ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επίσημα αποκαλυπτήρια στη Νεάπολη

επίσημα-αποκαλυπτήρια-στη-νεάπολη-483628

Εναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων σήμερα για τη Νίκη. Οι κυανόλευκοι κάνουν πρεμιέρα από το γήπεδο της Νεάπολης μέσω του θεσμού του Κυπέλλου, «ανοίγοντας» τη σεζόν 2010-2011 νωρίς σχετικά για τους ίδιους και για το χρονικό σημείο που βρίσκεται η προετοιμασία της ομάδας. Το συγκρότημα της Νέας Ιωνίας στα επίσημα αποκαλυπτήριά του, χωρίς να είναι κατά γενική ομολογία απολύτως έτοιμο, υποδέχεται τον ΠΑΟ Ρουφ στις 15.45 σε έναν αγώνα νοκ άουτ, που αποκλειστικός στόχος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Μπορεί η Νίκη να έχει κλείσει ούτε ένα μήνα προετοιμασίας, αλλά σήμερα όπως και να ’χει καλείται να παλέψει για την υπέρβαση. Η πρόκριση είναι ο μοναδικός στόχος κι αν μέχρι σήμερα στα φιλικά το σκορ δεν είχε καμία σημασία, δυστυχώς ή ευτυχώς το σημερινό αποτέλεσμα πρόκρισης είναι μονόδρομος για το συγκρότημα της Νέας Ιωνίας. Οι κυανόλευκοι θέλουν να προχωρήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο στον θεσμό του Κυπέλλου, τόσο για λόγους γοήτρου, όσο και για οικονομικούς, αφού η κλήρωση τούς έδωσε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν την έδρα τους. Οποια ομάδα καταφέρει το απόγευμα να φύγει νικήτρια από το γήπεδο της Νεάπολης θα προκριθεί στην επόμενη φάση και θα αντιμετωπίσει τον Αγροτικό Αστέρα.

Ο Χόρχε Μπάριος μπορεί να υπολογίζει κανονικά στους Πετρά και Κουτσογιάννη που ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που ένιωθαν, ενώ δεν θα τεθούν στη διάθεσή του ο Παραγουανός Μαλντονάδο και ο Αργεντίνος Μασίας, καθώς δεν έχουν έρθει οι μπλε κάρτες τους.

Από κει και πέρα ο Ουρουγουανός τεχνικός φαίνεται πώς θα παρατάξει στο βασικό σχήμα την ενδεκάδα του δευτέρου ημιχρόνου στο φιλικό κόντρα στον Φωκικό. Ο Τάσσος θα υπερασπιστεί την εστία, ενώ στην τετράδα της άμυνας θα καλύψει την δεξιά πλευρά ο Στουρνάρας και την αριστερή ο νεαρός Τσικνίδης. Παπαδήμας και Μαϊστρέλλης θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο και το ζευγάρι στα χαφ οι πολύπειροι Σαμαράς και Διγκόζης. Ο Ντάνισιτς θα αγωνιστεί στην δεξιά πλευρά, ο Βλάχος στην αριστερή, ενώ ο Νάστος θα είναι πίσω από τον προωθημένο Βακουφτσή.

Ο Χόρχε Μπάριος πήρε 20 παίκτες στην αποστολή, δυο εκ των οποίων θα αποκλειστούν λίγο πριν την σέντρα. Συγκεκριμένα στην αποστολή συμπεριελήφθησαν οι: Τάσσος, Μπαϊμάκης, Διγκόζης, Σαμαράς, Στουρνάρας, Ντάνισιτς, Τσικνίδης, Παπαδήμας, Μαϊστρέλλης, Βλάχος, Βακουφτσής, Νάστος, Αργύρης, Γραμματικόπουλος, Μυριώτης, Κουτσογιάννης, Καρακώστας, Σωτρίνης, Βλαχοκυριάκος και Πετράς.

Ο Σπύρος Σταθόπουλος από την Δυτική Αττική θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης του Κυπέλλου μεταξύ της Νίκης και του ΠΑΟ Ρουφ. Βοηθοί του θα είναι οι Σταμάτης και Τραχάνης από την ίδια Ενωση και τέταρτος ο Βλιώρας από τη Λάρισα.

Μπάριος: «Πάμε για το αποτέλεσμα»

Αναγνωρίζει το γεγονός ότι η ομάδα δεν είναι 100% έτοιμη ο Χόρχε Μπάριος, από την άλλη όμως τόσο ο ίδιος, όσο και οι ποδοσφαιριστές του, δηλώνουν ότι θα τα δώσουν όλα για το αποτέλεσμα πρόκρισης στο σημερινό ματς. Ο Ουρουγουανός τεχνικός, μιλώντας στην Εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, δήλωσε σχετικά με το παιχνίδι: «Δεν είμαστε σίγουρα 100% έτοιμοι για επίσημο παιχνίδι. Αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Εχουμε 18 μέρες προετοιμασίας. Μας λείπουν προπονήσεις και φιλικά, αλλά οι παίκτες μου δηλώνουν έτοιμοι να δείξουν το ανάλογο πάθος και να πάρουν το αποτέλεσμα. Θέλουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα πρόκρισης, αυτός είναι ο στόχος μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την μέχρι σήμερα προσπάθειά τους και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Ντόπες από Γιδόπουλο

Στο Βόλο θα βρίσκεται σήμερα ο Στράτος Γιδόπουλος προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα με τον ΠΑΟ Ρουφ και έχει προγραμματίσει μάλιστα το πρωί να συναντηθεί με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ και να τους μιλήσει. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας αναμένεται να ζητήσει μόνο νίκη από τους ποδοσφαιριστές για τον σημερινό δύσκολο αναμφίβολα αγώνα με τον ΠΑΟ Ρουφ.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ – 1Η ΦΑΣΗ

Γήπεδο: Νεάπολης

Ωρα: 15.45

Διαιτητής: Σπ. Σταθόπουλος (Δ. Αττική)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΠΑΟ ΡΟΥΦ

88.ΤΑΣΣΟΣ 1.ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ

3.ΤΣΙΚΝΙΔΗΣ 44.ΒΙΔΑΛΗΣ

72.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ 25.ΣΙΜΟΣ

55.ΜΑΪΣΤΡΕΛΛΗΣ 24.ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ

4.ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ 2.ΜΠΙΝΑΣ

66.ΔΙΓΚΟΖΗΣ 6.ΧΑΛΙΜΟΥΡΔΑΣ

16.ΣΑΜΑΡΑΣ 7.ΠΛΙΘΙΔΗΣ

6.ΒΛΑΧΟΣ 33.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

7.ΝΤΑΝΙΣΙΤΣ 8.ΓΙΟΥΒΑΝΕΛΗΣ

18.ΝΑΣΤΟΣ 14.ΚΑΦΕΣ

10.ΒΑΚΟΥΦΤΣΗΣ 9.ΣΟΥΛΕΛΕΣ

Προπονητές

Χόρχε ΜΠΑΡΙΟΣ Τάσος ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου