ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλική νίκη του Ρήγα με 3 – 0

φιλική-νίκη-του-ρήγα-με-3-0-483638

Με 3-0 επιβλήθηκε χθες της Ακρόπολης Σέσκλου ο Ρήγας Φεραίος σε ακόμη ένα φιλικό τεστ πριν από τις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας. Οι κυανόλευκοι πέτυχαν δύο γκολ στο πρώτο μέρος με τους Δανιλόπουλο και Λαμπρογεώργο, ενώ στην επανάληψη σκόραρε ο Σπαθής.
Για την ομάδα του Γιώργου Καραμίχαλου στη χθεσινή αναμέτρηση ξεκίνησε ο Κουσιάς κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα χρησιμοποιήθηκαν οι Γεωργίου από τα δεξιά, Μιχολίτσης στα αριστερά και στο κέντρο της άμυνας οι Γρούνας και Σπαθής. Στη μεσαία γραμμή ως αμυντικό χαφ χρησιμοποιήθηκε ο Κουντούρης, έχοντας στα αριστερά του τον Τσιαντή και στα δεξιά τον Μαυρίδη. Μπροστά από την τριάδα της μεσαίας γραμμής σε ελεύθερο ρόλο κινούνταν ο Μόσιος και το επιθετικό δίδυμο αποτελούσαν οι Δανιλόπουλος και Λαμπρογεώργος.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0 στο 18ο λεπτό, όταν ο Σπύρος Δανιλόπουλος με σουτ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Με τον ίδιο τρόπο ο Θωμάς Λαμπρογεώργος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στην επανάληψη ο Σπαθής ήταν αυτός που με κεφαλιά σημείωσε το τελικό 3-0. Για την ομάδα του Ρήγα δοκιμάστηκε και ο νεαρός Βαγγελάκος. Το Σάββατο οι κυανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τον Αγρότη Λιανοκλαδίου εκτός έδρας σε ένα ακόμη δυνατό φιλικό με ομάδα του περιφερειακού πρωταθλήματος.
*Την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 6 μ.μ. στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, στο Σέσκλο, θα γίνει το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας της Ακρόπολης με αντίπαλο την ομάδα U20 του Ολυμπιακού Βόλου, που θα αποτελέσει και τη γενική πρόβα λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας μας. Πριν το παιχνίδι, στις 5 μ.μ., θα γίνει ο αγιασμός του Σωματείου ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.
Ρήγας Φεραίος: Κούσιας, Μιχολίτσης, Κουντούρης, Γρούνας, Σπαθής, Μαυρίδης, Γεωργίου, Λαμπρογεώργος, Μόσιος, Δανιλόπουλος, Τσαντής.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι: Τσουμπέκος(75’Κουρίτας), Σκλαπάνης, Ζαχαράκης, Βογιατζής, Αλεξίου, Προβιάς, Μπακάλης, Ντόντος, Μπατσικώστας, Μπάτης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου