ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε καλό δρόμο η Ακρόπολη Σέσκλου

σε-καλό-δρόμο-η-ακρόπολη-σέσκλου-483231

Την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 6 μ.μ. στο Σέσκλο θα γίνει το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας της Ακρόπολης με αντίπαλο την ομάδα U20 του Ολυμπιακού Βόλου, που θα αποτελέσει και τη γενική πρόβα λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.
Πριν το παιχνίδι, στις 5 μ.μ., θα γίνει ο αγιασμός της Ακρόπολης ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.
Στο προηγούμενο φιλικό προχθές η Ακρόπολη υπέκυψε στην ανωτερότητα του Ρήγα Φεραίου, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 3-0 στο Βελεστίνο. Για ακόμη ένα παιχνίδι ο προπονητής της Ακρόπολης Κώστας Μπέας έκανε πολλές δοκιμές και χρησιμοποίησε όλους τους παίχτες που είχε στη διάθεσή του. Ωστόσο αυτό που και πάλι ήταν εμφανέστατο ήταν πως η έλλειψη γηπέδου προπόνησης έχει στοιχίσει αρκετά στην ομάδα, που ακόμη δεν έχει δουλέψει όπως θα ήθελε πάνω σε θέματα τακτικής, παρ’ όλο που σε όλη τη διάρκεια του αγώνα μόχθησε, πάλεψε και στάθηκε σχετικά καλά στον αγωνιστικό χώρο.
Επόμενος αντίπαλος της Ακρόπολης πριν από την τελική πρόβα την Τρίτη 7/9 θα είναι η ΑΕ Χλόης το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Χλόης.
Η ομάδα της Ακρόπολης ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις παίζοντας με τον Μαγνησιακό, τον οποίο μάλιστα θα συναντήσει δύο διαδοχικές φορές σε διάστημα επτά ημερών, τόσο στο πλαίσιο του Κυπέλλου, όσο και στην 1η αγωνιστική της φετινής περιόδου στην Α΄ Κατηγορία .
Μάλιστα και στα δύο παιχνίδια η Ακρόπολη θα είναι φιλοξενούμενη απέναντι σε μια ομάδα που πέρυσι κατατάχτηκε 3η στο πρωτάθλημα και θεωρητικά τουλάχιστον είναι το φαβορί των συναντήσεων. Το πρώτο εντός έδρας αγώνα η Ακρόπολη θα τον δώσει περί τα τέλη Σεπτέμβρη, όπου για τη 2η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την Α.Ε. Χλόης.
Η Ακρόπολη είναι μια νέα ομάδα η οποία ωστόσο διατήρησε το βασικό της κορμό της, έχοντας και αρκετά νέα πρόσωπα στο έμψυχο δυναμικό της αλλά και νέα διοίκηση με πρόεδρο τον Γιάννη Τανάγια.
Το φετινό "πάρε-δώσε" της Ακρόπολης έχει ως εξής:
Αποκτήθηκαν: Βαγγέλης Σουλιώτης και Γιάννης Νασιόπουλος (από ΓΣΑ Αλμυρού), Γιάννης Σοφολόγης (φώτο) και Αχιλλέας Κολιαμήτρας (από Πηλέα), Δημήτρης Μπαμίχας (από Δάφνη)
Κατσαρός Βασίλης (από Κεραυνό Αργιθέας-Ερέτριας), Τσιουμπέκος Στέλιος (από Ερμή Βόλου),
Ζαχαρακόπουλος Αιμίλιος (ελεύθερος, ανήκε παλαιότερα σε Κεραυνό Σαμπάναγα).
Παραχωρήθηκαν: Γιάννης Μόσιος (Ρήγας Φεραίος), Ανατολής Θάνος, Τσουκάλης Μιχάλης (Μαγνησιακός), Κολημήτρας Άγγελος ( U17 Ολυμπιακού Βόλου) και Κώστας Ανατολής.
Ακόμη υπάρχουν αρκετά νέα παιδιά που μετέχουν στην προετοιμασία και επίκειται η έκδοση κι άλλων καινούργιων δελτίων. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές οι οποίοι συμμετέχουν κανονικά στην προετοιμασία και των οποίων τα δελτία είναι ήδη έτοιμα είναι: Μανόλης Ιωάννης-Τώρης Χρήστος
-Σαρακατσάνος Παναγιώτης -Τσούτσας Μάριος-Γκάγκας Παναγιώτης -Ανατολής Αναστάσιος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου