ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Βόμβες» της τελευταίας στιγμής στην Α.Ε. Διμηνίου

βόμβες-της-τελευταίας-στιγμής-στην-481509

Δυναμικά έκλεισε το μεταγραφικό παζάρι η Α.Ε. Διμηνίου, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Η ομάδα της Αισωνίας απέκτησε την τελευταία μέρα των μεταγραφών όχι έναν, ούτε δύο, αλλά εφτά(!) παίκτες με τους οποίους έκλεισε και το φετινό ρόστερ. Συγκεκριμένα με τα χρώματα του συλλόγου τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται οι Νίκος Ντέρτσας, Κώστας Κιπτίου, Μιχάλης Τσάπι, Χρήστος Κίτσιος, Παναγιώτης Χαριτίδης, Βαγγέλης Κουτσιαρής αλλά και ο Μιχάλης Βαρσάμης.

Μετά την απρόσμενη απώλεια του Τζόναθαν Βαΐτση, οι διοικούντες το σύλλογο ήθελαν να επιστρέψουν δυναμικά και να ενισχύσουν με ποιοτικούς παίκτες το ρόστερ της ομάδας. Έτσι ο πρόεδρος, Γιώργος Καλιακούδας κινήθηκε πολύ γρήγορα τις τελευταίες μέρες και κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή έκανε το μπαμ, κλείνοντας τον Νίκο Ντέρτσα από τον Εθνικό, τον Κώστα Κιπτίου ως δανεικό από τη Νίκη Βόλου για ένα χρόνο, αλλά και τον Μιχάλη Τσάπι που είχε μείνει ελεύθερος από τον Πύρασο. Αν σε αυτούς προσθέσουμε και τους Χρήστο Κίτσιο, επίσης από τον Πύρασο, τον Μιχάλη Βαρσάμη από το Διαγόρα, αλλά και τους Παναγιώτη Χαριτίδη και Βαγγέλη Κουτσιαρή, καταλαβαίνουμε πως η Α.Ε. Διμηνίου κέρδισε το παιχνίδι των εντυπώσεων και πλέον θα παρουσιαστεί ακόμα πιο ισχυρή στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ.Θ.

Ο Νίκος Ντέρτσας πέρυσι ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Εθνικού στη Β΄ Κατηγορία στην πορεία πρωταθλητισμού που έκανε η ομάδα του Κώστα Κούτσικα, όντας μάλιστα και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 19 τέρματα. Ο Ντέρτσας αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την Α.Ε. Διμηνίου στην προσπάθεια που θα κάνει να επιστρέψει στο Περιφερειακό πρωτάθλημα. Ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από την Αγία Παρασκευή, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε με τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού Βόλου για δύο χρόνια. Δόθηκε για έξι μήνες δανεικός στον Θησέα Αγριάς, για να ακολουθήσει ο Εθνικός Κατερίνης, η Πρέβεζα, η Λαμία και τελευταία ο Εθνικός Βόλου, από τον οποίο και αποχώρησε σαν φίλος.
Από την άλλη ο Κώστας Κιπτίου που πήγε φέτος από τους Ν.Α Νίκης στην επαγγελματική ομάδα της Νίκης, παραχωρήθηκε δανεικός από τους κυανόλευκους στην Α.Ε. Διμηνίου για ένα χρόνο. Ο Κιπτίου αγωνίζεται με την ίδια ευκολία τόσο στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης, όσο και πίσω από τον επιθετικό, ως οργανωτής. Χαρακτηριστικό του τα πολύ καλά ελεύθερα χτυπήματα που έχει και η πολύ καλή τεχνική του. Ο Κυπτίου μάλιστα πέρυσι είχε ακολουθήσει την Α.Ε.Δ στην προετοιμασία της, αλλά τελικά αγωνίστηκε για ακόμη ένα χρόνο με τους Νέους Αθλητές Νίκης. Αν υπολογίσει πως τον Κυπτίου ήθελαν να εντάξουν στο δυναμικό τους και άλλες ομάδες, τότε αποτελεί μεταγραφική επιτυχία για την ομάδα του Δήμου Αισωνίας.

Ίδια χαρακτηριστικά με τον Κιπτίου έχει πάνω-κάτω και ο Μιχάλης Τσάπι, που πέρυσι αγωνίστηκε με τον Πύρασο στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, έχοντας πολύ καλή παρουσία. Πρόκειται επίσης για επιθετικογενή ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται τόσο στα πλάγια, όσο και στον άξονα του κέντρου αλλά και της επίθεσης.
Οι υπόλοιποι τέσσερις ποδοσφαιριστές θα έχουν το ρόλο του ρολίστα στην ομάδα, ώστε να καλύπτουν οποιοδήποτε κενό δημιουργείται. Ο Χ. Κίτσιος θυμίζουμε πως έμεινε ελεύθερος από τον Πύρασο, όπου είχε λίγο χρόνο συμμετοχής και αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό μπακ, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από την Αγία Παρασκευή και τον Θησέα Αγριάς. Ο Μιχάλης Βαρσάμης είναι νεαρός και αποκτήθηκε από τον Διαγόρα για να πλαισιώσει το ρόστερ. Ο Παναγιώτης Χαριτίδης θα βρει στην ομάδα τον αδελφό του Πολυχρόνη και σε ηλικία 19 ετών αγωνίζεται με την ίδια άνεση σε πολλές θέσεις, αλλά από τον προπονητή του Θάνο Θεοδώρου χρησιμοποιείται ως αμυντικό χαφ. Προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος Αδράσσας.
Τέλος ο Βαγγέλης Κουτσιαρής είναι ακραίος επιθετικός, ο οποίος αγωνιζόταν σε ομάδα της Θεσσαλονίκης και είναι 22 ετών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου