ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παίκτης του ΠΑΟΚ ο 16χρονος Βολιώτης Γιώργος Μπάλλας

παίκτης-του-παοκ-ο-16χρονος-βολιώτης-γιώ-404804

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είναι με κάθε επισημότητα ο 16χρονος Βολιώτης Γιώργος Μπάλλας, ακολουθώντας τα χνάρια των Παναγιώτη Γλύκου, Δημήτρη Λημνιού και Γιώργου Τζοβάρα!

Σε ανακοίνωση του ο σύλλογος του Μαγνησιακού αναφέρει: «Ο “ΑΣ Βόλου Μαγνησιακός” βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Γιώργου Μπάλλα στην ομάδα του ΠΑΟΚ, η οποία “κλείστηκε” σήμερα (σ.σ. χθες) σε εξαιρετικό κλίμα μεταξύ των εκπροσώπων των δύο συλλόγων.

Η διοίκηση του Μαγνησιακού εκφράζει τη χαρά και την ικανοποίηση της, για την επίτευξη αυτής της μεταγραφής, το τυπικό μέρος της οποίας θα ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες, οπότε θα μπουν και οι υπογραφές

Ο Γιώργος Μπάλλας ανήκει ήδη στο δυναμικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και θεωρείται από τους πολύ σημαντικούς και φέρελπις ποδοσφαιριστές, πάνω στους οποίους θα επενδύσει ομάδα της Θεσσαλονίκης

Ο Γιώργος Μπάλλας γεννήθηκε στις 7 Απριλίου του 2001 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου μας, όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και έφτασε να μεταγραφεί σε μια από τις κορυφαίες ΠΑΕ της χώρας.

Στην περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την ανδρική ομάδα του Μαγνησιακού, έχοντας συμμετοχή σε 20 αγώνες στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας, μια στο Κύπελλο ΕΠΣΘ και πέτυχε 11 γκολ.

Ο Γιώργος Μπάλλας υπήρξε βασικό στέλεχος όλων των τμημάτων των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Θεσσαλίας, με την οποία την περίοδο που ολοκληρώθηκε πέτυχε τρία τέρματα.

Διακρίνεται για την ποδοσφαιρική ευφυΐα του, την ταχύτητά του και την άνεση στα τελειώματα. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και περιφερειακά έξω από την περιοχή

Ο Α.Σ.Β. Μαγνησιακός στην διαδικασία της μεταγραφής εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Κώστα Γκουγκουλιά, τον προπονητή κ. Βασίλη Πανόπουλο και το νομικό σύμβουλο της ομάδας κ. Γιάννη Καραγκιόζο».

Δήλωση Γιώργου Μπάλλα: Ευχαριστώ πάρα πολύ την ομάδα του Μαγνησιακού, η οποία μου έδωσε όλα τα φόντα να φτάσω σε ένα υψηλό αθλητικό επίπεδο, ώστε να μπορώ να διεκδικήσω τη μεταγραφή μου σε μία τεράστια ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Πολύ σημαντικό ρόλο σε όλΟ αυτό, έπαιξε ο προπονητής της ομάδας κος Βασίλης Πανόπουλος, ο οποίος με βοήθησε να εξελιχθώ και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα, όπως ευχαριστώ και τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Κωνσταντίνο Γκουγκουλιά, που βρέθηκε δίπλα μου ως την τελευταία στιγμή, προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή.

Φυσικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω και την οικογένειά μου, η οποία περισσότερο από όλους στήριξε την προσπάθειά μου όλα αυτά τα χρόνια. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και ελπίζω να δικαιώσω όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα μου, στην μεγάλη προσπάθεια να αγγίξω το όνειρό μου.

Συνεργασία με τον ΠΑΟΚ

«Η διοίκηση του “Α.Σ.Β. Μαγνησιακός” βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στο εγκάρδιο και φιλικό κλίμα υπό το οποίο πραγματοποιήθηκε η μεταγραφή του Γιώργου Μπάλλα, από το Σύλλογο μας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ακολούθησε πολύωρη συζήτηση μέσα από την οποία τέθηκαν οι βάσεις πολύπλευρης συνεργασίας μεταξύ των δύο συλλόγων.

Με την ολοκλήρωση των συζητήσεων, οι εκπρόσωποι των δυο πλευρών έδωσαν τα χέρια, γεγονός που σήμανε την ουσιαστική έναρξη της συνεργασίας, που αρχικά θα είναι σε επίπεδο ακαδημιών Μαγνησιακού – ΠΑΟΚ και στη συνέχεια θα επεκταθεί σε όλα τα δυνατά επίπεδα συνεργασίας μεταξύ των δύο συλλόγων.

Παρόντες στην συνάντηση από πλευράς ΠΑΟΚ ήταν ο Διευθυντής Ακαδημιών κ. Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, ο Εκπρόσωπος Νομικού Τμήματος της ΠΑΕ κ. Κώστας Φωτιάδης, ο Εκπρόσωπος Τύπου κ. Κυριάκος Κυριάκος κι ο Υπεύθυνος Scouting και τεχνικού προγραμματισμού προπονητικών κέντρων κ. Ιωάννης Αβραμίδης.

Ο Α.Σ.Β. Μαγνησιακός εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Κώστα Γκουγκουλιά, τον προπονητή κ. Βασίλη Πανόπουλο και το νομικό σύμβουλο της ομάδας κ. Γιάννη Καραγκιόζο, ο οποίος επεξεργάστηκε με τον αντίστοιχο εκπρόσωπο του νομικού τμήματος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα επιμέρους νομικά θέματα.

Συνεργασία υπήρξε σε τεχνικά επίπεδο με τον υπεύθυνο των ακαδημιών κ. Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου και τον υπεύθυνο Scouting και τεχνικού προγραμματισμού προπονητικών κέντρων κ. Γιάννη Αβραμίδη.

Το προσεχές Σάββατο (08/7) θα υπάρξει νέα συνάντηση σε τεχνικό επίπεδο και πάλι στη Θεσσαλονίκη, όπου θα συμμετέχει ο πρόεδρος του Μαγνησιακού κ. Κώστας Γκουγκουλιάς, ο Διευθυντής Ακαδημιών του Μαγνησιακού κ. Δημήτρης Δεβρίκης και ο υπεύθυνος scouting και τεχνικού προγραμματισμού προπονητικών κέντρων υπεύθυνος προγραμματισμού ακαδημιών ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Γιάννης Αβραμίδης.

Επίσης, εντός της επόμενης εβδομάδας έχουν δρομολογηθεί άλλες δυο συναντήσεις, για διάφορα θέματα που έχουν να κάνουν με την ολοκλήρωση της συνεργασίας, γεγονός που δείχνει τη σοβαρότητα του εγχειρήματος για την υλοποίηση του κοινού οράματος των δύο ομάδων.

Η διοίκηση του Μαγνησιακού και ο Πρόεδρος είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι και ικανοποιημένοι, αφενός για την επίτευξη της μεταγραφής ενός αθλητή που προέρχεται από τα σπλάχνα του Συλλόγου, ο οποίος ανεβαίνει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της χώρας και φυσικά για την εγκαινίαση αυτής της σπουδαίας και γεμάτη προοπτικές συνεργασία, μεταξύ του Μαγνησιακού και του ΠΑΟΚ που θα έχει πολύπλευρα οφέλη.

Δήλωση Κώστα Γκουγκουλιά: Είμαι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος διότι με το σημερινό ταξίδι στη Θεσσαλονίκη επετεύχθησαν δύο πολύ σημαντικοί στόχοι. Αφενός η μεταγραφή του Γιώργου Μπάλλα κι αφετέρου η έναρξη της συνεργασίας με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Αν και βρισκόμαστε λίγο χρονικό διάστημα στη διοίκηση του Συλλόγου, έχουμε καταφέρει σημαντικά επιτεύγματα, τα οποία προσδιορίζουν την κατεύθυνση στην οποία θέλουμε να κινηθούμε, όσον αφορά στην αναδιοργάνωση και ανάδειξη του Μαγνησιακού».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου