ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με Πετρωτό ο Πύρασος, στο Λιανοκλάδι ο Ρήγας

με-πετρωτό-ο-πύρασος-στο-λιανοκλάδι-ο-ρ-457114

Πολύ δυνατά και χρήσιμα τεστ δίνουν σήμερα οι δύο εκπρόσωποί μας στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, Πύρασος και Ρήγας Φεραίος. Οι Βελεστινιώτες θα υποδεχθούν στις Μικροθήβες (5.30 μ.μ.) τη Θύελλα Πετρωτού, τη στιγμή που ο Ρήγας θα αντιμετωπίσει τον Αγρότη (6 μ.μ.) στο Λιανοκλάδι.

Τελευταίο τεστ

Για τον Πύρασο αυτός ο αγώνας απέναντι στη Θύελλα θα είναι το τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του. Θυμίζουμε πως πρώτο επίσημο ματς για τον Πύρασο φέτος θα είναι ο αγώνας Κυπέλλου κόντρα στον Ιάσωνα Α.Μ το επόμενο σαββατοκύριακο. Πρόκειται για πολύ καλό τεστ, καθώς παρά το γεγονός πως η Θύελλα είναι νεοφώτιστη στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, θα είναι ένας από τους φετινούς αντιπάλους του Πυράσου και κατ’ αυτό τον τρόπο θα μπορέσουν οι άνθρωποι της ομάδας να δούνε τη δυναμικότητά της. Άλλωστε σε όλα τα μέχρι στιγμής φιλικά ο Λάκης Μπακάλης έχει δοκιμάσει πολλά σχήματα και πρόσωπα προκειμένου να καταλήξει στα τελικά του σχέδια. Το ίδιο αναμένεται να κάνει και σήμερα κόντρα σε έναν άγνωστο αντίπαλο, ο οποίος πάντως δε μπορεί να μη θεωρηθεί υπολογίσιμος. Προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι για το σημερινό δυνατό φιλικό.

Δυνατός αντίπαλος

Ο σημερινός αντίπαλος του Ρήγα, ο Αγρότης Λιανοκλαδίου, είναι μία από τις ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Επομένως το παιχνίδι, αν και φιλικό, αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα για τον Γιώργο Καραμίχαλο και τους παίκτες του που θα τεσταριστούν στο τελευταίο ίσως φιλικό τους για φέτος. Και σήμερα αναμένεται να γίνουν πολλές δοκιμές στην ενδεκάδα του Ρήγα, ώστε να δει ο κ. Καραμίχαλος την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του λίγο πριν τις επίσημες υποχρεώσεις για το Κύπελλο Ερασιτεχνών. Στο Κύπελλο για όσους δε γνωρίζουν ο Ρήγας θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με τον Άρη Μελισσατίκων σε ένα παιχνίδι που μπορεί να κρύβει πολλούς κινδύνους για τους Βελεστινιώτες. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, με όλους τους παίκτες να θέτουν εαυτόν στη διάθεση του Γιώργου Καραμίχαλου. Η ομάδα θα αναχωρήσει το μεσημέρι από το Βελεστίνο και την αποστολή θα ακολουθήσουν όλοι οι παίκτες.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου