ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προετοιμάζεται για τη συνέχεια

προετοιμάζεται-για-τη-συνέχεια-484456

Φιλικό αγώνα με την ομάδα U20 θα δώσει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου στο ΕΑΚ. Η φιλική αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 6.30μ.μ. και ο Σάκης Τσιώλης αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όσους δεν αγωνίστηκαν το περασμένο Σάββατο. MVP της πρώτης αγωνιστικής ψηφίστηκε ο Μόνχε.

Οι ερυθρόλευκοι μετά την επικράτηση τους επί του Πανιωνίου προετοιμάζονται για την επόμενη επίσημη αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Super League μιας και θα φιλοξενήσουν τον Εργοτέλη στο Πανθεσσαλικό.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο δεν θα διεξαχθούν αγώνες λόγω υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων και για αυτό έχει προγραμματιστεί φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης το ερχόμενο Σάββατο. Το ματς θα ξεκινήσει στις 6.30μ.μ. στο Πανθεσσαλικό.

Όσον αφορά την ομάδα U20 του Αντώνη Μάνδαλου ξεκινά το Σάββατο τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της απέναντι στον Πανιώνιο στις εγκαταστάσεις των κυανέρυθρων στο Κορωπί.

Σχετικά με την προετοιμασία των ερυθρόλευκων χθες οι παίκτες του Ολυμπιακού προπονήθηκαν το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου ενώ το πρωί έκαναν ασκήσεις με βάρη. Απών ήταν ο Σέλεζι που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ουγγαρίας η οποία την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει την Σουηδία εκτός έδρας και την Τρίτη θα φιλοξενήσει την Μολδαβία εντός έδρας.

 

Μόνχε ο ΜVP της πρώτης αγωνιστικής

Ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της πρώτης αγωνιστικής ψηφίστηκε ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου Βιθέντε Μόνχε. Ο «Πέπε» με την εμφάνιση του κέρδισε τους φίλους του ποδοσφαίρου που τον ψήφισαν ως τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της πρώτης μέρας του Ελληνικού πρωταθλήματος μέσω της ψηφοφορίας της Super League. Ο Αργεντίνος μέσος κατέλαβε την πρώτη θέση με ποσοστό 47,4 τοις εκατό αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Καρίμ Σολτάνι του Ηρακλή με ποσοστό 33,1 τοις εκατό. Τρίτος τερμάτισε ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος λαμβάνοντας το 19,4 τοις εκατό των ψήφων. Ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να πήρε το περασμένο Σάββατο την νίκη κόντρα στο Πανιώνιο ωστόσο οι επιτυχίες συνεχίζονται για την ομάδα των ερυθρόλευκων μετά και την ανάδειξη σε MVP της αγωνιστικής του Μόνχε. Υπενθυμίζουμε πως ο Μόνχε ήταν αυτός που σε αντεπίθεση στο 59ο λεπτό της αναμέτρησης έκανε την κούρσα από τα αριστερά μετά από μπαλιά του Ρίκκα και την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα στον αμαρκάριστο Μπρέσκα ο οποίος δεν είχε παρά να στείλει την μπάλα στην εστία του Μάχο και τους φίλους της ομάδας των ερυθρόλευκων στα ουράνια.

Τσιώλης: «Πρώτος στόχος η παραμονή»

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Νova Sport Fm έδωσε χθες και ανέφερε μεταξύ άλλων πως πρώτος στόχος της ομάδας είναι η παραμονή. Συγκεκριμένα είπε: «Στόχος είναι όταν η ομάδα έχει τη μπάλα να έχει επιλογές στην επίθεση. Όπως είδατε κάτι τέτοιο έγινε και στο γκολ από μια φάση δουλεμένη. Είμαστε σε καλό σημείο. Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις. Ο κόσμος, οι εγκαταστάσεις, η διοικητική δύναμη που βγαίνει από τον δυναμισμό του Αχιλλέα Μπέου. Πρώτος στόχος μας είναι η παραμονή και μετά μια καλή θέση. Έτσι προσπαθώ να το περάσω και στους παίκτες αλλά και στον κόσμο».

Τα εισιτήρια με Αστέρα Τρίπολης

Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 5, 10 & 15 ευρώ. Η είσοδος για γυναίκες και παιδιά είναι 5 ευρώ. Η είσοδος από τις Θύρες 14, 17, 26, 29 (πάνω διάζωμα) και από τις Θύρες 1-12 (πέταλο) στοιχίζει 10 ευρώ. Η είσοδος από τις Θύρες 13, 16, 18, 19, 28, 30 (κάτω διάζωμα) στοιχίζει 15 ευρώ. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011. Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ επισημαίνει πως στις Θύρες των VIP και των Επισήμων, δεν θα διατεθούν θέσεις για κατόχους εισιτηρίων αγώνα». Τέλος ανακοινώνεται πως από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ότι η τελευταία ημέρα διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 είναι το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010, έως τις 3 το μεσημέρι. Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας να απευθύνονται μόνο στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Π. Μελά 3 με Ιάσονος, (3ος όροφος), τηλ: 24210 34507, καθημερινά, 9.00-14:00 & 17:30-21:30.

H λειτουργία της μπουτίκ

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας της μπουτίκ "Fans Store", από τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος Super League με τον Εργοτέλη. H μπουτίκ βρίσκεται απέναντι από το εκδοτήριο της πρώτης πεζογέφυρας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου