ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ολα δείχνουν νέες επιτυχίες

ολα-δείχνουν-νέες-επιτυχίες-414291

Ψηλά οι ακαδημίες και το πόλο της Νίκης, την ώρα που οι ποδοσφαιρικές ανακοινώσεις αναμένονται από την 1η Ιουλίου.

Τον δρόμο των επιτυχιών στην ποδοσφαιρική Νίκη δείχνουν οι ακαδημίες και το πόλο, την ώρα που η Διοικούσα Επιτροπή προχωράει αθόρυβα το πλάνο της για μια καλύτερη παρουσία της ομάδας στη νέα Γ΄ΕΘΝΙΚΉ

Ο προγραμματισμός στη Νίκη Β. βρίσκεται σε εξέλιξη και έχουν γίνει οι επαφές με στόχους της ομάδας, με βάση σχετικές εισηγήσεις από το προπονητικό δίδυμο των Στέφανου Ξηροφώτου και Φάντζιο Μπούις, και πολλά πράγματα είναι ήδη σε προχωρημένο βαθμό …αν και οι ανακοινώσεις αναμένονται από την 1η Ιουλίου.

Σε ό,τι αφορά πάντως μεταγραφές παικτών, μετά το περσινό αλαλούμ θα ανακοινώνονται επίσημα με την υπογραφή των παικτών, και θα γίνονται με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου από 1 Ιουλίου δια μέσου του υπεύθυνου Τύπου και Επικοινωνίας της ομάδας.

Πάντως, οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως η Νίκη έχει σκοπό να στηριχθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερους Βολιώτες παίκτες, κλείνοντας πολλούς από το περσινό ρόστερ και «φέρνοντας πίσω» κάποιους άλλους….

Οι ακαδημίες

Τον δρόμο στους μεγάλους έδειξαν οι έφηβοι της Νίκης Βόλου, οι οποίοι στο πλαίσιο του τουρνουά ποδοσφαίρου Επίσκυρος Cup κατέλαβαν την πρώτη θέση στην κατηγορία τους, και ο έφορος της ακαδημίας ποδοσφαίρου του συλλόγου Άκης Σουγγάρης, μίλησε στο ραδιόφωνο του Βόλος 98.6, τονίζοντας πως ο σχεδιασμός που έγινε το προηγούμενο καλοκαίρι υλοποιείται και αποδίδει καρπούς

Μεταξύ άλλων ο Άκης Σουγγάρης τόνισε: «Δηλώσαμε συμμετοχή στο τουρνουά παρότι έχουμε κλείσει τα γήπεδά μας εδώ και ενάμισι μήνα. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τα παιδιά και μικρότερων κιόλας ηλικιών να προπονούνται για να συμμετάσχουν στον ΕΠΙΣΚΥΡΟ. Είχαμε κλείσει και δεν είχαμε χώρους προπόνησης. Δεν μπορούσαμε λοιπόν να κρατήσουμε εκ των πραγμάτων κάποια τμήματά μας για να τα δηλώσουμε συμμετοχή. …Εμείς την ομάδα Νέων, τους Νέους Αθλητές, όλα αυτά τα τμήματα τα βλέπουμε ως σκαλοπάτι για την πρώτη ομάδα. Αυτό το όραμα και το πλάνο υλοποιείται για εμάς σιγά-σιγά. Αυτά τα παιδιά τα έχουμε δουλέψει υπό αντίξοες συνθήκες, χωρίς ανέσεις, χωρίς τίποτα, δουλευτήκαν όμως τόσο καλά και τα αποτελέσματα φάνηκαν. Για το αν θα φανούν περισσότερα πράγματα εξαρτάται και από τα ταλέντα που έχεις και τη φουρνιά. Σκοπός όμως είναι να τα αξιοποιείς τα παιδιά. Παρείχαμε ό,τι το δυνατόν καλύτερο μπορούσαμε για να γίνουν αυτά.

Το βασικότερο όλων είναι ότι οι προπονητές τους από την αρχή έως τώρα, ειδικά μετά την άφιξη του Φάτζιο, δουλεύουν πάνω σε κάποιο πλάνο και αυτό φάνηκε και στο τουρνουά. Αυτό το πλάνο έχει αφομοιωθεί σε μεγάλο βαθμό, ενώ τη νέα χρονιά οι ακαδημίες θα αρχίσουν να λειτουργούν επίσημα αρχές Σεπτέμβρη. Το πρόγραμμα ήδη έχει διαμορφωθεί κατά 80%, οι προπονητές έχουν επιλεχθεί και πιστεύουμε πως νωρίτερα από τις 25 Ιουλίου θα είμαστε έτοιμοι ώστε να δώσουμε το πρόγραμμα σε όλο τον κόσμο που θέλει να γραφτεί στις ακαδημίες μας. Μέχρι τις 25 Ιουλίου θα είμαστε έτοιμοι να το παρουσιάσουμε».

Νεα επιτυχία στο πόλο

Μετά τους μίνι παίδες της Νίκης στο πόλο ήρθε η σειρά των εφήβων να πάρουν την πρόκριση για την τελική φάση της κατηγορίας τους και είναι ήδη μέλη του final 10.

Με την ολοκλήρωση των αγώνων και των τεσσάρων Ομίλων της Γ’ φάσης του Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Εφήβων την Κυριακή (25/6) το βράδυ, έγιναν γνωστές οι δέκα (10) ομάδες που παίρνουν την πρόκριση για την τελική φάση της διοργάνωσης (30/6-2/7).

Οι δέκα φιναλίστ είναι οι: Ολυμπιακός, Ηλυσιακός (από τον Α’ Όμιλο Αττικής), ΝΟ Χανίων, Εθνικός Πειραιά (από τον Β’ Όμιλο Αττικής), ΝΟ Πατρών, Παλαιό Φάληρο, Νίκη Βόλου (από τον Όμιλο Πάτρας), ΝΟ Βουλιαγμένης, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Φοίβος (από τον Όμιλο Θεσσαλονίκης).

Η αποστολή της Νίκης Βόλου, που είναι στις 10 καλύτερες ομάδος της Ελλάδος, βρέθηκε στην Πάτρα με 15 αθλητές, καθώς ο Δημήτρης Μπλάνας είχε στη διάθεσή του τους: Μόσιο, Γλούμη, Καραγκούνη, Κανάκη, Παπαδημητρίου, Γκατζούνα, Γκανάτσιο, Βάτσο, Χαλατσόπουλο, Δαλιάνη, Καλλιμόπουλο, Κοκκινάκη, Τσίχλα Στρ., Τσίχλα Γ., Εγνατιάδη.

Ο προπονητής Δημήτρης Μπλάνας, μιλώντας στον Ρ/Σ 98.6 FM για τη σημαντική επιτυχία του τμήματος υδατοσφαίρισης, είπε πως δεν είναι έκπληξη αλλά προϊόν σωστής δουλειάς…

Μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μπλάνας ανέφερε: «Μπορεί οι επιτυχίες των τμημάτων υποδομής να φαίνονται πως είναι πέρα του αναμενόμενου, όμως εμείς είχαμε ένα χρονοδιάγραμμα στο κομμάτι των ηλικιακών πρωταθλημάτων. Έχουμε ένα πλάνο την τελευταία διετία που αφορά την επάνδρωση του ανδρικού τμήματος με παιδιά από τις ακαδημίες. Αυτό έχει να κάνει και με την οικονομική δυσπραγία που έχουμε ως τμήμα. Θεωρώ πως με τη δουλειά που έχουμε κάνει είναι κάτι που περιμέναμε. Μπορεί το έργο να ήταν δύσκολο, όμως ήταν κάτι που είχε τεθεί σαν στόχος και δεν ήταν κάτι με το οποίο πέσαμε από τα σύννεφα…. Βλέπουμε ότι η αντρική ομάδα στελεχώνεται από τα παιδιά της Ακαδημίας. Δεν υπάρχει σε άλλη ομάδα να αγωνίζονται τέσσερα παιδιά που είναι γεννημένα το 2002 και 2003. Μόνο εμείς το έχουμε αυτό στην Α2. Φυσικά δεν θεωρούνται και μεγάλοι αυτοί που είναι γεννημένοι το 2000, κι επίσης παίζουν στην πρώτη ομάδα. Έχουμε φτάσει σε σημείο να θεωρούμε μεγάλους παιδιά 16-17 χρονών. Στόχος και πλάνο της ομάδας είναι η παραγωγή αθλητών και μέχρι τώρα το έχουμε καταφέρει».

Το μπάσκετ

Τη λύση της συνεργασίας της με πέντε παίκτες ανακοίνωσε η μπασκετική Νίκη, όπως και την ανανέωση με έξι.

Η ανακοίνωση για τη λύση συνεργασίας: «Ανακοινώνεται η ολοκλήρωση της συνεργασίας της Νίκης Βόλου με τους αθλητές Μαυροφώτη Νίκο, Γιωτόπουλο Βασίλη, Τζίνη Γιώργο, Γεωργαντά Στέλιο, Δελιόπουλο Αντώνη, οι οποίοι για διαφορετικούς λόγους δε θα συνεχίσουν στην ομάδα μας. Τους ευχαριστούμε για τη συνεισφορά τους την πολύ επιτυχημένη σεζόν που πέρασε, καθώς συνέδεσαν το όνομα τους με την άνοδο της ομάδας μας, και τους ευχόμαστε από καρδιάς καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

Η ανακοίνωση για την επέκταση της συνεργασίας: «Ανακοινώνεται η επέκταση της συνεργασίας της Νίκης Βόλου με τους αθλητές Τσώλη Παναγιώτη, Τσαβέ Στέλιο, Βλήτσιο Στέφανο, Διγενή Στέφανο, Τοκατλίδη Θοδωρή και Κοντογιάννη Γιώργο. Τους ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά».

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου