ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Έσπασαν τα χρονόμετρα

έσπασαν-τα-χρονόμετρα-417896

Τον εαυτό τους ξεπέρασαν οι Βολιώτισσες Στελλίνα Απλαντή του Ολυμπιακού Πειραιώς και Αναστασία Μεντεκίδη της Νίκης Βόλου στην πρεμιέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ΟΠΕΝ Κολύμβησης, που ξεκίνησε χθες στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Οι δύο αθλήτριες τερμάτισαν 2η και 3η στα 400μ ελεύθερο, κατακτώντας το ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα, πίσω από την Αραούζου, αλλά το πλέον σημαντικό στοιχείο ήταν οι εξαιρετικοί τους χρόνοι.

Η Απλαντή έπιασε με την επίδοσή της 4.20.99 στα 400μ ελεύθερο όριο για την εθνική ομάδα, κατεβάζοντας άλλωστε την επίδοσή της, που ήταν και ο στόχος της. Η 20χρονη κολυμβήτρια μάλιστα κατέκτησε και δεύτερο μετάλλιο, χρυσό αυτή τη φορά, με τον Ολυμπιακό στη σκυτάλη 4Χ200 ελεύθερο, κάνοντας εκ νέου ατομικό ρεκόρ.

Ατομικό ρεκόρ έκανε στα 400μ ελεύθερο και η Αναστασία Μεντεκίδη, που ανέβηκε στο βάθρο, με χρόνο 4:23.04, κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση. Οι δύο Βολιώτισσες ήταν εμφανώς ευχαριστημένες με την επίδοσή τους, κοιτάζοντας ωστόσο τους επόμενους αγώνες, καθώς η Απλαντή θα αγωνιστεί στα 800μ και 1500μ ελεύθερο, ενώ η Μεντεκίδη, που αφιέρωσε το μετάλλιο στον πρόσφατα εκλιπόντα παππού της Σάββα Μεντεκίδη, θα κολυμπήσει 100μ και 200μ ελεύθερο.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου