική χρονιά και να παίξω πρώτη φορά στην καριέρα μου στην Α1 ανδρών».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου