ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δυνατός στα φιλικά ο Ρήγας, βαριά ήττα για Πύρασο

δυνατός-στα-φιλικά-ο-ρήγας-βαριά-ήττα-γ-470736

Θετικά δείγματα για ακόμη μία φορά άφησε το σαββατοκύριακο ο Ρήγας Φεραίος σε φιλικά τεστ που έδωσε με ομάδες των τοπικών Πρωταθλημάτων. Το Σάββατο η ομάδα του Γιώργου Καραμίχαλου επικράτησε με 2-1 του Αλμυρού, ενώ την Κυριακή κέρδισε και την ΑΕ Χλόης με σκορ 1-0. Από την άλλη ο Πύρασος γνώρισε βαριά ήττα με 5-2 στην Ελασσόνα από την τοπική ομάδα.

Ο Ρήγας Φεραίος

Στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Αλμυρό ο Γιώργος Καραμίχαλος είδε τους παίκτες του να πιάνουν καλή απόδοση και με τους Δανιλόπουλο και Λαμπρογιώργο να σκοράρουν από ένα τέρμα και να παίρνουν τελικά τη νίκη γοήτρου. Ο κ. Καραμίχαλος ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Κουσιά, Μπατσικώστα, Γρούνα, Σπαθή, Μιχολίτση, Μαυρίδη, Κουντούρη, Τσιαντή, Μόσιο, Λαμπρογιώργο, Δανιλόπουλο.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν επίσης και οι Κωνσταντάκος, Ζαχαράκης, Γεωργίου, Αλεξίου, Τριχόπουλος, Βογιατζής, Μπακάλης, Προβιάς, Χατζής, Ντόντος και Γάρος. Οι πολλές αλλαγές είναι ενδεικτικές των πολλών δοκιμών που έκανε ο προπονητής του Ρήγα προκειμένου να κατασταλάξει σε κάποια πλάνα για την βασική ενδεκάδα της ομάδας. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως σε λίγες μέρες η ομάδα θα ξεκινήσει και τις επίσημες υποχρεώσεις της για το Κύπελλο των ερασιτεχνών (11 ή 12 Σεπτεμβρίου) και θα πρέπει να παρουσιαστεί έτοιμη.

Στο άλλο φιλικό, αυτό της Κυριακής κόντρα στην ΑΕ Χλόης, ο Ρήγας κέρδισε με 1-0 πάλι με γκολ του Λαμπρογιώργου με πέναλτι, αφήνοντας ξανά καλές εντυπώσεις. Σε αυτό το παιχνίδι χρησιμοποιήθηκαν οι Τσουμπέκος (Κουρίτας), Σκλαπάνης (Μπατσικώστας), Γρούνας (Σπαθής), Αλεξίου, Μιχολίτσης (Τσιαντής), Μπακάλης (Κουντούρης), Μαυρίδης, Προβιάς, Βογιατζής (Τριχόπουλος), Ντόντος (Λαμπρογιώργος), Γάρος, Δανιλόπουλος. Επόμενο φιλικό για το Ρήγα το Σάββατο 4/9 με τον Αγρότη στο Λιανοκλάδι.

 

Ο Πύρασος

Αν και προηγήθηκε πολύ νωρίς στο σκορ με δύο τέρματα των Πετρίδη (4’) και Π. Βούλγαρη (6’), ο Πύρασος κατάφερε στη συνέχεια όχι απλά να χάσει από την Ελασσόνα, αλλά να γνωρίσει τη συντριβή με σκορ 5-2.

Ο προπονητής της ομάδας, Λάκης Μπακάλης, τόνισε πως έγιναν παιδαριώδη λάθη, ωστόσο δικαιολόγησε εν μέρει τους ποδοσφαιριστές του καθώς προέρχονται από πολύ σκληρή προετοιμασία και τα πόδια ακόμα είναι βαριά. «Σίγουρα δε μπορούμε να έχουμε ασφαλή εικόνα από αυτά τα παιχνίδια καθώς γίνονται περισσότερο για να δω κάποια πράγματα» υπογράμμισε ο βελεστινιώτης κόουτς, ενώ πρόσθεσε πως από δω και στο εξής θα πέσουν οι ρυθμοί των προπονήσεων ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στην πρεμιέρα του Κυπέλου Ερασιτεχνών. Για τον Πύρασο αγωνίστηκαν οι Βαν ντε Γούιχε, Κόκκας, Στεφανής, Γκάγκας, Αποστολίδης, Τανάγιας, Βούλγαρης, Κωνσταντάκος, Κοντοβάς, Κίτσος, Πετρίδης. Στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν οι Αναστασίου, Μπασδάνης, Ζαρίφης, Μπούτλας Φασουράκης, Δανόπουλος, Μπλότσικας, ΤΑφίλης, Γκιγκιλασβίλι και Γεωργιάδης.

Τέλος να σημειωθεί πως με τον Πύρασο αγωνίστηκε και το νέο απόκτημα της ομάδας, ο Χρήστος Ζαρίφης. Επόμενο φιλικό και τελευταίο για τον Πύρασο θα είναι το Σάββατο 4/9 ή στο γήπεδο των Μικροθηβών ή στο γήπεδο του Αϊδινίου με αντίπαλο το Πετρωτό.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου